• Igra: Man of Steel
  • Proizvođač: Playtech 
  • RTP: 95,5%
  • Broj Platnih Linija: 25
  • Volatilnost: Visoka
  • Besplatni Spinovi: Da
  • Multiplikatori: Ne
  • Bonus Runde: Ne
  • Jackpot: Progresivni džekpot

Šta je to na nebu? Da li je to ptica ili možda avion? Ne, to je Man of Steel, video slot koji je zasnovan na filmu Supermen!

Zahvaljujući kompaniji Playtech, pred vama je video slot koji vam nudi kvalitetno igračko iskustvo koje je upotpunjeno odličnom grafikom i muzikom kao i primamljivim bonusima! 

Svako ko voli superheroje i te kako će se zabaviti dok vrti bubnjeve na slotu Man of Steel. Supermen kao glavni junak vam nudi slot koji ima pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 25 platnih linija. Ukoliko imate sreće i aktivirate bonus igru, broj platnih linija će se povećati na 50, dok će se dobitne kombinacije računati sleva udesno, počevši od prvog bubnja sa vaše leve strane. 

Bilo da ste na strani hvaljenog heroja Supermena ili na strani negativca, uživaćete u slotu Man of Steel, kao i u pogodnostima koje vam nudi! Bitno je upamtiti da ukoliko želite da dođete do dobitka, potrebno je da imate minimum tri ista simbola na jednoj platnoj liniji, na kojoj je moguć samo jedan dobitak. Ukoliko se ipak desi da ih bude više, isplatiće vam se samo onaj najvredniji. 

Da li ste spremni da krenete u akciju sa Supermenom? Hajde da saznamo koji simboli vas mogu odvesti do dobitka!

Man of Steel – istražite simbole i njihove mogućnosti

U slotu Man of Steel imaćete prilike da se susretnete sa mnogim prepoznatljivim simbolima. Čekaju vas naočare Klarka Kenta, poštansko sanduče, novine, avion, foto-aparat i školski autobus. Ovo su simboli niže vrednosti. 

Simboli visoke vrednosti predstavljeni su u vidu Supermena, generala Zoda, Faore, Nam-Eka, planete i logotipa Supermena. Znate li šta je fantastično kada je slot Men of Steel u pitanju? To što su svi simboli visoke vrednosti ujedno i džoker simboli

Pored njih, postoji i regularan džoker simbol. Podrazumeva se da svi džokeri imaju mogućnost da zamene regularne simbole, osim specijalnih i bonus simbola, kako bi vam pomogli da formirate dobitne kombinacije. 

Nemojte se iznenaditi kada ugledate Supermena i generala Zoda kako se pomeraju sa bubnja na bubanj! Naime, ova dva džoker simbola javljaju se na svim bubnjevima u toku osnovne igre i oni su džokeri koji šetaju! Imaćete prilike da vidite Supermena kako se tokom spinova pomera za jedno mesto udesno, dok se general Zod pomera za jedno mesto ulevo. 

Ukoliko se desi da ova dva simbola nalete jedan na drugog, tačnije, da se sudare, pokrenuće se funkcija besplatnih spinova – Battle for Earth. 

man of steel slot screenshot

Battle for Earth i kripton besplatni spinovi

Kada se pokrene Battle of Earth funkcija besplatnih spinova, videćete da su tokom nje svi džoker simboli postaju šetajući simboli. Kad god se nađu na istom mestu, pokreće se borba koja vam donosi džoker više na bubnjevima. Ova funckija prestaje kada Supermen izgubi! 

Šta je sa kripton besplatnim spinovima? Naglašavamo, u slotu Man of Steel postoji običan Bonus simbol, ali i kripton bonus simbol! Funkciju kripton besplatnih spinova možete pokrenuti samo ukoliko kripton bonus sleti na peti bubanj. Posle toga, dobijate 50 platnih linija tokom kojih ćete moći da se sretnete samo sa simbolima visoke vrednosti. 

A šta je sa običnim Bonus simbolom? Ukoliko Bonus simbol sleti na peti bubanj, dolazi do eksplozije simbola, prilikom čega dobijate do sedam džoker simbola! 

Man of Steel – četiri progresivna džekpota

Video slot Man of Steel u svojoj ponudi ima i četiri progresivna džekpota – mini, minor, major i grand. 

Dva zelena simbola doneće vam mini džekpot, tri plava simbola pokrenuće minor džekpot, četiri žuta simbola obezbediće pokretanje major džekpota, dok će pet crvenih simbola doneti grand džekpot! 

Ovaj uzbudljivi slot savršen je za obožavatelje superheroja koji uživaju u igrama visoke volatilnosti, koju prati i velikodušan RTP od 95,5%. 

Šetajući džoker simboli, besplatni spinovi i mnoštvo specijalnih efekata držaće vam pažnju dugo! Zato ne časite časa već što pre posetite Meridianov onlajn kazino i pomozite Supermenu u borbi protiv zlih sila!