• Igra: Drago Jewels of Fortune
 • Proizvođač: Pragmatic Play
 • RTP: 96,5%
 • Broj Platnih Linija: 1.600
 • Volatilnost: Visoka
 • Besplatni Spinovi: Da
 • Multiplikatori: Da
 • Bonus Runde: Ne
 • Jackpot: Ne

Daleka zemlja, pećina, skriveno blago i četiri zmaja koja ga čuvaju vas očekuju u ovom slotu! Pragmatic Play, renomirani proizvođač igara, i ovog puta pobrinuo se da vam predstavi jedan od zanimljivijih i darežljivijih video slotova! Slot Drago Jewels of Fortune povešće vas u avanturu koja će na vaš put naneti besplatne spinove, multiplikatore i džoker simbol koji će se zajedničkim snagama potruditi da vam priušte neverovatnu igru!

Da li ste spremni da vaš san postane java? Krenimo u pohod na pećinu!

Drago Jewels of Fortune – gmizavci vam nikada neće biti draži

Slot Drago Jewels of Fortune na prvi pogled deluje sasvim neobično! Sadrži pet bubnjeva u 5 reda i čak 1.600 platnih linija koje vam nude isto toliko dobitnih kombinacija! Ono što je interesantno za ovaj video slot jeste raspored bubnjeva – 5-4-4-4-5. Neki bi rekli nepotrebno, mi kažemo efektno i zanimljivo! Znate li zašto? Prvi i peti bubanj imaju dodatni red, sa zlatnim okvirom oko svakog ugla. Ovi posebni ugaoni položaji su ključ za pokretanje funkcija o kojima ćemo malo kasnije govoriti.

Dobitne kombinacije se sastoje od tri ili više odgovarajućih simbola i računaju se od prvog bubnja sa leve strane na desno. Upamtite da je na jednoj platnoj liniji moguća samo jedna dobitna kombinacija. Ukoliko ih ima više, isplatiće vam se ona koja ima najveću vrednost!

U slotu Drago Jewels of Fortune imate prilike da se susretnete sa dosta simbola i svaki od njih ima svoju specifičnu ulogu. Četiri Zmaja su glavni likovi, samim tim i visoko plaćeni simboli, dok su kartaški simboli slabije plaćeni.

 • Ljubičasti zmaj Drago vam donosi najveće isplate. Ukoliko na bubnjeve slete pet ovih simbola, osvajate sumu 10x veću od vašeg uloga.
 • Narandžasti zmaj vam isplaćuje 5x veću sumu od vašeg uloga ukoliko na bubnjeve sleti pet ovih simbola.
 • Tamno zeleni zmaj vam isplaćuje 2,5x veću sumu od vašeg uloga.
 • Svetlo zeleni zmaj isplaćuje vam 2x veću sumu od vašeg uloga. 

Kartaški simboli su i ovog puta priča za sebe. Simboli 10, J, Q, K i A su podeljeni u nekoliko grupa, u zavisnosti od njihove isplatne vrednosti. Zavrtite bubnjeve pa ćete se i sami uveriti da se i oni i te kako isplate. I to naročito kada se simbol A spoji sa nekom dobitnom kombinacijom i kada vam vrati vrednost vašeg uloga! 

drago jewels of fortune slot screenshot

Džoker i bonus simboli – savršeni spoj

Džoker simbol na sebi ima natpis WILD i pojavljuje se samo na drugom, trećem i četvrtom bubnju. Kao i uvek, menja sve simbole, osim bonus simbola.

Pitate se koja je uloga bonus simbola u slotu Drago Jewels of Fortune? Bonus simbol predstavljen je u vidu belog kristala koji na sebi ima natpis BONUS. Ovaj dragoceni simbol sleće samo na prvi i peti bubanj i pokreće rundu besplatnih spinova. Kada četiri bonus simbola slete na četiri ugla na prvom i petom bubnju, kreću besplatni spinovi. Ali pre nego što se pokrene ova funkcija, pokreće se funkcija respinova. 

Tokom respinova pojavljuju se zeleni, crveni, ljubičasti i plavi kristali i svako od njih vam donosi određenu pogodnost.

 1. Zeleni kristali vam daju besplatne spinove
 2. Ljubičasti kristali su misteriozni simboli 
 3. Crveni kristali su lepljivi džokeri 
 4. Plavi kristali predstavljaju multiplikatore

Bonus igra – za svakoga ponešto

Volite li da vrtite bubnjeve na slotovima koji imaju više bonus igara? Obradovaće vas činjenica da je slot Drago Jewels of Fortune jedan od njih. Krenimo od bonus igre Dragon Super Spin. U trenutku kada se u sva četiri ugla nađu četiri ista simbola, pokrenuće se Dragon Super Spin.

Svaki simbol zmaja koji se pojavi na bubnjevima ostaje na tom mestu do kraja runde. Sama isplata će zavisiti od simbola zmajeva koji su sleteli na bubnjeve. Stoga, bićete nagrađeni u zavisnosti od simbola zmaja. Minimalni broj koji mora sleteti na bubnjeve je pet, a maksimalni može ići do 22.

 • 20-22 simbola ljubičastog zmaja donosi vam isplatu veću 5.000x od vašeg uloga
 • 20-22 simbola narandžastog zmaja donosi vam isplatu veću 500x od vašeg uloga
 • 20-22 simbola tamno zelenog zmaja donosi vam isplatu 250x veću od vašeg uloga
 • 20-22 simbola svetlo zelenog zmaja donosi vam isplatu 100x veću od vašeg uloga

Pažljivo pratite simbole koji sleću na bubnjeve jer postoji mogućnost da se na bubnjevima pojavi UPGRADE simbol koji duplira sumu koju ste osvojili! 

Prilično uzbudljiva muzika, RTP koji iznosi 96,5%, visoka volatilnost, odlična grafika, ćupovi sa zlatom i misteriozna pećina… To je sve što vam je potrebno danas! 

Da li ste spremni da ukrotite zmajeve? Znamo da jeste! I zato trk na Meridianov onlajn kazino gde vas čekaju četiri neustrašiva zmaja! 

Srećno!