• Igra: Legend of Cleopatra
 • Proizvođač: Playson
 • RTP: 95,05%
 • Broj Platnih Linija: 100
 • Volatilnost: Srednja
 • Besplatni Spinovi: Da
 • Multiplikatori: Da
 • Bonus Runde: Da
 • Jackpot: Ne

Da li ste spremni da zavrtite bubnjeve na slotu Legend of Cleopatra? Naravno da jeste! Još kada u narednim redovima iščitate sve ono što je bitno u vezi sa ovim slotom, budite uvereni da mu nećete odoleti.

Iako je relativno nova u kockarskoj industriji, kompanija Playson je već postala zapažena zahvaljujući svojoj proizvodnji kvalitetnih igara koji se lako mogu porediti i takmičiti sa najboljim proizvođačima softvera današnjice. Jedno od novijih izdanja ovog zanimljivog i prepoznatljivog studija jeste slot Legend of Cleopatra, koji odaje počast egipatskoj kraljici, o kojoj su ispredane priče i legende širom sveta! 

Pažljivo dizajniran, slot Legendof Cleopatra će vas očarati svojom HD grafikom, umetničkom lepotom i neobičnim oblikom i ponuditi vam iskustvo u kojem možete uživati na računarima, kao i na bilo kom mobilnom telefonu ili tabletu.

Ovaj neverovatni video-slot prikazuje Kleopatru kao prelepu, zavodljivu boginju. Sa pozlaćenim bubnjevima koji su postavljeni ispred Kleopatrinog ličnog kupatila, u kojem se ona pojavljuje tokom bonus runde, i mističnim zvučnim zapisom inspirisanim lokalnom muzikom, Legend of Cleopatra je sve što biste želeli da vidite kada vrtite bubnjeve na slotu koji je inspirisan ovom tematikom. 

Legend of Cleopatra – neobičan raspored bubnjeva 

Čak i kada ostavite po strani njegov dizajn, i dalje ćete moći da uživate u slotu koji se ističe i izdvaja iz gomile istih. Umesto uobičajene postavke bubnjeva, slot Legend of Cleopatra ima šest bubnjeva sa različitim redovima simbola koji počinju sa dva i postepeno napreduju do tri, četiri i pet simbola koji se nalaze sa vaše desne strane. To bi izgledalo ovako: 2-3-3-4-5-5. S druge strane, kada se pokrene bonus runda, formacija simbola će izgledati ovako: 5-5-4-3-3-2. 

Imaćete prilike da uživate u slotu kojiima 100 isplatnih linija koje su fiksne, a pored toga sadrži i niz bonus funkcija koje vam mogu dati malu naznaku odličnim isplatama ovog slota.  

Dobitne kombinacije će vam se u slučaju slota Legend of Cleopatra računati sleva udesno, od prve kolone koja se nalazi sa leve strane svakog igrača. Ukoliko se nadate dobitku, a nadate se, na platnu liniju će morati da vam slete tri ista  simbola. 

Legend of Cleopatra se može igrati sa malim opkladama kao i sa znatno visokim ulozima. Minimalni i maksimalni iznos se razlikuje od kazina do kazina. 

legend of cleopatra slot screenshot by playson

Čarobni simboli

Kada su simboli u pitanju, u slotu Legendof Cleopatra postoji osam različitih osnovnih simbola podeljenih u različite kategorije. Ono na šta je bitno obratiti pažnju je vrednost ovih simbola.

Hajde da krenemo od niže plaćenih. U pitanju su kartaški simboli K, A, J, 10, Q i svi sem 10 imaju istu vrednost. 

Nakon njih, na red dolaze simboli egipatskih bogova Basteta, Anibisa i Horusa. Najplaćeniji simboli su, pretpostavljate, simbol Kleopatre kao i simbol na kojem je ispisano Legend of Cleopatra. 

Na red dolazi i džoker simbol koji ćete prepoznati po natpisu Wild. Džoker simbol, kao i uvek, ima mogućnost da zameni sve ostale simbole osim specijalnog simbola. Pored toga što ima mogućnost da zameni sve simbole osim specijalnog, džoker simbol može i da se proširi na sve bubnjeve, prilikom čega pokreće specijalnu funkciju koja može da popuni još jednu kolonu džoker simbolima. Upamtite, sa ovom funkcijom se možete susresti i tokom osnovne, ali i tokom runde besplatnih spinova.

Kombinacija besplatnih spinova i transformacije bubnjeva

I u slučaju slota Legend of Cleopatra specijalni simbol pokreće rundu besplatnih spinova. Tri ili više specijalnih simbola pokrenuće dugoočekivane besplatne spinove. Evo i na koji način:

 • Tri specijalna simbola poklanjaju vam 5 besplatnih spinova 
 • Četiri specijalna simbola poklanjaju vam 10 besplatnih spinova
 • Pet specijalnih simbola nagradiće vas sa 15 besplatnih spinova

Besplatni spinovi mogu biti pokrenuti i tokom bonus runde.Ono što je interesantno je to što se bubnjevi u trenutku besplatnih spinova menjaju, odnosno, menjaju svoj oblik koji je suprotan u odnosu na oblik koji imaju u osnovnoj igri.

Zahvaljujući dobrom ograničenju klađenja, srednjoj volatilnosti kao i razumnom RTP-ju koji iznosi 95,05%, slot Legend of Cleopatra je više od primamljive igre. U pitanju je slot koji je zaista napravljen kako bi odgovarao velikom broju igrača kao i velikom broju različitih kockarskih budžeta. 

Ovaj video-slot vam nudi sve što vam je zaista i potrebno – zabavu, odlične funkcije, besplatne spinove, kao i fini dobitke, ukoliko vas sreća pogleda pa stignete do njih. 

Ukoliko vas je privukla tematika slota, kao i funkcije koje poseduje, posetite Meridianov online kazino i uživajte u društvu Kleopatre!