Expanse Studios, kompanija koja je osnovana 2017. godine, ima za cilj stvaranje jedinstvenih i inovativnih naslova orijentisanih ka pružanju vrhunskog igračkog iskustva! Najbolji Expanse Studios slotovi dokaz su da je kompanija uspela u svojoj nameri toliko da je čak i prevazišla očekivanja svih! 

Expanse Studios ima sve što je potrebno da se i te kako razlikuje od ostalih iGaming softverskih kompanija. Nakon što ste već odavno utvrdili kako slotovi rade, da li ste raspoloženi da saznate koji su najbolji Expanse Studios slotovi? 

Najbolji Expanse Studios slotovi – prepoznatljivi u celom svetu!

Izmišljanje i dodavanje inovativnih karakteristika, usavršavanje celokupne prezentacije vrhunskim dizajnom i animacijom, volatilnost koja je za poželeti, samo su neki od elemenata koji doprinose tome da najbolji Expanse Studios slotovi budu jedni od najigranijih!

“Univerzum je granica“ nije samo moto ovog studija već i put koji on sledi. U današnje vreme kada se nove igre gotovo svakodnevno pojavljuju na tržištu, stvaranje nečega potpuno jedinstvenog izuzetno je težak zadatak kojem je Expanse Studios zaista dorastao! 

Kada je Expanse Studios u pitanju, znajte da svaki njegov premijum slot donosi drugačiju temu i igranje, dok su klasični slotovi potpuno autentični, sa standardnim pravilima i osnovama! 

Sva izdanja Expanse Studios su obogaćena zajedničkim specijalnim karakteristikama poput multiplikatora, specijalnih i džoker simbola, bonus rudni, dodatnih besplatnih spinova. 

Na vama je samo da izaberete slot koji vam odgovara i da uživate dok vrtite bubnjeve na vašem omiljenom video slotu! Vreme je da se konačno upoznamo sa slotovima koje je iznedrio Expanse Studio! 

1. Bounty Hunters 

Da li ste spremni za još jednu avanturu koja vas vodi na Divlji zapad? Da li očekujete iznenađenja u vidu bonusa, besplatnih spinova, lepljivih džokera? Ukoliko je vaš odgovor da, verujemo da će vam slot Bounty Hunters biti jedan od omiljenih!

Najbolji Expanse Studios slotovi uključuju i slot Bounty Hunters koji ima 5 bubnjeva postavljenih u tri reda i 40 platnih linija! Ne smemo zanemariti ni RTP koji iznosi 96,31%! I povrh svega navedeog, ukoliko se odlučite da zavrtite bubnjeve na ovom slotu, imaćete prilike da udvostručite dobitak u funkciji Gamble

2. Fairy in the Wonderland

Jedan od najboljih, ali i najpoznatijih video slotova koje je iznedrio Expanse Studios je i slot Fairy in the Wonderland

U ovom video slotu imaćete prilike da se susretnete sa pet bubnjeva i 25 platnih linija. A tu su i čak tri bonus igre koje će upotpuniti vaše igračko iskustvo! Ova čudesna šuma doneće vam mnogo simbola koji će doprineti tome da poželite da nikada ne prestanete da vrtite bubnjeve na ovom slotu! 

Potrudite se, spasite vilu, ali i dajte sebi priliku da osvojite fine novčane nagrade! 

fairy in the wonderland slot screenshot

3. Odd One Out 

Developer igara Expanse Studios neprestano radi na razvijanju novih uzbudljivih igara koje će sve ljubitelje slotova ostaviti bez daha! Najnoviji slot koji je doprineo popularnosti je i slot Odd One Out! Nakon samo nekoliko meseci definitivno se može pridružiti najboljim slotovima na listi “najbolji Expanse Studios slotovi”!  

Odd One Out je savršena kombinacija starog slota i modernih funkcija. Sa 243 načina za pobedu, brojnim funkcijama kao i simbolima koji vam mogu doneti značajne dobitke, ovaj slot je i više nego darežljiv! RTP slota je 96%!  

Zavrtite bubnjeve i uživajte! 

odd one out slot screenshot

4. Maya’s Treasure

Od El Dorada do Pajtitija, legendarnog izgubljenog grada, mnogo je priča o drevnim mestima prepunim zlata i drugog blaga! Slot Maya’s Treasure inspirisan je upravo ovom tematikom! 

Kroz pustolovinu vas vodi arheološkinja po imenu Maja koja vas uz pomoć pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 20 platnih linija dovodi do vašeg cilja!

Ovaj video slot sadrži sve uobičajene funkcije koje biste očekivali, uz dodatak kaskadnih bubnjeva. Da ne bismo dužili više, zavrtite bubnjeve i upoznajte se sa brojnim karakteristikama i funkcijama koje vam slot  Maya’s Treasure nudi! 

maya's treasure slot screenshot

5. Piggy Party

Kada pravimo listu “najbolji Expanse Studios slotovi”, Piggy Party mora biti uključen! 

Da li ste kao dete voleli bajku o tri praseta? Tada vas je plašio vuk, zar ne? Vidite, u ovom slučaju, vuk će vam biti najbolji prijatelj! 

Kada počnete da vrtite bubnjeve, imaćete prilike da se susretnete sa ukusnim jelima od kojih će vam poći voda na usta! Od raznih testenina, preko sušija do čokoladne torte, sa 11 platnih linija, besplatnim spinovima, specijalnim simbolima i bonus igrom, doživljaj će biti nesvakidašnji! Vi, tri praseta, vuk i žurka je zagarantovana!

piggy party slot screenshot

6. Sticky 777

Pomislili ste “najbolji Expanse Studios slotovi”? Sticky 777 je definitivno jedan od njih! 

U pitanju je video slot koji ima pet bubnjeva u tri reda i 10 platnih linija! U njemu se možete sresti sa simbolima voća, kao i bonus igrom koja će vas približiti dobitku. Imaćete prilike da iskoristite i Respin opciju, multiplikatore i fine bonuse koji će vas oduševiti! 

sticky 777 slot screenshot

7. Forest Rock

Obožavate rokenrol isto koliko uživate da vrtite bubnjeve na omiljenom slot aparatu? Expanse Studios uspeo je da napravi kombinaciju ova dva nespojiva elementa – napravio je žurku poznatu pod imenom Forest Rock

Da li ste raspoloženi za igru tokom koje ćete se sresti sa pet bubnjeva i 15 platnih linija? Ukoliko je vaš odgovor da, onda se spremite za susret sa životinjama koje će vas povesti na nezaboravno putovanje tokom kojeg ćete se susresti sa odličnim dobicima i RTP-jem koji iznosi 96,07%!

forest rock slot screenshot

8. Wild Corrida

Španija, sangrija, vreli letnji dani, borba sa bikovima i slot aparat koji će vas nagraditi izdašnim dobicima – jednom rečju Wild Corrida! 

Neverovatnih 178 platnih linija, pet bubnjeva postavljenih u četiri reda, matador, bik i vi! Idealna šansa da proverite svoje igračko iskustvo, ali i da okušate sreću na jednom od najboljih Expanse Studios slotova! 

Najbolji Expanse Studios slotovi su sa razlogom na vrhu! Ukoliko želite da probate svoju sreću na nekom od njih, posetite Meridianov onlajn kazino i izaberite onaj koji vas je najviše zaintrigirao! Nadamo se da ćete uživati!