• Igra: Fortune Spells
  • Proizvođač: EGT
  • RTP:  96,09%
  • Broj Platnih Linija: 10
  • Besplatni Spinovi: Da
  • Multiplikatori: Da
  • Bonus Runde: Ne
  • Jackpot: Ne

Da li ste spremni da uđete u čarobni svet fantazije koji će vam predstaviti čarobna bića i misteriozna stvorenja uz pomoć kojih ćete se približiti potencijalnom dobitku? Naravno da jeste! Slot Fortune Spells koji je iznedrila kompanija EGT nudi vam avanturu kojoj nećete moći da odolite! Zašto?

Zato što će vas uz pomoć svojih “magijskih” moći potpuno očarati! Za to su zaduženi šumski stanovnici koji će raditi u vašu korist! Ova čarobna pustolovina je nezaobilazna na vašem putu uživanja u vrhunskim video slotovima, a kada zavrtite bubnjeve na jednom od najpopularnijih, uverićete se i zašto!

Fortune Spells – spoj čudesne teme i savršenih simbola 

Šuma, zeleno lišće, umirujući zvuk dok se bubnjevi vrte i jedinstvena najava dobitne kombinacije doprinosi osećaju lagodnosti koji je prisutan dok igrate ovu igru. S obzirom na to da je u pitanju magični slot, nemojte se plašiti uroka i “mračnih” sposobnosti ovih šumskih stanovnika jer u ovom slučaju oni su tu kako bi vam pomogli da što lakše i brže stignete do potencijalnih dobitaka.

Video slot Fortune Spells sadrži pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 10 platnih linija koje jedva čekaju da ugoste čarobnjaka koji je u ovom slučaju simbol najveće vrednosti. Šta vam on donosi? Naime, ukoliko pet simbola čarobnjaka sleti na bubnjeve, dobićete isplatu koja je 5.000x veća od vašeg uloga! Stoga, zavrtite bubnjeve i vidite da li će on sleteti!

Pored čarobnjaka, imaćete prilike da se “družite” sa simbolom jednoroga koji je u ovom slučaju džoker simbol. On ima mogućnost da menja sve ostale simbole i donosi isplatu koja je 2.500x veća od vašeg uloga. O njegovim dodatnim funkcijama pisaćemo u nastavku teksta. Trenutno se usredsređujemo na simbole i njihove vrednosti.

Pored jednoroga, družićete se sa vilom koja će vam doneti isplatu koja je 2.000x veća od vašeg uloga, patuljkom koji isplaćuje 750x više od vašeg uloga i pečurkom koja vam daje isto koliko i patuljak ukoliko ovih pet simbola sleti na bubnjeve. Pored njih, srešćete se i sa kartaškim simbolima A, K, J, Q, 10 koji su simboli niže vrednosti. 

fortune spells slot screenshot

Fortune Spells – uživajte u funkciji besplatnih spinova i misterioznih bonusa 

Kao što smo već na početku teksta naveli, slot Fortune Spell vam nudi besplatne spinove u kojima svi ljubitelji slotova uživaju! U ovom slučaju, simbol jednoroga, pored toga što ima ulogu džoker simbola, pokreće i besplatne spinove. Znate li kada to radi? Onog trenutka kada tri ili više simbola jednoroga sleti na bubnjeve. Sa posebnim simbolom za proširenje aktivira se 12 besplatnih spinova. 

Na početku runde besplatnih spinova, jedan od regularnih simbola izabran je nasumično da bude proširujući simbol. Tokom besplatnih spinova, ovaj simbol se proširuje na tri pozicije na bubnju i donosi isplatu bez obzira na to na kojoj poziciji se nađe. U slučaju ponovnog pokretanja besplatnih spinova, igrači dobijaju novih 12 besplatnih spinova koji se dodaju na već postojeći broj istih. 

Pored besplatnih spinova, u slotu Fortune Spells imate prilike da uživate i u “Jackpot Cards Mystery” bonusu. 

Naime, u pitanju je  misteriozni bonus koji radi po sledećem principu – pred vama će se naći 12 karata za igru, dok će se ispod njih nalaziti nagrade. Vaš zadatak je da izaberete tri karte istog znaka (karo, pik, herc, tref). Bonus prestaje onog trenutka kada to uradite. 

Ovaj postupak možete da ponovite tri puta. 

Neizostavna Gamble funkcija

Pored besplatnih spinova i džekpot bonusa, imaćete prilike da se približite dobitku i pomoću Gamble funkcije. Uz malo sreće i tačnim odabirom boje karata (crvena ili crna), moći ćete da udvostručite svoj dobitak!  Ukoliko pak pogrešite, Gamble funkcija se završava. 

Ukoliko verujete u natprirodno i ukoliko vam iskušavanje sreće predstavlja zadovoljstvo, slot Fortune Spells će vam dobro doći! Pored toga što je igra prijatna za oko, odlična je i kada je u pitanju potraga za dobicima! 

Uživaćete u slotu čiji RTP iznosi 96,09%, jurićete za besplatnim spinovima i nećete prestati da se nadate Mystery bonusu! A sve to možete učiniti tako što ćete posetiti Meridianov onlajn kazino gde vas čeka prelepa vila i poznati čarobnjak!