• Igra: Hammer of Vulcan
 • Proizvođač: Quickspin
 • RTP: 95.81%
 • Broj Platnih Linija: 4096
 • Volatilnost: Visoka
 • Besplatni Spinovi: Da
 • Multiplikatori: Da
 • Bonus Runde: Ne
 • Jackpot: Ne

Video slot Hammer of Vulcan deo je rimske mitologije koja je prepuna predivnih mitova i predanja, a zasnovan je na Vulkanu, rimskom bogu vatre. Akcija u njemu odvešće vas na putovanje do Sicilije i planine Etne! 

I ovog puta se kompanija Quickspin pobrinula da svojim vernim fanovima obezbedi najbolje, tako da i pored visoke volatilnosti koju ovaj slot ima, Hammer of Vulcan će vam pružiti uživanje tokom svakog spina. 

Hammer of Vulcan ima šest bubnjeva postavljenih u četiri reda i čak 4096 platnih linija. Pored toga, nudi vam bonus, ali i funkciju Light the Forge Free Spins. Ipak, najjači dodatak je funkcija Strike Again uz pomoć koje dobijate dodatne besplatne spinove! Ni multiplikatori nisu izostali u ovoj igri! Kao što smo već naveli, za slot Hammer of Vulcan karakteristična je visoka volatilnost, ali upravo ona donosi potencijalno velike nagrade koje su čak 20,347 puta veće od vašeg ukupnog uloga!  

A kako ćete stići do velikih nagrada? Prosto i jednostavno – tako što će vam sleteti od tri do šest odgovarajućih simbola na bubnjeve!

Hammer of Vulcan – karakteristike vredne pomena

Čim pokrenete igru, primetićete pozadinu slota Hammer of Vulcan. Bubnjevi su postavljeni na kamenu i izgledaju toliko mistično da ćete se zapitati gde se uopšte nalazite. Sledeća stvar na koju ćete obratiti pažnju su simboli i njihove vrednosti. 

Simboli niže vrednosti predstavljeni su u vidu kartaških simbola A, K, J, Q i rimskog broja 10 (X). 

Kada su u pitanju simboli veće vrednosti, imaćete prilike da se susretnete s kacigom, klještima, štitom, mačevima, peharom i zlatnim golemom koji je najvredniji! 

Ali šta se dešava sa džoker simbolom? U slotu Hammer of Vulcan, džoker simbol je slovo W unutar zlatnog okvira. Džoker simbol ima veliku vrednost i menja sve simbole osim specijalnog.

hammer of vulcan slot screenshot

U ovom slotu možete se susresti i sa Hammer džokerom (Hammer Wild). U pitanju je mišićavi džovek sa čekićem u ruci! Njegova uloga je da pretvori sve simbole u džoker simbol, a njegova funkcija postaje još jača kada simbol sleti na bubnjeve tokom besplatnih spinova! Hammer Wild simbol pokreće funkciju Hammer Strike.

Kad je specijalni simbol u pitanju, predstavljen je u vidu vulkana. Šta nam vulkan donosi? Besplatne spinove! Dakle, specijalni simbol aktivira funkciju Light the Forge Free Spins, a u zavisnosti od broja specijalnih simbola možete osvojiti: 

 • 10 besplatnih spinova ukoliko slete tri specijalna simbola
 • 12 besplatnih spinova ukoliko slete četiri specijalna simbola
 • 15 besplatnih spinova ukoliko sleti pet specijalnih simbola
 • 20 besplatnih spinova ukoliko sleti šest specijalnih simbola

Besplatni spinovi kreću sa multiplikatorom 1x, međutim, kad god se Hammer Wild simbol pojavi na bubnjevima, dobijate jedan multiplikator više. Imate još jednu pogodnost u slotu Hammer od Vulcan – dodatne besplatne spinove koje možete osvojiti tokom bonus runde uz pomoć dodatnih specijalnih simbola!

Hamer of Vulcan – obezbedite sebi dodatne bonus besplatne spinove

I ovog puta je Quickspin napravio sjajnu stvar – obezbedio je igračima i više nego odličnu funkciju koju mnogi rado koriste! U pitanju je opcija “Kupi”, tačnije, Buy feature. Uz pomoć ovog dodatka moći ćete da bukvalno kupite dodatne free spinove! Njeno pokretanje koštaće vas 80x više od vašeg uloga.

Nemojte žaliti, jer ćete sigurno dobiti besplatne spinove! Jedino u šta ne možete biti sigurni jeste broj besplatnih spinova. To ćete saznati tek kada se ova funkcija pokrene! Hammer of Vulcan je prvi slot kompanije Quickspin koji nudi ovu funkciju.

Ukoliko obožavate da vrtite bubnjeve na jednostavnom slotu koji nije preopterećen raznim bespotrebnim dodacima, video slot Hammer of Vulcan pravi je izbor za vas! Iako će vam delovati da je RTP od 95,81% niži, nemojte se brinuti jer ćete uz pomoć multiplikatora, besplatnih spinova i nenadmašnih džoker simbola vrlo brzo stići do zadovoljavajuće pobede! 

Vama preostaje samo da posetite Meridianov onlajn kazino i pretvorite san u javu! 

Želimo vam puno sreće!