• Igra: Merlin’s Revenge Megaways 
 • Proizvođač: iSoftBet
 • RTP: 96%
 • Broj Platnih Linija: 117.649
 • Volatilnost: Visoka
 • Besplatni Spinovi: Da
 • Multiplikatori: Da
 • Bonus Runde: Da
 • Jackpot: Ne

Merlin’s Revenge Megaways jedan je od najnovijih slotova kojima se kompanija iSofBet može pohvaliti. Ovaj slot ugledao je svetlost dana pre samo nekoliko meseci i od tog trenutka ne prestaje da osvaja naklonost ljubitelja igara na sreću širom sveta. Mnogi su oduševljeni izgledom slota Merlin’s Revenge Megaways, ali je više onih koji ne mogu, a da ne pohvale odlične funkcije u kojima neretko uživaju.

Po čemu se ovaj slot izdvaja od ostalih i zašto je baš on okupirao pažnju svih? 

Magične karakteristike slota Merlin’s Revenge Megaways čine kaskadni bubnjevi, džoker simboli, specijalni i misteriozni simboli, Merlinova magija, besplatni spinovi, opcija Gamble kao i kupovina bonusa? Iznenađeni ste ovolikim brojem dodataka? Nemojte biti, u pitanju je jedan od najnovijih i najboljih iSoftBet slotova

Merlin’s Revenge Megaways – prepustite se magiji i verujte u čuda

Nije jasno koga Merlin ima na umu kada je njegova osveta u pitanju, ali to nas i ne treba da zanima sve dok je na našoj strani i dok nam pomaže u tome da se što više približimo mogućim dobicima. Ovaj mitski čarobnjak je predstavljen u mnogim bajkama, a jedna od njih je legenda o kralju Arturu. 

Dakle, tema ovog slota se upravo “vrti”oko toga. Slot se nalazi na otvorenom sa drvećem bez lišća koje u vama izaziva poprilično sablasan osećaj. Sa leve strane je deo krova stare kamene kuće, a sa desne strane deo mača. Logo se nalazi na gornjoj levoj strani, a na vrhu bubnjeva je Megaways brojač, koji govori igraču koliko načina za pobedu ima pri svakom spinu.

Ono što je izuzetno zanimljivo kada je slot Merlin’s Revenge Megaways u pitanju jeste to što se broj simbola menja na svakom bubnju, te tako imate situaciju da vam na bubnjeve može sleteti od dva do sedam simbola. Tom prilikom, igrači imaju čak 117.649 platnih linija sa maksimalnim brojem simbola. Ova funkcija takođe generiše kaskadne pobede, omogućavajući nekoliko dobitaka u jednom spinu. Ukoliko želite da stignete do dobitka, na bubnjeve moraju da slete najmanje tri ista simbola. 

Otkrijte simbole i njihove moći

Zahvaljujući odličnoj grafici i muzici koja prati okretanje bubnjeva, u svakom trenutku ćete imati osećaj da ste sve bliži trijumfu. Muzika nam dočarava kompletnu temu i čini se kao da je urađena za seriju, a ne video-slot najnovije generacije. 

Isti slučaj je i sa simbolima, koji su urađeni do perfekcije. Znate da svaki slot ima simbole visoke i niske vrednosti. Simboli niže vrednosti su kartaški simbolii A, K, Q, J, 10 i 9. Simboli više vrednosti predstavljeni su u vidu plave kugle, zelenog dragog kamena i ljubičastog kruga. Tu je i simbol Merlina, koji je u slotu  Merlin’s Revenge Megaways najplaćeniji simbol I može vam doneti isplatu koja je čak 10x veća od vašeg uloga.

Pre nego što se osvrnemo na specijalni i džoker simbol, naglasićemo da u ovom slotu postoji i misteriozni simbol (Mystery). Ovaj simbol ima mogućnost da se pretvori u redovni simbol ali i u specijalni simbol koji pokreće besplatne spinove. 

Džoker simbol, kao i uvek, menja sve simbole osim specijalnog i misterioznog simbola. Na njemu stoji slovo W i ovaj simbol se pojavljuje na drugom, trećem, četvrtom i petom bubnju. 

Kao što smo već naveli, specijalni simbol je tu da pokrene nešto u čemu svi definitivno uživate: besplatne spinove!

 • Tri specijalna simbola daju nam osam besplatnih spinova
 • Četiri specijalna simbola daju nam 10 besplatnih spinova
 • Pet specijalnih simbola simbola daju nam 14 besplatnih spinova
 • Šest specijalnih simbola daju nam 20 besplatnih spinova
merlin's revent megaways slot screenshot

Merlin’s Revenge Megaways – dodatne funkcije u kojima ćete uživati

Prva funkcija koja će vam se svideti, ali i koja će vas približiti dobitku, jesu kaskadni bubnjevi. O čemu se zapravo radi? U ovom slučaju, nema uklanjanja svih simbola prilikom novog ili sledećeg spina. Kada su kaskadni bubnjevi u pitanju, uklanjaju se samo simboli koji su već došli do dobitka, a nakon što se oni uklone, na bubnjeve sleću novi simboli. U ovom slučaju, imate mnogo više šansi a pravljenje niza dobitnih kombinacija.

Na red dolazi i Merlins Magic. Merlins Magic, odnosno Merlinova magija se može pokrenuti prilikom bilo kog spina koji nije rezultirao pobedom. Zahvaljujući ovoj funkciji, možete stići do besplatnih spinova ali i mogućeg pobedničkog ishoda. 

Max Megaways je funkcija koja takođe može da se aktivira prilikom bilo kog spina. Nasumično dovodi do toga da na bubnjeve sleti maksimalan broj simbola, stvarajući 117649 načina za pobedu.

Opcija Gamble je nezaobilazna. Kada stignete do besplatnih spinova, dobijate priliku da iskušate svoju sreću sa ovom opcijom. Ispred vas će se pojaviti točak koji će, nakon što ga zavrtite, stati na zelenu ili crvenu poziciju. U slučaju zelene pozicije, dobijate dodatni spin, dok u slučaju crvene pozicije ostajete bez besplatnih spinova.

Položite sve nade u njega

Merlin je zasigurno tip sa mnogo trikova u rukavu. Njegova glad za osvetom može igraču doneti mogućnost da stigne do ogromnih dobitaka – čak i do cifre koja je 28. 988 puta veća od njegove opklade. 

RTP ove igre iznosi 96%, a visoka volatilnost pokazuje da je zapravo u pitanju slot koji je zaista vredan vaše pažnje. I zato ne propustite šansu, već posetite Meridianov online kazino i pokrenite igru!