• Igra: Lucha Legends
 • Proizvođač: Microgaming
 • RTP: 96,38%
 • Broj Platnih Linija: 25
 • Volatilnost: Visoka
 • Besplatni Spinovi: Da
 • Multiplikatori: Da
 • Bonus Runde: Da
 • Jackpot: Ne

Da li ste imali prilike da zavrtite bubnjeve na video slotu koji ima temu profesionalnog rvanja u Meksiku? Ukoliko je vaš odgovor ne, imamo lepe vesti za vas! Upravo vam slot Lucha Legends donosi jednu takvu avanturu! Microgaming je rešio da ljubitelje slot aparata nagradi ovom zabavnom i zanimljivom temom koja pored borbe u ringu donosi i brojne funkcije i bonuse.

Glasna španska muzika u kojoj dominiraju gitara i trube prati okretanje bubnjeva i nagoveštava vam da ćete dobiti vredne simbole! 

Lucha Legends ima pet bubnjeva koji su postavljeni u tri reda i 25 platnih linija. Dobitne kombinacije se računaju sleva udesno. Ukoliko se nadate dobitku, znajte da morate da dobijete bar tri ista simbola kako biste osvojili neku od ponuđenih isplata. Ako imate dovoljno sreće da vam na jednoj platnoj liniji sleti nekoliko dobitnih kombinacija, isplaćuje vam se ona koja ima najveću vrednost.

I u ovom video slotu simbole najmanje vrednosti predstavljaju kartaški simboli Q, A, J i K. Oni su podeljeni u dve grupe. Ukoliko vam slete simboli Q i J, dobićete 3x veću isplatu od vašeg uloga (potrebno je da slete pet ovakvih simbola). S druge strane, simboli A i K vam daruju 4x veću isplatu od vašeg uloga. Morate dobiti pet ovakvih simbola.

Takođe, možete očekivati sledeće:

 • Sudija meča i devojka koja najavljuje sledeću rundu donose vam isplatu 6x veću od vašeg uloga.
 • Martio, El Diablo, Buro, Sal i Pepe donose vam isplatu 12x veću od vašeg uloga. 

Priznaćete da vredi vrteti bubnjeve zarad ovakvih mogućih dobitaka! Ono što će vas dodatno iznenaditi u slotu Lucha Legends je podatak da vam nudi dve vrste džoker simbola!

lucha legends slot screenshot

Lucha Legends – klasičan ili super džoker simbol 

Da li ste imali prilike da se susretnete sa slotom koji vam nudi dva džoker simbola? Ukoliko niste, sada ćete saznati koje vam mogućnosti nudi ovaj spoj! 

 • Klasičan džoker simbol označen je crvenom bojom i prikazuje logo slota. On se može dobiti dok igrate u “Normal mode”. Ukoliko sleti na bubnjeve tokom dobitne kombinacije, daje vam dodatna dva džokera ili multiplikatore koji se povećavaju za 2x ili 3x. Džoker simbol će zameniti sve ostale simbole, osim specijalnog, kako bi stvorio dobitke na bilo kojoj od 25 platnih linija. Ovaj klasičan džoker ima mogućnost da se pojavi samo na drugom, trećem i četvrtom bubnju.
 • Super džoker simbol se dobija kada pređete na “Power Up mode”. Nagradiće vas sa dodatnih četiri džokera ili će povećati vašu dobitnu kombinaciju za 3x i 5x uz pomoć multiplikatora. I super džoker poput klasičnog džokera ima mogućnost da se pojavi samo na drugom, trećem i četvrtom bubnju. Zamenjuje sve simbole osim klasičnog džokera i specijalnog simbola.

U igri su i specijalni simboli, a biće vidljivi na prvom, drugom ili petom bubnju. Ukoliko tri zlatna pojasa (specijalni simbol) slete na bubnjeve, aktiviraćete funkciju besplatnih spinova. U ovom slučaju, sa tri specijalna simbola dobićete deset besplatnih spinova. Ukoliko pak slete dva specijalna simbola, dobijate jedan dodatni besplatan spin.

“Power Up mode” – povećajte svoje šanse

Nakon što ste pokrenuli igru, sigurno ste primetili crveno dugme koje se nalazi na ekranu sa vaše leve strane. Pitate se čemu služi? Uz pomoć njega, bićete u mogućnosti da pokrenete “Power Up mode”. Kao što je i prikazano, 2x znači da pokretanja ove funkcije može da duplira vaš ulog.  

Tokom “Power Up mode” super džoker se pojavljuje. Uz pomoć ove funkcije imaćete mogućnost da dobijete veći multiplikator – umesto da povećate vašu dobitnu kombinaciju za 2x ili 3x, povećaćete je za 5x.

Odlične bonus funkcije, RTP koji iznosi 96,38%, visoka volatilnost, “Normal mode” u kojem možete osvojiti i do 960 puta veću cifru od vašeg uloga, “Power Up mode” koji vam omogućava da osvojite 2.200 puta veću cifru od vašeg uloga donose vam slot koji je zaista vredan vaše pažnje! 

Obožavate rvanje, ali želite i da se dodatno zabavite? Na pravom ste mestu! Posetite Meridianov onlajn kazino i uživajte u lovu na dobitke!