• Igra: Gates of Valhalla
 • Proizvođač: Pragmatic Play
 • Broj Platnih Linija: 10
 • RTP: 96,46%
 • Volatilnost: Visoka
 • Besplatni Spinovi: Da
 • Multiplikatori: Da
 • Bonus Runde: Ne
 • Jackpot: Ne

Naizgled surovo, planinsko okruženje slota Gates of Valhalla samo je karta za ulazak u mitološku akciju prepunu iznenađenja. Ukoliko ste čvrsto rešili da sebi obezbedite igru koja ne samo da će uticati na vaše raspoloženje već će vam doneti i neka nova iskustva, pravi je trenutak da hrabro stanete pored Odina i ostalih ratnika u asgardskoj dvorani. 

Gates of Valhalla je video-slot kompanije Pragmatic Play, koja je poznata po slotovima nordijske tematike. Gates of Valhalla sadrži pet bubnjeva postavljenih u pet redova i 10 platnih linija koje su fiksne. U slučaju fiksnih platnih linija, nemate mogućnost promene broja istih. 

U ovom slotu se dobitne kombinacije računaju sleva udesno, zdesna ulevo, odozgo prema dole i odozdo prema gore. Dakle, dobitne kombinacije mogu biti formirane u svim slučajevima, ne samo sleva udesno, kakav je slučaj sa većinom video-slotova. 

I ovde imate mogućnost da prema svom kockarskom budžetu izaberete minimalnu i maksimalnu opkladu. RTP ove igre iznos  96,46%. Gates of Valhalla ima visoku volatilnost, pa možete osvojiti iznos koji je veći 10.000x u odnosu na vaš početni ulog. 

Uz pomoć slota Gates of Valhalla, imate mogućnost da stignete do potencijalnih pobeda i uz pomoć nekoliko sjajnih funkcija – džoker simbola, besplatnih spinova, Tumble funkcije kao i šetajućeg džoker simbola (Moving Wilds), koji je ostaje na bubnjevima tokom nekoliko spinova i koji se izdvaja po tome što menja svoje mesto pri svakom novom spinu. 

Gates of Valhalla – simboli i njihove vrednosti

Sve dobitne kombinacije kreiraju se uz pomoć simbola i njihovih vrednosti. U slučaju slota Gates of Valhalla dobitnu kombinaciju kreirate tako što spustite tri ili više simbola istog tipa na susedne pozicije bilo horizontalno ili vertikalno. 

I ovde vas čekaju simboli veće i manje vrednosti. Hajde da krenemo od onih simbola koji imaju manju vrednost. U pitanju su kartaški simboli, samo u ovom slučaju, koriste se oznake karo, tref, srce i pik. Sletanje pet istih simbola niže vrednosti uvećaće vaš ulog od 2,5x do 5x, u zavisosti od toga koji su simboli u pitanju. 

Nakon njih, imamo i simbole veće vrednosti. Vredniji simboli su nordijski bogovi Tor (Thor), Freyja (Freja) i Odin. Ovi simboli vam mogu doneti isplatu koja je veća od 20x do 150x od vašeg uloga. 

gates of valhalla slot screenshot by pragmatic play

Stižemo i do džoker simbola. U pitanju je lik zlatnog lava koji ima mogućnost da zameni sve simbole osim specijalnog. Ono što je karakteristično za njega je to da ovaj simbol u slotu Gates of Valhalla ne eksplodira poput ostalih simbola, već se pomera na različite pozicije i tom prilikom učestvuje u stvaranju dobitnih kombinacija.

Specijalni simbol ćete prepoznati po tome što na njemu piše Free spins. Upravo specijalni simbol pokreće funkciju besplatnih spinova.

Kako biste uspeli da pokrenete ovu funkciju, na bubnjevima se moraju naći tri ili više specijalnih simbola. U zavisnosti od broja istih, određuje se i broj besplatnih spinova. 

Funkcije koje ćete obožavati

Kao što smo na početku naveli, slot Gates of Valhalla može da se pohvali odličnim dodatnim funkcijama. Zato ćemo se potruditi da vas malo bolje upoznamo sa njima. Dakle, imaćete priliku da iskoristite:

 • Tumble funkciju –  Kada zavrtite bubnjeve i kreirate dobitnu kombinaciju, aktivira se funkcija Tumble. Tada će svi simboli koji su bili deo dobitne kombinacije nestati sa bubnjeva, nakon čega će novi simboli pokriti prazna mesta. Ova funkcija traje sve dok se nižu dobici na ekranu. 
 • Moving Wilds džoker – Kada se aktivira funkcija Tumble i pobednički simboli se uklone, džoker simboli neće nestati, iako su možda bili deo pobede. Ostaće i biće premešten na susednu lokaciju. Svaki put kada je džoker simbol uključen u pobedu, njegov multiplikator će se povećati za 1x i može da ide do 5x. Onog trenutka kada džoker multiplikator dostigne 5x i bude uključen u dobitak, nestaće sa bubnjeva nakon što je iznos dobitka dat. 
 • Besplatne spinove – Ukoliko dobijete tri ili više specijalnih simbola, funkcija besplatnih spinova će biti aktivirana. U zavisnosti od toga da li ste dobili tri, četiri ili pet specijalnih simbola, dobijate 10, 12, 15 besplatnih spinova, bez ograničenja. 

Uživajte bez zadrške

Bogovi, ali i Pragmatic Play, očigledno znaju šta je potrebno igračima za dobar provod, zato su zajedničkim snagama odlučili da vam ponude zabavni set funkcija koji će zapravo “raditi” za vas. 

Odlične funkcije, multiplikatori, savršeni džoker simbol i besplatni spinovi pružiće vam nekoliko sati vrhunske zabave. Gates of Valhalla je slot u kojem, zajedno sa elegantnom kompozicijom dobro uspostavljenih karakteristika, vrtimo bubnjeve I zahvaljujući odličnim karakteristikama uspevamo da se približimo finim potencijalnim dobicima.

Nadamo se da ćete uživati u novom slotu proizvođača Pragmatic Play. Kako biste proverili naše reči, posetite Meridianov onlajn kazino i prepustite se zabavi! 

Želimo vam puno sreće!