• Igra: Mustang Gold 
 • Proizvođač: Pragmatic Play
 • RTP:  96.53%
 • Broj Platnih Linija: 25
 • Volatilnost: Srednja
 • Besplatni Spinovi: Da
 • Multiplikatori: Da
 • Bonus Runde: Da
 • Jackpot: Mini, Minor, Major, Grand 

Kanjon, kauboj, konji, zavodljiva kaubojka, Divlji zapad i pregršt mogućnosti koje stoje pred vama! Slot Mustang Gold u svakom smislu zadovoljiće sve vaše kriterijume i učiniće igranje i više nego zabavnim!

Pre nego što zavrtite bubnjeve na slotu koji će vas ostaviti bez daha, morate se upoznati sa svim karakteristikama i funkcijama koje vam isti nudi. Šta je ono što vas najviše interesuje? Razume se, broj platnih linija! 

Naime, slot Mustang Gold ima pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 25 platnih linija. Poznati programer igara Pragmatic Play je i ovog puta za vas pripremio neverovatnu zabavu koja se ogleda u besplatnim spinovima, multiplikatorima i bonus rundama.

Zavrteli ste bubnjeve i na umu vam je samo dobitak? Uz pomoć čega ćete do istog doći? Saznajmo u nastavku!

Mustang Gold – besplatni spinovi i bonus runde daju savršeni spoj

Za početak se osvrnimo na simbole i njihovu vrednost. Visoko plaćeni simboli su u slotu Mustang Gold predstavljeni u vidu kauboja, kaubojke i prelepih mustanga, dok su simboli niže vrednosti predstavljeni u vidu kartaških simbola A, Q, J i K. 

Pored njih, ne smemo zanemariti ni dobro poznati džoker simbol koji u slotu Mustang Gold menja sve simbole osim specijalnog, potkovice i simbola “Money Collect”. Džoker simbol se pojavljuje na drugom, trećem, četvrtom i petom bubnju. 

Specijalni simbol je predstavljen u vidu vatre i on se pojavljuje na drugom, trećem i četvrtom bubnju. Šta je karakteristično za ovaj simbol? To što ima mogućnost da pokrene besplatne spinove. Ali kako? Ukoliko imate dovoljno sreće da na bubnjevima slete tri specijalna simbola, pokrenuće se funkcija besplatnih spinova. U trenutku aktiviranja ove funkcije, bićete nagrađeni sa osam besplatnih spinova. 

Kada se pokrene runda besplatnih spinova, pojavljuju se i simboli “Collect” kao i simbol potkovice. Koja je njihova funkcija? Da vas dodatno nagrade! 

Hoćemo li da krenemo od potkovice, predmeta za koji se dugo veruje da donosi sreću?

Simbol potkovice ima mogućnost da se pojavi na svim bubnjevima osim na petom. Prilikom svakog spina, simbol potkovice bude u vrednosti koja je unapred određena ili u vrednosti džekpota.

A šta je sa simbolom “Collect”, odnosno zlatnom zvezdom? Ovaj simbol se pojavljuje na petom bubnju. Ukoliko se desi da potkovica sleti na bilo koji bubanj, sem petog, a simbol se pojavi na petom bubnju, dobićete po jedan džekpot. Nakon toga dobijate i besplatne spinove za svaku potkovicu koja ima znak džekpota. Ovo je i više nego izdašna nagrada koja će vam goditi u svakom trenutku!

Mustang Gold i četiri vrhunska džekpota

Fantastična stvar kod slota Mustang Gold je što ima bonus igru “Otkrij džekpot” u kojoj se možete susresti sa čak četiri izdašna džekpota.

 • Grand džekpot koji će vam dati isplatu čak 1000x veću od vašeg uloga
 • Major džekpot koji će vam dati isplatu 200x veću od vašeg uloga
 • Minor džekpot koji će vam dati isplatu 100x veću od vašeg uloga 
 • Mini džekpot koji će vam dati isplatu 50x veću od vašeg uloga

Pitate se kako ćete doći do njih? Tako što ćete nasumično od 12 simbola potkovica otkriti i upariti tri ista simbola džekpota! Vrednošću otkrivenog, uparenog simbola ćete biti i nagrađeni. 

Slot Mustang Gold se odlikuje kvalitetnom grafikom kao i sjajnim specijalnim efektima. Kantri muzika doprinosi tome da se osećate kao da ste na Divljem zapadu. Funkcije slota Mustang Gold su poprilično jednostavne i pružaju odličnu akciju.

RTP koji iznosi 96,53%, srednja volatilnost, besplatni spinovi i čak četiri džekpota pružiće vam nezaboravno igračko iskustvo! Jednom kada zavrtite bubnjeve na slotu Mustang Gold, uvek ćete mu se vraćati, verujte nam na reč! 

Ukoliko ste spremni da “sednete u sedlo” i krenete put Divljeg zapada, posetite Meridianov onlajn kazino i budite strpljivi dok ne krene stampedo dobitaka! Maksimalna isplata koja je 12.000x veća od vašeg uloga čeka samo na vas!

Uživajte!