• Igra: Mount Mazuma
  • Proizvođač: Habanero
  • RTP: 97,8%
  • Broj Platnih Linija: 243
  • Volatilnost: Visoka
  • Besplatni Spinovi: Da
  • Multiplikatori: Da
  • Bonus Runde: Ne
  • Jackpot: Mini, major

Slot Mount Mazuma može vam ponuditii bezbroj mogućnosti koje možete okrenuti u svoju korist! Bonus funkcije, progresivni džekpot, besplatni spinovi, kao i specijalni i džoker simbol u ovom slotu ne samo da će povećati vaše potencijalne dobitke, već će dovesti igru do usijanja. Habanero, poznati proizvođač igara, pobrinuo se da svaki spin bude zaista nezaboravan!

Želite da saznate i kako? U nastavku otkrijte sve što je potrebno kako biste uživali u vrtenju bubnjeva na video slotu Mount Mazuma! 

Mount Mazuma – uspavani vulkan i sve njegove karakteristike

Tropsko ostrvo, palme, zelenilo i simboli voća podsećaju na toplo letnje jutro tokom kojeg čekate na dobitak svog života! Šta možemo očekivati od uspavanog vulkana? Erupciju potencijalnih dobitaka i mnoštvo neverovatnih nagrada! 

Mount Mazuma sadrži pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 243 platne linije koje čekaju da budu ispunjene simbolima visoke vrednosti! 

Simboli egzotičnog kokosa i ananasa doneće vam nagrade za poželeti. Potrebno je samo da na bubnjeve slete tri simbola u nizu! Pored ovih voćkica, susrećete se i sa bananom, kivijem i narandžom, ali i sa kartaškim simbolima K, Q, A, J, koji imaju manju vrednost!

Kada pogledate bubnjeve, primetićete da se na vrhu i dnu nalazi palmino lišće koje pokriva simbole. Koja je zapravo njegova funkcija? Palmino lišće strpljivo čeka na specijalni simbol koji je u slotu Mount Mazuma predstavljen u vidu egzotičnog i ukusnog koktela! Kada se pojavi koktel iliti specijalni simbol, palmino lišće se nasumično sklanja sa bubnjeva i samim tim otkriva simbol koji je bio sakriven. Ukoliko se ovi simboli poklapaju sa ostalima, dobitak se ovom prilikom uvećava! 

A šta je sa uspavanim vulkanom i koja je njegova funkcija? U trenutku kada dođe do erupcije vulkana, dobijate nove simbole, nagrade i mnogo više mogućnosti za dobitak! Neka vaše oči budu uprte u to nasmejano lice! Pitate se zašto? Ubrzo ćete saznati šta vam erupcija vulkana donosi!

mount mazuma slot screenshot

Erupcija besplatnih spinova, multiplikatora i džoker simbola

Kada dođe do erupcije vulkana, istog momenta se aktivira funkcija multiplikatora, ali i obožavanih džoker simbola! Na džoker simbolu piše Wild i on i ovog puta ima mogućnost da zameni sve simbole osim specijalnog simbola. Upamtite i da će vas Bonus Extra Wild obradovati sa još jednim ili čak dva džoker simbola koji mogu sleteti bilo gde na bubnjevima. A šta vam donose multiplikatori? Oni će udvostručiti vrednost ostalih simbola koji su sleteli. 

Vreme je i da vas obradujemo sa besplatnim spinovima na koje uvek nestrpljivo čekate!

Kada se tokom osnovne igre sa besplatnim spinovima pojave tri koktela iliti tri specijalna simbola, aktiviraćete 10 besplatnih spinova. Ukoliko se desi da na kraju ove osnovne igre osvojite iznos pet puta manji od vašeg uloga, ukazaće vam se nova, dodatna šansa u kojoj ponovo pokrećete besplatne spinove kao i ostale simbole. A šta kada dobijete 10 puta manje u odnosu na vaš ulog? Zamislite, čeka vas nagrada koja je 500x veća od vašeg uloga! Ovo je “Dodatna šansa” (Extra Chance) koja vas brže i lakše vodi do cilja! 

Progresivni džekpot na korak do vas! 

Verujemo da već znate da postoje različite vrste džekpotova na slotovima. U slotu Mount Mazuma imaćete prilike da se borite za progresivni džekpot koji možete osvojiti prilikom svakog spina. Mini i major džekpot čije vrednosti možete videti u gornjem levom uglu glavni su razlog zbog kojeg ćete uživati dok vrtite bubnjeve i čekate na dobitak iz vaših snova!

S obzirom na to da je Mount Mazuma slot visoke volatilnosti i da njegov RTP iznosi 97,8%, koji je definitivno iznad proseka, verujemo da ćete jedva čekati da iskušate sreću na njemu!

Da li ste spremni da krenete u pohod na dobitke? Ukoliko jeste, posetite Meridianov onlajn kazino i saznajte zašto se mnogi igrači uvek vraćaju ovoj zanimljivoj i darežljivoj slot igri!