• Igra: Green Lantern 
 • Proizvođač: Playtech
 • RTP: 95,34%
 • Broj Platnih Linija: 243
 • Volatilnost: Srednja
 • Besplatni Spinovi: Da
 • Multiplikatori: Da
 • Bonus Runde: Collapsing Reels, Fear Fight Mission, Training Center Mission, Secret Sector Mission
 • Jackpot: Progresivni džekpot

Filmovi o superherojima su se mnogo promenili otkako je objavljen Green Lantern. Kada se ovaj film prvi put pojavio na velikom ekranu, loše kritike ga nisu zaobišle. Međutim, iako je filmsko ostvarenje podbacilo, video slot Green Lantern je nadomestio sve!

Green Lantern je jedan od mnogih slotova na temi superheroja koje je Playtech iznedrio. Stoga, ako uživate u spašavanju sveta, pravi izbor za vas biće upravo ovaj slot. On poseduje odlične karakteristike, progresivne džekpotove, besplatne spinove i bonus runde. 

Pored odlične grafike, interaktivne teme, 243 platne linije i 5 bubnjeva postavljenih u tri reda, Green Lantern je svu konkurenciju prešišao i zauzeo vodeće mesto! 

Green Lantern – neverovatne prilike za odlične dobitke

Sudbina čovečanstva je pod znakom pitanja, a ko će bolje spasiti svet od Green Lanterna? Njegovo pojavljivanje na bubnjevima nagradiće vas sa dodatnih 500 novčića, ali samo ukoliko se pojave pet istih simbola na platnoj liniji. Dakle, jurite baš njega, jer pored toga što je najhrabriji, on je i najvredniji simbol!

Glavni heroj izlazi na crtu zlikovcu Paralaksu! U borbi mu pomaže prsten koji mu daje supermoći! Isti taj prsten ne samo da pomaže Green Lanternu u borbi već pomaže i vama. Naime, upravo je prsten džoker simbol koji ima mogućnost da se pojavi na drugom, trećem, četvrtom i petom bubnju, nakon čega menja regularne simbole.

Koje nam još pogodnosti nudi slot Green Lantern? Jedan od najzabavnijih i najboljih bonus funkcija je upravo Collapsing Reels! Ti čuveni padajući simboli vam donose samo dobre stvari.

Ukoliko ste zaboravili šta su padajući simboli, hajde da se podsetimo. U ovom slučaju, dobitni simboli nestaju i bivaju zamenjeni simbolima koji padaju odozgo. Ukoliko se desi da dobijete četiri i više dobitaka, nasumično pokrećete jednu od misija. U slotu Green Lantern ih ima čak tri!

green lantern slot screenshot

Bonus misije i besplatni spinovi – idealna kombinacija za svakog igrača

Dakle, potrudite se da osvojite što više sa padajućim simbolima jer će tako misija biti bolja. Pokrenućete prvu misiju sa 4 do 5 uzastopnih padajućih simbola. Sa 6 ili 7 uzastopnih padajućih simbola otvarate drugu misiju, dok sa 8 ili više uzastopnih padajućih simbola otvarate treću misiju. 

 • Fear Fight Mission – u ovoj bonus funkciji svi simboli sa prethodnog spina eksplodiraju i otkrivaju džokere. Džoker simboli se na dnu kolone slažu, nakon čega dobijete besplatne spinove dok kolone ne budu pokrivene određenim brojem džoker simbola. Ukoliko uspete da dobijete charge 1, imaćete do pet džokera za slaganje, dok sa šest džoker vrsta slažete charge 2. Za charge 3 vam je potrebno osam džoker simbola kako biste završili slaganje.
 • Training Center Mission – ova bonus funkcija vas nagrađuje sa velikodušnih deset besplatnih spinova sa dodatnim džoker simbolima. U ovom slučaju, ganjajte dodatne džokere.
 • Secret Sector Mission – ova bonus funkcija vam daje deset  besplatnih spinova. Međutim, u ovom slučaju, na scenu stupa multiplikator! Multiplikatori će se povećavati sa svakim novim segmentom. Ovu rundu započinjete sa 2x multiplikatorom za charge 1 i 2 i  3x multiplikatorom za charge 3. Sa svakim uzastopnim padajućim simbolom multiplikator će se povećavati za 1x za charge 1 i za 2x za charge 2 i 3. Ukoliko se desi da stignete do charge 3, ovu rundu započinjete sa 3x multiplikatorom. Šta je najbolje u svemu ovome? To što tri uzastopna padajuća simbola povećavaju multiplikator na 9x. Iz ovoga zaključujemo da je ova bonus funkcija najunosnija u ovom slotu!

Na progresivni džekpot smo čekali

Mini, Minor, Major ili Grand džekpot – mogućnosti je mnogo, a džekpot vas doziva da zavrtite bubnjeve!  

Grand džekpot daje najveću isplatu, stoga se potrudite da ubodete baš ovaj džekpot. S druge strane, i preostala tri džekpota su prilično velikodušna! 

Ući ćete u džekpot igru i pokrenuti igru nasumično među opcijama Mini, Minor, Major i Grand. U slotu se nalazi 20 ikonica sa džekpotom i potrebno je da popunite prostor za taj džekpot kako biste osvojili nagradu. Kao što smo i rekli, Grand džekpot je izuzetno pozamašan, pikirajte ga i navalite!

Najbolji deo slota Green Lantern je njegova funkcija Collapsing Reels jer vam pruža veće šanse za dobitak. Grafika i animacija slota su takođe odlične, RTP koji iznosi  95,34%, srednja volatilnost, slučajne misije… Kada se sve spoji, pred vama je zaista slot prepun zabave, uzbuđenja i dobrih šansi! 

Ne dozvolite da Green Lantern predugo čeka na vas! Trk na Meridianov onlajn kazino, zavrtite bubnjeve i uživajte u misijama koje vas čekaju! 

Želimo vam puno sreće!