• Igra: Maya’s Treasure
  • Proizvođač: Expanse Studios
  • RTP: 95,09%
  • Broj Platnih Linija: 20
  • Volatilnost: Srednja
  • Besplatni Spinovi: Da
  • Multiplikatori: Da
  • Bonus Runde: Free Spins
  • Jackpot: Običan

Da li ste spremni da krenete u avanturu kroz čarobnu džunglu? Slot Maya’s Treasure kompanije Expanse Studios donosi vam pustolovinu u kojoj ćete sa svakim spinom uživati sve više! Zahvaljujući grafici koja oduzima dah i neverovatnim audio-vizuelnim efektima, poželećete da zauvek ostanete uz ekran vašeg računara!

U ovom slotu pridružujete se arheološkinji Maji u potrazi za vrednim blagom koje se nalazi u drevnim ruševinama koje podsećaju na mitski grad Eldorado. Slot Maya’s Treasure sadrži pet bubnjeva u tri reda i 20 platnih linija.

Dobitke, kao i uvek, očekujete kada spojite najmanje tri simbola na susednim bubnjevima. Ovde je bitno istaći da se dobitne kombinacije računaju sleva udesno, počev od prvog bubnja sa leve strane. Ukoliko se desi da na jednoj platnoj liniji dobijete više dobitnih kombinacija, isplatiće vam se ona koja ima najveću vrednost! Fantastični dobitak čeka samo na vas!

Maya’s Treasure – blago na dohvat ruke 

Slot Maya’s Treasure ima kaskadne kolone koje padaju nakon svakog uzastopnog dobitka. Šta je ovde još zanimljivo? To što se multiplikator povećava svakim uzastopnim dobitkom! Oduševiće vas podatak da multiplikator u osnovnoj igri može biti povećan i do deset puta!

A šta kada se spoje multiplikator i besplatni spinovi? Tokom ove runde, multiplikator se povećava i do 100 puta! Ovakav spoj priželjkuju svi oni koji zavrte bubnjeve na ovom video slotu! Verujemo da to isto i vi želite!

Šta je sa simbolima i njihovim vrednostima? Iako nekima zvuči neverovatno da dijamanti imaju najmanju vrednost, u ovom slučaju je tako. Dijamanti plave, crvene i ljubičaste boje ne donose velike dobitke, ali nemojte ih zanemariti. Tu je i zeleni dijamant, ali o njemu pišemo malo kasnije. Nakon dijamanata, na red dolaze statue koje su urezane u kamenu. Sova i kosturska lobanja doneće vam veće isplate od dijamanata, dok će vam indijanski poglavica priuštiti veliko bogatstvo ukoliko se na platnoj liniji pojavi pet puta!

Pitate se šta predstavlja simpatična devojka Maja koja vas pri svakom dobitku bodri osmehom? 

Ona je obožavani džoker simbol koji menja sve ostale simbole osim specijalnih. Ukoliko se nađe na drugom, trećem i četvrtom bubnju, pomoći će vam u formiranju dobitne kombinacije!

Maya's Treasure slot screenshot

Maya’s Treasure – spoj prašume i zelenog dijamanta

Ko se ne raduje besplatnim spinovima? Prosto je nemoguće ne biti srećan kada ih dobijete! Zato se slot Maya’s Treasure potrudio da sve igrače obraduje besplatnim spinovima. Ova poslastica se u ovom slučaju pokreće uz pomoć specijalnog simbola koji je predstavljen u obliku zelenog dijamanta!

Dakle, ukoliko želite da aktivirate bonus rundu sa besplatnim spinovima, moraćete da dobijete tri ili više specijalnih simbola istovremeno. U ovom slučaju, vaša nagrada će biti 15 besplatnih spinova koji, kada se upare sa multiplikatorom, mogu da dostignu vrednost do 50 puta veću od vašeg uloga! Upamtite, što više specijalnih simbola, to su veći multiplikatori tokom runde sa besplatnim spinovima! 

Ukoliko baš u tom trenutku imate sreće da tokom funkcije besplatnih spinova osvojite još tri ili više specijalnih simbola, dobićete pet dodatnih besplatnih spinova.

Osvojili ste dobitnu kombinaciju a onda ste odjednom na ekranu ugledali taster “Gamble” na komandnoj tabli? Pitate se o čemu je reč? Naime, ovo je opcija za kockanje – nakon svake dobitne kombinacije pojaviće se ovaj taster. Ukoliko pogodite boju nasumične karte koja je pred vama (birate između crvene i crne) udvostručićete svoj dobitak! Pažljivo i mudro birajte jer ćete moći samo pet puta da iskušate svoju sreću!

Vrhunsko uživanje i vredne nagrade

Slot Maya’s Treasure dolazi sa RTP-jem od 95,09%. Zahvaljujući velikodušnim multiplikatorima, srednjom volatilnošću, besplatnim spinovima i dodatnim opcijama, svakome od vas ponudiće vrhunsku zabavu, primamljive dobitke i nezaboravnu avanturu! 

Verujemo da se više ne dvoumite, već željno iščekujete da zavrtite bubnjeve na ovom odličnom video slotu! Pozadina jeste smeštena u prašumama, ali vi se udobno smestite u vašu fotelju, posetite Meridianov onlajn kazino i zavrtite bubnjeve u vašoj novoj, omiljenoj igri! Nećete se pokajati!