• Igra: Nine Tails 
 • Proizvođač: Habanero
 • RTP: 97,92%
 • Broj Platnih Linija: 259
 • Volatilnost: Srednja
 • Besplatni Spinovi: Da
 • Multiplikatori: Ne
 • Bonus Runde: Ne
 • Jackpot: Ne

Nine Tails je sjajan novi video-slot koji će vas impresionirati nakon samo nekoliko spinova. Zahvaljujući visokokvalitetnim funkcijama i uzbudljivoj igri, verujemo da ćete biti ne samo oduševljeni, već i dobro nagrađeni.  

Nine Tails je slot inspirisan Azijom, ali umesto često viđenog kineskog okruženja, on se zasniva na japanskoj narodnoj priči i pozajmljuje izgled iz anime crtanih filmova. A ko ne voli dobar anime? Habanero je i ovog puta postigao željeni efekat – da još jedna njegova igra postane omiljena većini zaljubljenika u onlajn slotove. 

Video-slot Nine Tails sadrži pet bubnjeva postavljenih u pet redova i 259 platnih linija koje su fiksne. Umesto konvencionalnih isplatnih linija, koristi sistem povezanih načina koji uključuje uparivanje tri vrste simbola u nizu bilo horizontalno ili vertikalno. Ono što je interesantno u slotu Nine Tails je to što igra ima 10 nivoa opklade. Pored toga, ima i 10 simbola koji vas pri svakom spinu približavaju potencijalnom dobitku. 

Nine Tails će vas odvesti daleko od konvencionalnih slot igara. Nećete videti standardne bubnjeve, već samo simbole koji lebde u sumračnom vrtu, koji je vrhunski dizajniran. Tu je i misteriozna anime devojka koja vas posmatra tim čarobno plavim očima. Pored ove savršene grafike oduševiće vas i muzika koja prati čitavu akciju koja se odvija na ekranu vašeg računara ili mobilnog telefona. 

Nine Tails – fokus je uvek na simbolima

Jasno je i zašto je fokus igrača uvek na simbolima – zato što upravo oni pomažu da stignemo do dobitnih kombinacija. Ko će nam u slotu Nine Tails pomoći? Simboli manje i veće vrednosti, naravno. Hajde da se prvo osvrnemo na simbole manje vrednosti.

Koliko god ne verovali u magiju, anime devojka je za vas pripremila istu. Dakle, simboli manje vrednosti su u ovom slučaju predstavljeni u obliku magične vatre koja je prikazana u različitim bojama. Ljubičasta, plava, zelena i na kraju crvena vatra koja od svih njih donosi najveću isplatu. 

Simboli koji imaju veću vrednost od magičnih simbola različitih boja su zelena tegla, zvončići, fenjer koji na sebi ima karakterističan kineski znak i maska u obliku mačke. Ali koji simbol će vam doneti najveće isplate? Upravo džoker i specijalni simbol. 

A kako ćete ih prepoznati? Džoker simbol predstavljen je u vidu plave lisice (poznatije kao Kitsune) koja u japanskoj umetnosti ima posebno značenje. Ovaj simbol, kao i uvek, ima mogućnost da zameni sve simbole osim specijalnog. Pored toga, ukoliko pet džoker simbola sleti na bubnjeve, dobićete isplatu koja je 1277x veća od vašeg uloga.

nine tails slot screenshot habanero

Kad smo kod specijalnog simbola, on je predstavljen u obliku japanskog simbola Kuroda Kanbe. Specijalni simbol vam pored mogućnosti da stignete do sjajnih dobitaka pokreće i funkciju besplatnih spinova. Pored toga, pomaže da se aktivira funkcija Nine Tails bonus igara. Ovaj simbol se pojavljuje samo na prvom, trećem i petom bubnju. 

Specijalni simbol, Lady Feature i besplatni spinovi – savršena kombinacija

Tokom osnovne igre, anime devojka koja moirno sedi na desnoj strani vašeg ekrana ima mogućnost da se nasumično promeniti u zlatnu, crvenu ili zelenu devojku.

 • Crvena devojka vam nasumično donosi jedan specijalni simbol
 • Zlatna devojka vam donosi tri džoker simbola
 • Zelena devojka vam donosi četiri simbola iste vrste – masku mačke, fenjer, zvonca ili teglu 

Kada su u pitanju besplatni spinovi, situacija je sledeća. Kada se tri, četiri ili pet specijalnih simbola pojave bilo gde na bubnjevima, igraču se dodeljuje sedam, 27 ili 57 besplatnih spinova. Vaša misija je da pomognete glavnom liku da prikupi svih 9 repova lisice koje će vam koristiti u različitim nagradama! Dakle,nagrade će bitri dodeljene samo u slučju kada imate svih devet repova.

Kada na sve navedene karakteristike dodate činjenicu da ovaj slot ima RTP koji iznosi 97,92%, visoku volatilnost, savršenu grafiku, izuzetno prijatnu muziku, odlične simbole, shvatate da je slot Nine Tails dokaz da vam nisu uvek potrebne složene igre pune bonusa za i više nego zadovoljavajuće iskustvo. 

S obzriom na to da ovaj slot nudi dosta slučajnih događaja koji drže interesovanje i pažnju, budite uvereni da ćete doživeti vrhunsko igračko iskustvo. 

Habanero je koristio HTML5 za kreiranje ove slot igre. Ovo vam omogućava da je igrate na širem spektru uređaja, uključujući tablete, pametne telefone i desktop računare, tako da ne morate da brinete o sistemu koji koristite. Slot Nine Tails odlično funkcioniše na svakom od njih.  

Ukoliko smo vas makar malo zaintrigirali, posetite Meridianov onlajn kazino i prepustite se uživanju u jednom od najboljih slotova koje je Habanero iznedrio!