• Igra: Food Feast
  • Proizvođač: Evoplay
  • Broj Platnih Linija: 3
  • RTP: 96,09%
  • Volatilnost: Srednja
  • Besplatni Spinovi: Da
  • Multiplikatori: Da
  • Bonus Runde: Ne
  • Jackpot: Ne

Nema osobe koja ne uživa u hrani, zar ne? Još kada imate prilike da vrtite bubnjeve na jednom od boljih slotova i da pred očima imate  hranu u kojoj biste svakodnevno uživali, onda znate da se radi o video-slotu koji je vredan vaše pažnje! 

Kreativni tim kompanije Evoplay rešio je da spoji ljubav prema slotovima i dobroj hrani i tako je iznedrio slot igru Food Feast. 

Ovaj video-slot ispunjen je šarenom u raznovrsnom hrane koja vas može odvesti do dobitka 1.200 puta veceg od vašeg uloga! 

Naime, Food Feast je među najnovijim slot izdanjima kompanije Evoplay. Ova slot igra ima prilično uzbudljive karakteristike i nekoliko zanimljivih bonusa. Kombinacija ta dva faktora će stvoriti savršenu kombinaciju koja će vam ponuditi ništa drugo do kvalitetnog iskustva igranja. 

HD grafika je odlična, koristi se najnovija tehnologija, te je slot Food Feast  u potpunosti optimizovan za upotrebu na mobilnim uređajima, tabletima i računarima. Da biste pokrenuli igru potreban vam je samo internet i dobra volja.

Food Feast – šarenilo i najbitniji faktori igre koji se ne zanemaruju

Food Feast sadrži pet bubnjeva postavljenih u pet redova i samo tri platne linije, koje su fiksne. No, ne brinite se zbog njihovog malog broja, i one rade posao. Onog trenutka kada pokretene slot, imaćete prilike da vidite razne šarene detalje na ekranu i svaki od njih predstavljen je ukusnom hranom ili pićem. 

Sa čime ćete se još susresti? Zadržite dah, jer vas očekuje tropsko ostrvo i akcija koja se odvija pored vode, odnosno na palubi, gde se zapravo i održava takmičenje u, ni manje ni više, brzom jedenju!

Od teme i detalja koji su prikazani na ekranu, zastaće vam dah. Videćete četiri takmičara u brzom jedenju koji ispred sebe imaju svoja omiljena jela – šavarme, suši, hot-dog i hamburgere. Tu je i halapenjo (jalapeno) paprika, da začini doživljaj, kao i razna pića koja takođe imaju svoju svrhu u ovoj igri. 

Drvene bubnjeve možete videti na tamnoj pozadini, a primetićete i veliki list zelene salate koji se nalazi na vrhu i koji takođe upotpunjuje izgled slota Food Feast.  Muzika je karakteristična za temu a animacija je perfektno urađena. Da li je vreme da se konačno dotaknemo i simbola? 

Simboli i ostale mogućnosti

Video-slot Food Feast se može pohvaliti srednjom volatilnošću, kao i prosečnim RTP-jem koji iznosi 96,09%. Pre nego što krenete u pohod na dobitke, imaćete mogućnost da postavite svoje opklade u rasponu koji vam odgovara. Dakle, ova igra i pogodna za sve vrste igrača jer se “slaže” sa svačijim kockarskim budžetom.

Što se tiče simbola, već ste primetili da ih u ovom slotu ima više. I ovde, kao i u većini slotova, imamo simbole manje i veće vrednosti. Simboli manje vrednosti prikazani su u obliku pića i oni su najmanje plaćeni simboli. Najvredniji među njima je narandžasto piće. Ovaj simbol će vas nagraditi sa iznosom koji je 75x veći od vašeg uloga.

Nakon ovih, na red dolaze simboli koji nose veće vrednosti. Šta mislite, koji simboli su u pitanju? Pa naravno, ova ukusna hrana! Najvredniji simbol među njima je obožavani nam hamburger koji vas može odvesti do sjajnih dobitaka! Ovaj simbol vam može doneti isplatu koja je čak 1.000 puta veća od vašeg uloga! Vredni ga “ganjati”. Nakon njega, po svojoj vrednosti je simbol sušija, zatim šavarme i na kraju hot-dog. Svakako, ne zanemarujte ni njega. 

Pored ovih osnovnih simbola, tu su i specijalni i džoker simboli. Džoker simbol ćete prepoznati po zlatnom slovu W. On ima mogućnost da zameni sve simbole, osim specijalnog. 

E sada, specijalni simbol predstavljen je u obliku halapeno paprika. Njegova uloga je da aktiriva besplatne spinove. U slučaju besplatnih spinova, imaćete prilike da se sretnete i sa simbolom Hot Wild. U pitanju je takođe džoker simbol, samo što se ovaj pojavljuje tokom besplatnih spinova. 

Ukusni tanjir besplatnih spinova i bonus funkcija

U slučaju besplatnih spinova, da biste ih uopšte pokrenuli, potrebno je da na bubnjeve sleti četiri specijalna simbola. U toku toga, posmatrajte metar sa vaše desne strane i pratite njegovo punjenje. Kada se metar napuni, besplatni spinovi su aktivirani. U slučaju slota Food Feast, dobićete 12 besplatnih spinova. 

Tu je i odlična bonus igra – svakoi od četiri lika ima funkciju 2×2 Appetite Zones, koja je povezana sa njihovom omiljenom hranom. U ovom slučaju, svi dobitni simboli u obliku omiljene hrane likova se pretvaraju u džoker simbole. Crvena zona je povezana sa hamburgerom, naradžasta sa sušijem, plava sa šavarmom i zelena sa hot-dogom. Ova funkcija će vam pomoći da stignete do potencijalno boljih isplata.

Ovo nije sve. Obratite pažnju – svaki lik dolazi sa takozvanim Yummi Bonusom!

Moraćete da sakupite 5 pobedničkih džoker simbola u jednoj zoni apetita tokom istog kruga da biste ga pokrenuli. Kada se to dogodi, svi simboli pića će se pretvoriti u simbole hrane.

Da li ste spremni da tokom igre uživate u ukusnoj hrani? Ukoliko je vaš odgovor da, posetite Meridianov online kazino i zavrtite bubnjeve sa preukusnim simbolima!