• Igra: Forest Rock
 • Proizvođač: Expanse Studios
 • RTP: 96,07%
 • Broj Platnih Linija: 15
 • Besplatni Spinovi: Da
 • Multiplikatori: Da
 • Bonus Runde: Da
 • Jackpot: Ne

Da li ste se uželeli okupljanja i dobre svirke? Znamo da jeste! I imamo dobru vest za vas. Konačno možete uživati u dobrom rokenrolu i okretanju bubnjeva. Ovu žurku priredio vam je video slot Forest Rock!

Životinje koje vole rok muziku doneće vam razne dobitke. Takođe će vam priuštiti i zabavu vrednu pamćenja! Šumske zvezde vas čekaju, a u nastavku saznajte i šta vam sve nude!

Forest Rock – zavesa se diže

Inspirisan lepotama životinjskog sveta, Expanse Studios, jedan od poznatijih proizvođača onlajn igara, u svoju ponudu uvrstio je još jedan slot. Ovaj sadrži pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 15 fiksnih platnih linija.

Od životinja na bubnjevima možete videti zeca, divlju mačku, medveda, lava i slona. Svi oni su simboli koji donose najveće dobitke. A koji simbol ima najveću vrednost? U slotu Forest Rock za najveću isplatu zadužen je slon! Stoga, radujte se kada ga vidite na bubnjevima! Nećemo zanemariti ni ostale životinje, ali ni kartaške simbole koji imaju niže vrednosti. U pitanju su simboli J, K, A, Q i broj 10. 

Naravno, žurka nije potpuna bez džoker simbola! Džoker simbol je u slotu Forest Rock predstavljen u obliku logotipa ovog slota. Njega možete videti samo na drugom, trećem i četvrtom bubnju. Pored toga što zamenjuje sve simbole i formira dobitne kombinacije, džoker simbol ima i ulogu multiplikatora! Kako? Tako što može da udvostručuje vrednost dobitaka u kojima je učestvovao.

Vreme je za žurku – krenite u pohod na dobitke

Da biste pokrenuli slot i započeli igru, pritisnućete taster Spin. Pored njega, imate i taster Autoplay koje vam daje mogućnost da dostignete do 250 automatskih spinova. Možete izabrati standardnu ili turbo brzinu okretanja, sve u zavisnosti od toga šta vam u datom trenutku odgovara!

Jednom kada pokrenete bubnjeve, šuma postaje vaša! A iza ćoška vas čekaju bonus igra i besplatni spinovi!

Kad god se neki od simbola životinja koji su deo benda zadesi u kombinaciji koja je dobitna, dobićete besplatne spinove! Hajde da vidimo ko je od simbola najizdašniji! Ukoliko na bubnjeve slete zec, mačka, medved ili lav:

 • za tri ista simbola dobićete jedan besplatan spin 
 • za četiri ista simbola dobićete dva besplatna spina
 • za pet istih simbola dobićete pet besplatnih spinova 

Slon, kao najplaćeniji i najizdašniji simbol, obezbediće vam:

 • za dva ista simbola jedan besplatan spin
 • za tri ili više simbola daće vam isti broj besplatnih spinova kao i ostale životinje. 
forest rock slot screenshot

Njeno veličanstvo – bonus igra

Šta će vas posebno obradovati u ovom slučaju? Onog trenutka kada pokrenete bonus igru, svaki vaš dobitak računaće se duplo! Pored toga, kada na bubnjeve slete dobitne kombinacije životinja, osvajate dodatne besplatne spinove! Kakva izdašna ponuda, osmišljena samo za vas! 

Opcija Gamble – ne zanemarujte je

Volite kada udvostručujete svoje dobitke? Ko ne bi voleo tu mogućnost! Slot Forest Rock vam je obezbedio i opciju Gamble koju možete pronaći u osnovnoj igri. Ona se može koristiti u svakom trenutku, osim kada uključite opciju Autoplay.

Ukoliko se odlučite za pokretanje opcije Gamble, moraćete da pogodite koje boje će biti sledeća izvučena karta, a na raspolaganju su vam crvena i crna boja. Ako pogodite boju, vaš dobitak će biti udvostručen! Samo upamtite da opciju Gamble možete koristiti pet puta zaredom.

Željni ste spektakla, dobre muzike i dobitaka? Slot Forest Rock vam je obezbedio sve navedeno! Ovaj neverovatni video slot pored brojnih besplatnih spinova sadrži RTP koji iznosi 96,07%. Zatim, poseduje i odličnu grafiku, muziku i vrhunsku ekipu koja vas vodi kroz predivnu šumu! 

Zato ne čekajte predugo već što pre posetite Meridianov onlajn kazino i zavrtite bubnjeve jer dobitak se neće desiti sam od sebe! 

Želimo vam puno sreće, uspeha i zabavnih trenutaka!