• Igra: Fortune Dogs
 • Proizvođač: Habanero 
 • RTP: 98,00%
 • Broj Platnih Linija: 243 
 • Volatilnost: Visoka
 • Besplatni Spinovi: Da
 • Multiplikatori: Ne
 • Bonus Runde: Da
 • Jackpot: Mini, Major, Minor, Grand 

Habanero, renomirani proizvođač video igara, iznedrio je slot Fortune Dogs. Ova igra nije nalik na mnogim slotovima na temu životinja koje možete naći na internetu. Zapravo je posebna!

To je igra u kojoj nema tradicionalnog načina isplaćivanja nagrada. Zapravo, ona sadrži jednu tehniku horizontalnog plaćanja. Dakle, isplate ne zavise od platnih linija. Pošto ima visoke limite za klađenje i igru optimizovanu za mobilne uređaje, tablete kao i računare, Fortune Dogs savršen je za sve igrače koji obožavaju da vrte bubnjeve!

Pored zanimljivih simbola, Fortune Dogs takođe ima odličnu grafiku, interesantne animacije i inspirativnu muziku. Ali ono što je još bolje od ovoga jesu jedinstvene karakteristike ovog slota. Da li će vas informacija o četiri džekpota iznenaditi? Slot Fortune Dogs vam nudi upravo ovu karakteristiku, uz pomoć koje ćete brže i lakše doći do pobede!

Slot Fortune Dogs sadrži pet bubnjeva u tri reda koja vas vode u Kinesku četvrt. Ovde vas čekaju preslatki psi koje ćete obožavati kako zbog izgleda tako i zbog njihovih isplata!

Fortune Dogs – simboli i zanimljive karakteristike

Verovatno i sami naslućujete da simboli pasa daju veće isplate, dok kartaški simboli nude manje. Međutim, postoji caka koja je osmišljena u korist igrača kada su simboli veće vrednosti u pitanju.

U slučaju da na prvi bubanj sleti bilo koji simbol psa, nastaju dva simbola (udvostručuju se), te se i vaša isplata udvostručuje. Postoji još jedna pogodnost koja ide u korist igrača. Naime, kada se na prvom i petom bubnju nađu simboli pasa, utrostručiće se i eto vama trostruke isplate!

Ne smemo izostaviti džoker simbol koji je i sada izdašan. Naime, u slotu Fortune Dog, džoker simbol predstavljen je u vidu kutije sa kineskom hranom. Zamenjuje sve simbole osim bonus i specijalnog simbola i doprinosi građenju dobitnih kombinacija.

Fortune Dogs slot screenshot

U slotu Fortune Dogs džoker simbol isplaćuje i kada se formira kombinacija njegovog simbola. Ne razumete kako? Objasnićemo. Ukoliko na bubnjeve slete pet kutija sa kineskom hranom, vaš ulog se uvećava 10.000x.

Ni specijalni simbol vas neće ostaviti ravnodušnim! U slučaju slota Fortune Dogs, specijalni simbol predstavljen je u vidu pseće šape. Ukoliko imate sreće, te na bubnjeve slete tri pseće šape (tri specijalna simbola) osvojićete osam besplatnih spinova. U kombinaciji sa tri bonus simbola imaćete prilike da zavrtite još dodatnih osam besplatnih spinova!

Zaintrigirao vam je bonus simbol? Hajde da vidimo šta vam on nudi. Pojavljivaće vam se na drugom, trećem, četvrtom i petom bubnju i dodavaće se u merač nekog od četiri džekpota koji se nalazi na vrhu ekrana. Kada sakupite tri simbola, pokrenućete funkciju Prize Pot.

Fortune Dogs – uz pomoć bonus simbola približite se džekpotu

Ono što Fortune Dogs zaista razlikuje od ostalih onlajn slotova je Prize Pot (nagradna igra). Kada tri ili više simbola novčića slete na bubnjeve, igra će na ekranu prikazati 15 crvenih novčića. Imate mogućnost da birate novčiće čija će vas boja “odvesti” do odgovarajućeg džekpota.

Vreme je da saznate šta dobijate osvajanjem određenog džekpota. 

 • Ukoliko pokrenete Mini džekpot, dobićete iznos koji je 200x veći od vašeg uloga
 • Ukoliko pokrenete Minor džekpot, dobićete iznos koji je 600x veći od vašeg uloga
 • Ukoliko pokrenete Major džekpot, dobićete iznos koji je 2.000x veći od vašeg uloga
 • Ukoliko imate sreće i osvojite Grand džekpot, dobićete iznos koji je 10.000x veći od vašeg uloga

Onog trenutka kada osvojite bilo koji džekpot, njegova vrednost će se resetovati.

Fortune Dogs – slot koji izlazi iz kalupa

“Izbacivanjem” platnih linija iz igre, prilika da igrači osvoje fine isplate, Fortune Dogs nudi nešto na šta igrači do sada nisu navikli. 

Zahvaljujući svojoj neobičnoj mehanici horizontalnog plaćanja, ova igra sa visokom volatilnošću i RTP-jem koji iznosi 98% nudi i ogroman bonus džekpot koji može biti 10.000x veći od vašeg uloga! 

Ne čekajte već što pre posetite Meridianov onlajn kazino i zavrtite bubnjeve na vašem novom omiljenom video slotu!