• Igra: Elven Princesses
 • Proizvođač: Evoplay
 • RTP: 95,41%
 • Broj Platnih Linija: 30
 • Volatilnost: Srednja
 • Besplatni Spinovi: Da
 • Multiplikatori: Da
 • Bonus Runde: Da
 • Jackpot: Ne

Elven Princesses je dobro poznata 3D epska igra sa temom fantazije. S obzirom na to da se radnja odvija u Kraljevstvu vilenjaka, onog trenutka kada pokrenete bubnjeve urionićete u svet magije koja je okružena ruševinama ali i horizontom koji je ispunjen plamenom usred bojnog polja. Pogled će vam se sigurno zadržati na ratnicama iliti vilenjačkim princezama a s obzirom na njihove moći, uživaćete u tome što su vam baš one saveznice koje vam olakšavaju put do dobitka. 

Evoplay se i u ovom slučaqju pobrinuo za sve – udovoljio je zahtevima i sklonostima svih igrača, tako da verujemo da će svako od vas nakon ove video igre biti i više nego zadovoljan kako grafikom, tako i funkcijama i karakteristikama slota Elven Princesses. 

Elven Princesses – sačuvajte kraljevstvo od mračnih sila

Kada prvi put pokrenete igru, scena koja prekriva ekran vašeg računara ili mobilnog telefona će vam oduzeti dah. Naćićete se usred bojnog polja, videćete zastave koje se vijore, spazićete zmajeve i plamenove koji snažno trepere na tamnom noćnom nebu. 

Ne preostaje vam ništa drugo nego da se upustute u avanturu koja je zaista vredna vašeg vremena. A ko će vam pomoći u ovom pohodu? Tri vilenjačke princeze koje bi mogle da spasu dan! U pitanju su: 

 • Princeza Mage
 • Princeza ratnica (Warrior)
 • Princeza Archer

One su ujedno i najplaćeniji simboli, ali o tome ćemo pisati u narednim redovima ovog članka.

Elven Princesses – simboli i njihove vrednosti

Video-00slot Elven Princesses sadrži pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 30 platnih linija koje su fiksne

Kada su u pitanju simboli koji karakterišu ovu igru, postoje simboli veće i manje vrednosti. Hajde da krenemo od simbola veće vrednosti. 

Kao što smo već naveli, tri princeze su simboli koji imaju najveću vrednost. Princeza Mage će vam doneti isplatu koja je 10x, 45x i 150x veća od vašeg uloga. Posle nje dolazi princeza Archer koja vam donosi 12x, 50x ili 200x veću isplatu, u zavisnosti od toga koliko je njenih simbola sletelo na bubnjeve. I za kraj, najbitnija i najmoćnija je princeza ratnica, koja će vas oduševiti sa svojim mogućnostima. Naime, ovaj simbol će vam doneti 15x, 60x i 300x veću isplatu. 

Devojke su i više nego izdašne, zato pametno iskoristite sve što vam nude! 

Na red su stigli i manje plaćeni simboli. Kao što i sami imate prilike da vidite, u slotu Elven Princesses ima dosta simbola. 

elven princesses slot screenshot

Dijamant, mač i sekira su najmanje plaćeni simboli. Nakon njih, na red dolaze pehar, zastava koja se vijori i robot, koji vas zahvaljujući svojim mogućnostima može prijatno iznenaditi. 

I ovde imamo specijalne i džoker simbole. U slotu Elen Princesses džoker simbol predstavljen je u video krune. Upravo on ima mogućnost da menja sve simbole osim specijalnog. Pored toga, ovaj simbol dolazi sa sopstvenim multiplikatorima

Na red dolazi i specijalni simbol. U ovom slotu je isti predstavljen u vidu ogrlice.  Specijalni simbol se pojavljuje na drugom, trećem i četvrtom bubnju. Ukoliko na bubnjeve slete tri ili više specijalnih simbola, pokreće se funkcija besplatnih spinova. 

Sve čari besplatnih spinova

Onog trenutka kada ugledate tri specijalna simbola, radujte se jer ste upravo pokrenulipp rundu besplatnih spinova. S obzirom na to da postoje tri varijacije istih, hajde da pogledamo šta nas očekuje. Varijacije se, razume se, biraju nasumično.

 • Princeza ratnica vam omogućava devet besplatnih spinova. Ukoliko se tokom besplatnih spinova pojavi ponovo specijalni simbol, pokrenućete dodatnih devet besplatnih spinova
 • Princeza Mage vam omogućava pet besplatnih spinova tokom kojih će se svako pojavljivanje specijalnog simbola promeniti u “lepljivi” džoker simbol koji će trajati dok se runda ne završi. 
 • Princeza Archer vam omoigućava sedam besplatnih spinova, pri čemu će svaki specijalni simbol biti povećan za jedan multiplikator. 

Ono što bismo napomenuli je to da postoje tri verzije džoker simbola koje se mogu aktivirati i van funkcije besplatnih spinova.

 • Mage Wilds – Drugi, treći, četvrti i peti bubanj se pretvaraju u proširujući džoker. 
 • Varrior Wilds – U ovom slučaju će se dva ili tri džoker simbola nasumično dodeliti po dijagonali.
 • Archer Wilds – Ovde ćete imati prilike da vidite kako dva ili tri džoker simbola sleću bilo gde na bubnjeve. 

Video-%%slot Elven Princesses je uzbudljiva i prelepo animirana igra koja ostavlja bez daha. Vizuelni elementi su visokog kvaliteta, muzika pokriva temu a boje su i više nego upečatljive. S obzirom na to da Evoplay ima neke od najboljih video slotova, ne čudi nas što je iznedrio jednu ovakvu igru. 

RTP koji iznosi  95,41%, srednja volatilnost, bonus funkcije kao i raznovrsnost besplatnih spinova su pun pogodatk! Verujemo da ćete uživati u ovoj igri više nego inače, stoga, ne čekajte previše već posetite Meridianov onlajn kazino i pokrenite bubnjeve!