• Igra: Mustang Riches
 • Proizvođač: Microgaming
 • RTP: 96,45%
 • Broj Platnih Linija: 243
 • Volatilnost: Visoka
 • Besplatni Spinovi: Da
 • Multiplikatori: Ne
 • Bonus Runde: Ne
 • Jackpot: Ne

Slot Mustang Riches je vrsta igre koja će podsetiti igrače na Divlji zapad, a razlog tome je što su njena pozadina i glavni simboli preuzeti pravo iz prerije. Od kojota do mustanga, slot Mustang Riches glavni fokus stavlja na divlje životinje koje će vas voditi kroz ovu avanturu. Pored njih, naići ćete na dodatne funkcije i odlične karakteristike slota u čijoj ćete temi i izgledu uživati. 

Ovu igru jeste dizajnirao SpinPlay Games, ali je kompanija Microgaming ona koja stoji iza iste!  

Igrači će imati priliku da se pridruže moćnom Mustangu u potrazi za bogatstvom u divljem okruženju punom domaćih, ali opasnih životinja. Vizuelni prikazi su impresivni, počevši od pozadine koja vas vodi u središte kanjona. Prozirni bubnjevi su tu kako bi igračima pružili prelep pogled na čitavu sliku, a ugodna muzika čini da se u svakom trenutku osećate raterećenim i željnim igranja. Fini dobici su vam nadohvat ruke, a uz pomoć brojnih “poslastica” koje slot Mustang Riches nudi, postajete zadovoljni igrač koji će uživati u svakom spinu! 

Mustang Riches – karakteristike slota

Slot Mustang Riches sadrži pet bubnjeva i 243 platne linije. S obzirom na to da ćete imati prilike da se sretnete sa BlazingWays bubnjevima, možete stići do čak 7776 aktivnih platnih linija (koje traju neko vreme). Najveći iznos koji možete osvojiti je čak 7236x veći od vašeg uloga! 

Slot igra Mustang Riches je dostupna na mobilnim i desktop uređajima. Dakle, možete ga igrati sve dok je vaša internet veza stabilna. Nakon što pokrenete igru, ugledaćete pet bubnjeva od kojih svaki ima između tri i šest reda iliti mesta za simbole. 

mustang riches slot screenshot by microgaming

U slotu Mustang Riches, nisko plaćeni simboli prikazani su u vidu kartaških simbola A, K, Q, J, 10 i 9. Da biste osvojili određeni iznos, potrebno je da na bubnjeve slete od tri do pet ovih simbola. Visoko plaćeni simboli su zec, zmija, orao, kojot i konj. Najplaćeniji među njima je, naravno, konj. 

Tu su i specijalni i džoker simboli. Džoker simbol predstavljen je u vidu zalaska sunca i on menja sve simbole osim specijalnog i simbola novčića, koji ćemo vam uskoro objasniti. Džoker simbol se pojavljuje samo na drugom, trećem i četvrtom bubnju. U pitanju je “proširujući” džoker simbol (Expanding Wilds). 

Specijalni simbol predstavljen je u vidu zlatne potkovice i njegova uloga je mnogostruka. Naime, on pokreće funkciju besplatnih spinova. Pored toga, specijalni simbol u kombinaciji sa zlatnim novčićem povećava i broj platnih linija. 

Mustang Riches – uloga zlatnog novčića

Opcija BlazingWays se pokreće ispuštanjem zlatnih novčića koji imaju mogućnost da slete na bubnjeve prilikom svakog spina. Verujemo da ste već zapazili polja iznad bubnjeva koja su predviđena za novčiće. Kada se ona ispune, konj će galopirati preko bubnjeva i proširiće ih za tri reda. Ovo može dovesti do vrtoglavog porasta platnih linija – sa 243 do neverovatnih 7776. 

Vratimo se na besplatne spinove. Naime, igrači mogu uživati u četiri različita kruga besplatnih spinova, a nove besplatne spinove će se otključati svaki put kada se bonus aktivira. 

Upamtite da svaki bubanj može da ima od 3 do 6 redova i može sakupiti od 0 do 3 novčića. Kako se broj redova povećava, tako se povećava i broj platnih linija. Tako i stižemo do sledećeg: 

 • 12 besplatnih spinova daje 243 platne linije 
 • 8 besplatnih spinova daje 1.024 platne linije
 • 5 besplatnih spinova daju 3.125 platnih linija
 • 3 besplatna spina daju 7,776 platnih linija

Svi simboli novčića dodeljuju jedan dodatni spin

Sve na jednom mestu

Divlji zapad, Veliki kanjon, galopirajući konj, BlazingWays, besplatni spinovi – u slotu Mustang Riches imate sve što vam je potrebno za dobru igru i još bolju zabavu! Ako uzmemo u obzir i visoku volatilnost u kombinaciji sa RTP koji iznosi 96,45%, slobodno možemo reći da slot Mustang Riches nudi neverovatnu igru koja je praćena uzbudljivim karakteristikama. Najuzbudljivija stvar je promenljiv set bubnjeva, a samim tim i promenjiv broj platnih linija. Ova opcija igračima omogućava veće šanse da ostvare pobedu. 

Tema i dizajn su sasvim solidni, ali pored svih opcija koje nam ovaj slot nudi, potpuno su zanemarljivi. Svakako, uživaćete i u tome, kao i u muzici koja prati okretanje bubnjeva i koja najavljuje dobitak kao i pojavljivanje specijalnih simbola. 

Na kraju, kada sumiramo sve utiske i još jednom pogledamo karakteristike slota, dolazimo do zaključka da je Mustang Riches slot koji je vredan vaše pažnje i vašeg vremena

I njega kao i pregršt drugih video-slotova možete pronaći ukoliko posetite Meridianov onlajn kazino, koji je svojim korisnicima dostupan u svakom trenutku! 

Ne čekajte da vam se kockice poklope, već zavrtite bubnjeve i uživajte u igri od prvog do poslednjeg trenutka! 

Želimo vam puno sreće!