• Igra: Return to the Feature
 • Proizvođač: Habanero
 • RTP: 96.68 %
 • Broj Platnih Linija: 243
 • Volatilnost: Srednja 
 • Besplatni Spinovi: Da
 • Multiplikatori: Da
 • Bonus Runde: Ne
 • Jackpot: Major, minor, mini 

Habanero, renomirani proizvođač slotova i jedan od najpopularnijih proizvođača je i ovog puta uspeo da nadmaši sebe! U slučaju slota Return to the Feature, ukoliko sagledate količinu rizika i potencijal, biće vam jasno da je apsolutno impresivno šta je Habanero uspeo da postigne! 

Da li ste spremni za jedno putovanje u budućnost gde ćete moći da upoznate kombinacije odličnih karakteristika i simbola koji će vas odvesti do pobede? Hajde da vidimo šta vas sve očekuje u ovoj avanturi!

Return to the Feature – iskoristite sve mogućnosti koje vam nudi

S obzirom na to da je slot Return to the Feature futuristički sa retro primesama, biće vam dovoljan samo jedan pogled na bubnjeve i već ćete znati da vas čeka uzbudljivo putovanje na kojem će vam ishod zavisiti samo od sreće. 

Slot Return to the Feature sadrži pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 243 platne linije. Ono što će vas dodatno oduševiti oko ovog aparata su njegovi simboli. Sve te boje koje se stapaju u kombinaciji sa simbolima više i manje vrednosti doneće vam savršen spoj užitka i napetosti dok budete jurili jedan od tri džekpota.

return to the feature slot screenshot by habanero

Kao što ste već navikli kada su u pitanju naše recenzije slotova, uvek naglašavamo da postoje simboli veće i manje vrednosti. Simboli manje vrednosti su kartaški simboli A, K, Q, J. Ovi simboli su izuzetno uočljivi zahvaljujući neonsko plavoj boji ove slot igre. 

Pored njih imamo i simbol ruke koja drži kasetu, simbol patika, vokmena i robota. Ovo su simboli veće vrednosti, a najvredniji među njima je simbol vokmena. Da biste ostvarili dobitak, potrebno je da na bubnjeve slete tri, četiri ili pet istih simbola. Dobitak se računa sleva udesno. 

I u slotu Return to the Feature možete videti specijalne i džoker simbole, ali i još dva simbola – Rewind i Money simbol.

Što se tiče džoker simbola, u ovom slotu je isti predstavljen crvenim automobilom i može da zameni sve simbole osim specijalnog, Rewind i Money simbola. 

Return to the Feature – 100 besplatnih spinova čeka samo na vas 

Video slot Return to the Feature ima dve igre – osnovnu i bonus igru. Da biste pokrenuli bonus igru, potrebna su vam tri specijalna simbola. S obzirom na to da specijalni simboli pokreću besplatne spinove, broj istih zavisi od broja specijalnih simbola koji se pojave na bubnjevima. U tom slučaju vas očekuje sledeće:

 • Tri specijalna simbola vam daju 10 besplatnih spinova
 • Četiri vam daju 20 besplatnih spinova
 • Pet vam obezbeđuje neverovatnih 100 besplatnih spinova

Ono što je zanimljivo i što doprinosi uzbuđenju i doživljaju same igre je i Rewind funkcija. Kako ona radi, na šta utiče i šta vam donosi? 

Čim se završi bonus igra igrači mogu da isprobaju Rewind funkciju. Na ekranu, tačnije, na bubnjevima će se pojaviti Rewind simboli. Tri Rewind simbola vas vraćaju na poslednju odigranu bonus igru. Pored toga, pokrenuće se i dvostruko plaćanje, jer ćete još jednom odigrati bonus igru i dobiti dodatne dobitke. Zar dupla nagrada ne zvuči primamljivo? 

Pored ove funkcije srešćete se i sa bonus funkcijom za čije pokretanje su zaslužni Money simboli. Zlatna kaseta u ruci robota je najvredniji deo ove retro slagalice. Dovoljno je da svega dva Money simbola slete na bubnjeve i žurka može da počne!

S obzirom na to da je u pitanju bonus simbol, ishod njegovog pojaljivanja biće pretočen u multiplikatore koji igračima mogu doneti 2x, 3x, 5x, 8x, 18x, 28x, 58x, 88x, 188x, 288x, 588x, 888x  i 2.888x veći iznos od njihovog početnog uloga! Igra se završava čim vam nestanu respinovi. 

Približite se džekpotu

Još jedna karakteristika koja radi u korist igrača je i progresivni džekpot, tačnije, tri džekpota – major, minor, mini! 

Jasno vam je da se iznos džekpotova akumulira u zavisnosti od uloga svakog igrača koji je igrao ovaj video slot. Čim se neki od džekpotova osvoji, iznos se resetuje i kreće se od nule! 

Video slot Return to the Feature ima prosečan RTP koji iznosi 96,68%. Ovaj RTP u kombinaciji sa srednjom volatilnošću nudi igru koja je pogodna za sve tipove igrača. Opseg klađenja je između 0,25 i 175 evra po spinu i pogodan je za sve igrače. 

Return to the Feature deluje poput vremense mašine za koju ne znate da li će vas odvesti u prošlost ili budućnost! Ali ono u šta možete biti sigurni je da ćete se na ovom putovanju ludo zabaviti. Zato ne čekajte već posetite Meridianov onlajn kazino i uživajte u jednoj od boljih avantura. Ko zna – možda uspete i da osvojite cifru koja je 54.000x veća od vašeg uloga!