• Igra: Mystery of Longwei
 • Proizvođač: iSoftBet
 • RTP: 97,01%
 • Broj Platnih Linija: 40
 • Volatilnost: Visoka
 • Besplatni Spinovi: Da
 • Multiplikatori: Ne
 • Bonus Runde: Ne
 • Jackpot: Ne

Uzimajući inspiraciju iz drevnih kineskih predanja, video-slot Misteri of Longwei, koji je iznedrila kompanija iSoftBet, vodi igrače na putovanje na Daleki istok. Već pri pokretanju same igre imaćete priliku da vidite idiličnu panoramu koja sadrži kolekciju simbola inspirisanih Azijom, sa legendarnim vatrenim zmajem koji čuva blago kao glavnim junakom. 

Ovaj zadivljujući video-slot ima prelepu grafiku u akvarelu, zajedno sa odličnim bonus funkcijama poput besplatnih spinova i kolosalnih simbola. Ono što će vas obradovati je i činjenica da možete stići i do glavne nagrade koja je 1000x veća od vašeg uloga! 

Mystery of Longwei – stignite do dobitaka uz pomoć simbola

Mystery of Longwei ima divnu temu koja odlično prikazuje Put svile. Pozadina je dizajnirana akvarelima i sadrži mistična plutajuća ostrva sa jesenjim lišćem koje lebdi na vetru. Muzika koja potpuno odgovara istočnom stilu ide u istom tempu kao i okretanje bubnjeva, te dodatno omogućava da uronite u ovaj drevni svet. 

Ovaj video-slot ima pet bubnjeva postavljenih u četiri reda i 40 platnih linija koje igračima nude obilje mogućnosti da stignu do velikodušnih dobitnih kombinacija. Platne linije su fiksne, te njihov broj nećete moći da menjate. Pored svih svojih karakteristika, slot Mystery of Longwei je odličan kako za igrače sa skromnijim budžetom tako i za one sa “jačim” budžetom.

Konačno na red stižu i simboli. I u slotu Mystery of Longwei ćete se susresti sa simbolima veće i manje vrednosti. Krenimo od simbola niže vrednosti. U pitanju su kartaški simboli K, Q, J, A 10 i 9. Iako imaju manju vrednost, ne zaboravite da su ovo simboli koji se često pojavljuju na bubnjevima, te time nadoknađuju svoje niže vrednosti. 

Nakon toga, videćete zlatnu vazu i koi šarana, lotosov cvet i pandu, kao i tigra. Ukoliko uporedimo njihove vrednosti, najniže vrednosti imaju zlatna vaza i koi šaran, nešto veće vrednosti imaju lotosov cvet i panda pa onda tigar, koji vas može iznenaditi sa finim isplatama. 

A znate li koji simbol je najvredniji od svih? Vatreni feniks! Ovaj simbol vam može doneti isplatu koja je 1000x veća od vašeg uloga!

mystery of longwei slot screenshot

Simboli koji vam donose duplo više zabave

U prethodnim redovima smo govorili o osnovnim simbolima i njihovim vrednostima, a sada je vreme da se upoznamo sa specijalnim simbolima koji zapravo pokreću svu zabavu. 

U slotu Mystery of Longwei imamo specijalni i džoker simbol, ali i bonus simbol koji je predstavljen u vidu zmaja. 

Kao i u većini slučajeva, džoker simbol ima mogućnost da zameni sve simbole osim specijalnog i bonus simbola. Prepoznaćete ga po natpisu Wild. 

Slot Mystery of Longwei dolazi sa dve bonus funkcije i tu na scenu stupaju specijalni i bonus simboli. Hajde prvo da se osvrnemo na specijalni simbol. 

On pokreće funkciju besplatnih spinova, te u tom slučaju možete očekivati:

 • 10 besplatnih spinova ukoliko na bubnjeve slete tri specijalna simbola
 • 20 besplatnih spinova ukoliko na bubnjeve slete četiri specijalna simbola
 • 30 besplatnih spinova ukoliko na bubnjeve slete pet specijalnih simbola

Sledeća bonus funkcija je Dragon Colossal Spins. Kada je ova funkcija u pitanju, pokrenuće se kada na prvi bubanj sleti simbol zmaja. Videćete kolosalne simbole kako se okreću oko drugog, trećeg, četvrtog i petog bubnja. Svi zmajevi koji slete na prvi bubanj tokom ovih ponavljanja otkriće vam misteriozne simbole. 

Zmajevi su možda dominirali drevnim kineskim folklorom, ali su uspeli da se “uvuku” i u modernu svest. Najbolji dokaz toga je i slot  Mystery of Longwei, koji definitivno ispunjava očekivanja svakog igrača, i to ne samo zahvaljujući karakteristikama i temi, već i grafici, simbolima i muzici. 

Mystery of Longwei je relativno jednostavna, ali vrlo “zavodljiva” igra. Na samom ekranu prilikom pokretanja igre videćete sve tastere koji su vam potrebni. Imate funkciju AutoPlay, TurboSpin, možete sami podešavati iznos opklade, odnosno uloga, možete pojačati ali i smanjiti zvuk muzike… Ukoliko vam nešto nije najjasnije, imate taster sa informacijama, koji će odgovoriti na sve vaše nedoumice, ukoliko ih bude bilo. 

Kolosalni simboli i besplatni spinovi doprinose uzbuđenju, visoka volatilnost ubrzava puls dok RTP, koji iznosi 97,01% zaokružuje čitavu priču. Iako slot ne sadrži multiplikatore, nedostatak istih zamenjen je ostalim i više nego odličnim funkcijama.  

Verujemo da vam je nakon iscrpnog objašnjenja jasno da je u pitanju odličan video slot koji je vredan vaše pažnje. Ukoliko smo vas imalo zaintrigirali, posetite Meridianov onlajn kazino i isprobajte slot Mystery of Longwei.  Ko zna,  možda vam postane jedan od omiljenijih!