• Igra: Lara Croft: Temples and Tombs 
  • Proizvođač: Microgaming
  • RTP: 96,05%
  • Broj Platnih Linija: 243
  • Volatilnost: Visoka
  • Besplatni Spinovi: Da
  • Multiplikatori: Da
  • Bonus Runde: Da
  • Jackpot: Mini, Major, Grand

Video slot Lara Croft: Temples and Tombs ima avanturističku temu! Ovde se neustrašivi istraživač, Lara Kroft, uputila u drevni egipatski hram, iliti grobnicu, kako bi pronašla skriveno blago. Na svom putovanju ona zapravo vodi igrače do neverovatnih dobitaka!

Imate prilike da uživate u bakljama koje stoje na kamenim zidovima. Ovo vam govori da se radnja odvija pod zemljom. Ima li lepšeg prizora od simbola uklesanih u kamene ploče koji se spuštaju sa vrha ekrana zahvaljujući funkciji Rolling Reels? Teško!

U trenutku kada se zabeleži pobeda, dobitni simboli nestaju kako bi napravili mesta za nove, još bolje i vrednije simbole! U slotu Lara Croft: Temples and Tombs dobitni multiplikator ima mogućnost da se poveća nakon svake uzastopne dobitne kombinacije, maksimalno 5x. Pored toga, tokom funkcije besplatnih spinova, vrednost dobitnih multiplikatora je veća. Vredno rizika, zar ne? Koje nam još pogodnosti donosi slot Lara Croft: Temples and Tombs? Saznajmo!

Lara Croft: Temples and Tombs – otkrijte kako stići do pobede

Tamni zidovi grobnice osvetljene bakljama uokviruje pet bubnjeva u tri reda sa impresivnih 243 platnih linija. Nećete morati dugo da čekate da biste otkrili neke od bonus karakteristika. Tri džekpota vam se smeše, stoga krenite u potragu sa blagom bez bojazni da ćete nešto propustiti!

Simboli u slotu Lara Croft: Temples and Tombs uključuju neke od Larinih predmeta, poput flaše za vodu, konopca i kuka za hvatanje. Tu je i neizbežna torba za prvu pomoć za sve one neizbežne povrede koje prate svakog istraživača. Simboli jače vrednosti uključuju statue egipatskih bogova, ali i četiri slike same Lare na motoru, dok skače u novu avanturu, ali i dok drži pištolj.

Glavni simbol je sama Lara koja vas posmatra sa bubnjeva i poziva vas da zavrtite iste. Ovaj simbol vredi 10x više od vašeg ukupnog uloga, ukoliko naravno sleti na svih pet bubnjeva. Asimbol Lare koja puca iz pištolja vredi 5x više od vašeg ukupnog uloga.  

lara croft: temples and tombs slot screenshot

Buba iliti insekt skarabej, poznatiji kao sveti insekt egipatske mitologije i najčuvenija amajlija, deo je slota Lara Croft: Temples and Tombs. Ova zlatna ikona je džoker simbol koji menja sve simbole osim specijalnih. Imaćete prilike da sakupljate sve džoker simbole koji se pojavljuju u nizu u zlatnu posudu koja se nalazi iznad bubnjeva.

Specijalni simbol je knjiga na kojoj je ispisano ime glavne junakinje – Lara Croft. Ukoliko imate sreće da vam se tri specijalna simbola pojave na bubnjevima, dobijate osam besplatnih spinova. Ako vas sreća baš pogleda da vam tokom funkcije besplatnih spinova slete još specijalnih simbola, dobijate još dodatnih osam besplatnih spinova! Dakle, dobićete između 8 i 32 besplatna spina. Počevši od 3x multiplikatora, svaka uzastopna pobeda povećava multiplikator na 6x, 9x i 15x! Izdašno, nema šta! 

Lara Croft: Temples and Tombs – pohod na džekpotove 

Dugoočekivani džekpotovi su tu! Nestrpljivo čekaju da iskoče na bubnjeve, uz vašu pomoć, naravno. Kada zapravo možete da ih očekujete? Naravno, tokom svakog spina, džoker simboli će se prikupljati. U trenutku kada se spin završi, aktivira se mogućnost dobitka džekpota. Upamtite – što više džoker simbola to veće šanse da se džekpot aktivira.

Igrači imaju mogućnost da uživaju u mini, major i grand džekpotu. Iako nisu u pitanju progresivni džekpotovi, ne odustajte od potrage za njima jer vrede 15x, 100x ili 5000x više od vašeg ukupnog uloga.

Microgaming je kao i uvek, a posebno u slučaju slota Lara Croft: Temples and Tombs, dao sve od sebe da potragu za dobicima učini zabavnom i zanimljivom. Pored odlične grafike, muzičke podloge i impresivnih karakteristika, dodao je i notu mistike koja se prožima sa dobitnim simbolima! 

Izdašna funkcija besplatnih spinova sa odličnim RTP-jem koji iznosi 96,05%, visokom volatilnošću i odličnim džekpotovima čini slot Lara Croft: Temples and Tombs savršenim kako sa iskusne igrače, tako i za početnike! 

Sve što vama kao igraču preostaje je da se pridružite Lari i otkrijete svet avantura i bogatstva tako što ćete posetiti Meridianov onlajn kazino i zavrteti bubnjeve!