• Igra: John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen
 • Proizvođač: Pragmatic Play
 • RTP: 96,5%
 • Broj Platnih Linija: 25 
 • Volatilnost: Srednja
 • Besplatni Spinovi: Da
 • Multiplikatori: Da
 • Bonus Runde: Money Collect, Free Spins
 • Jackpot: Ne

Ako ste do sada pratili sagu o Džonu Hanteru, sigurno znate da je vodeći lik Pragmatic Play-a spreman za nove i pobedničke avanture! Video slot John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen vodi Džona do velikih piramida u Gizi. Potraga za blagom mora biti uspešna jer od njenog uspeha zavisi i iznos vašeg dobitka! 

John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen sadrži pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 25 platnih linija. Pored ovoga, sadrži mnogima omiljeni simbol koji se može naći u igrama kompanije Pragmatic Play. Naime, radi se o simbolu “Money” koji dodeljuje i više nego odlične novčane nagrade! Takođe pruža i opciju respinova što može da uveća ovaj simbol i multiplikatore do čak 25 puta!

Nemojte sad stati, čitajte dalje i uverite se koje vam sve pogodnosti nudi ovaj neverovatni video slot! 

John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen – Egipat vam postaje omiljena destinacija

Uz dobar ritam inspirisan Egiptom, u pozadini igre vidi se pustinja sa drevnim piramidama koje okružuju bubnjeve. Od simbola manje vrednosti do onih najvrednijih deli vas samo jedan spin! Najveću radost vam donosi sam Džon Hanter koji je u ovom slučaju najunosniji. Ukoliko uspete da poređate pet ovakvih simbola, vaša nagrada biće čak 32 puta veća od vašeg uloga! Ko bi želeo da propusti ovako nešto? 

Nadate se džoker simbolu? Ne brinite, tu je i čeka samo na vas! Kleopatra ima ulogu džoker simbola koji se pojavljuje na drugom, trećem, četvrtom i petom bubnju! Kao što vam je već i poznato, džoker simbol, može da zameni sve simbole. Ali u ovom slot ne može da zameni piramide, simbol “Money”i simbola “Collect”.

Piramida koja je specijalni simbol je u slotu John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen zaista darežljiva! Znate li zašto? Zato što pokreće besplatne spinove koje svi obožavamo! Ovaj specijalni simbol se pojavljuje na drugom, trećem i četvrtom bubnju. A kada nas sreća pogleda pa dobijemo tri ili više simbola piramide, otvaraju nam se vrata besplatnih spinova, u ovom slučaju čak osam!

Mislite da smo zaboravili na simbol “Money” i simbol “Collect”? Evo šta nam oni nude: 

Svi simboli “Money” koji se dobijaju tokom spinova dodaju se u “ćup” sa bonusima. Nakon što se završe besplatni spinovi, vrednost koja se nalazi u tom ćupu se pojavljuje na prvom, drugom, trećem i četvrtom bubnju u vidu ogromnog simbola “Money” i tada se pokreće krajnji respin! 

Ukoliko se desi da se baš tada pojavi simbol “Collect” na petom bubnju, vrednost koja se nalazi u ćupu sa bonusima vam se isplaćuje istog trenutka! 

Money Collect – njega ste čekali! 

Postoji pet tipova simbola “Money Collect” koji se se pojavljuju isključivo na petom bubnju! 

Ukoliko imate sreće da vam se simbol “Money Collect” pojavi na petom bubnju, vrednost gorepomenutog ćupa će vam biti isplaćena. Vi ćete biti nagrađeni jednom od sledećih mogućnosti: 

 • Collect – svi iznosi simbola “Money” se sabiraju i isplaćuju igraču.
 • Extra Credit Collect – vrednost ovog simbola sabira se sa iznosima simbola “Money”  koji su trenutno prikazani na ekranu, nakon čega se njihov iznos isplaćuje igraču.
 • Multiplier Collect – vrednost svih simbola “Money”  koji su trenutno prikazani na ekranu se množi sa vrednošću simbola “Multiplier Collect”, nakon čeka se iznos isplaćuje igraču.
 • Expanding Collect – svi bubnjevi koji sadrže najmanje jedan simbol “Money”  će šire kako bi popunili ceo red bubnja sa ovim simbolom. Iznosi se nakon toga sabiraju i isplaćuju igraču.
 • Respin Collect – u ovom slučaju, svi simboli “Money”  prikazani na ekranu ostaju tu gde jesu dok se sva preostala polja ponovo vrte (respin) i daju nove simbole. Svi simboli “Money” se sabiraju i isplaćuju igraču. 

John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen –sjajna zabava i odlične pogodnosti

Džon Hunter možda ne lovi džekpot u ovom slotu, ali sa svim pogodnostima, besplatnim spinovima, RTP-jem od 96,5% i srednjom volatilnošću omogućava svakom igraču vrhunsko uživanje!

Ako ste i sami raspoloženi da tokom ovih zimskih dana odete do toplijih krajeva, posetite Meridianov onlajn kazino i zavrtite bubnjeve u ovoj fantastičnoj igri!