• Igra: Curse of Anubis
  • Proizvođač: Playtech
  • RTP:  96,01%
  • Broj Platnih Linija: 50
  • Volatilnost: Srednja ka visokoj
  • Besplatni Spinovi: Da
  • Multiplikatori: Da
  • Bonus Runde: Ne
  • Jackpot: Ne

Sjajne piramide oduvek su bile predmet interesovanja, ali i glavna tema mnogih video slotova. Tema drevnog Egipta uspela je da privuče pažnju mnogim igračima, a slot Curse of Anubis je zahvaljujući svojim besprekornim funkcijama za kratko vreme uspeo da postane jedan od omiljenih video slotova! Da li je to bila namera poznatog proizvođača Playtech? Sigurni smo da jeste! 

Ako vaše znanje o egipatskoj mitologiji seže samo do hijeroglifa, nije na odmet da se podsetimo nekih bitnih delova koji su prikazani u slotu Curse of Anubis. Naime, prema legendi, Anubis je imao telo čoveka i glavu šakala i bio je staroegipatski bog smrti i podzemnog sveta.

Veruje se da je cigla na grobnici Tutankamona koja je bila zaštićena Anubisovom statuom izvor zloglasne kletve faraona. U slotu Curse of Anubis su vizuelni elementi vrhunski odrađeni i ističu svaki deo legende. Klasična muzika koja prati okretanje bubnjeva upotpunjuje doživljaj. O simbolima da i ne govorimo! 

Pored izuzetno predstavljenih simbola, imaćete prilike da se sretnete i sa multiplikatorima, besplatnim spinovima, ali i specijalnim i džoker simbolima. Ono što je svakako vredno vaše pažnje jeste kombinacija džoker simbola i multiplikatora koji vam mogu doneti isplatu i do 25x veću od vašeg uloga! Jasno vam je da ovome niko ne bi odoleo! Verujemo da ste nestrpljivi da saznate sve. Stoga hajde da pažnju posvetimo i detaljima ovog slota koji su i te kako bitni za vas i vašu igru!

Curse of Anubis – okrenite priču u svoju korist

Slot Curse of Anubis pored zanimljive teme ima i zanimljive simbole koji su karakteristični za drevni Egipat. Pre nego što krenemo u analizu simbola, moramo se osvrnuti na platne linije, kao i na bubnjeve.

U slotu Curse of Anubis bubnjevi su postavljeni u formaciji 3x4x4x4x3. Dakle, prvi i poslednji bubanj imaju tri reda dok drugi, treći i četvrti bubanj sadrže četiri reda. Isplate se računaju sleva udesno. Ovaj slot sadrži 50 platnih linija, a dobitne kombinacije nastaju tako što na bubnjeve slete tri, četiri ili pet odgovarajućih simbola. Maksimalni dobitak kojem se možete nadati je 3.750x veći od vašeg uloga. 

Na red dolaze simboli. U slotu Curse of Anubis imate razne vrste simbola. Najplaćeniji je buba skarabej koja ne samo da u egipatskoj kulturi ima posebno značenje, već pored toga donosi i najznačajnije dobitke. Pored bube skarabej imaćete prilike da se sretnete i sa ostalim egipatskim simbolima. A tu su i kartaški simboli A, J, K, Q i 10 koji su u ovom slučaju niže plaćeni simboli. 

Konačno na red dolaze i specijalni i džoker simboli. Moramo naglasiti da ćete u slotu Curse of Anubis imati prilike da se sretnete sa džoker simbolom koji je predstavljen kao Anubis i ima dve različite uloge. U osnovnoj igri džoker simbol menja sve simbole osim specijalnog i može da sleti na drugi, treći i četvrti bubanj. 

Pored toga, džoker simbol ima mogućnost i da se proširi na ostale bubnjeve. U pitanju je “proširujući” džoker iliti expanding wilds. Onog trenutka kada se džoker proširi aktivira multiplikatore koji vam mogu doneti isplatu koja je 25x veča od vašeg uloga.

Curse of Anubis – aktivirajte besplatne spinove

Konačno je došlo vreme da se dotaknemo bonus besplatnih spinova koje ovu igru čine zanimljivom. Već ste razumeli da vas u slotu Curse of Anubis očekuju besplatni spinovi, ali kako se oni aktiviraju? Aktiviraćete ih uz pomoć specijalnog simbola koji je predstavljen kao zalazak sunca.

Ukoliko vam na bubnjeve slete najmanje tri specijalna simbola, uspećete da aktivirate besplatne spinove. U ovom slučaju 10 besplatnih spinova. Specijalni simbol sleće samo na drugi, treći i četvrti bubanj.

Kada se bubnjevi zavrte i specijalni simbol odradi svoje, videćete i proširujući džoker simbol koji uz malo sreće može znatno uticati na vaš kockarski budžet! 

Na vama je samo da zavrtite bubnjeve

S obzirom na to da je slot Curse of Anubis optimizovan za sve uređaje, vama preostaje samo da se udobno smestite i pokrenete igru koja može mnogo toga da vam ponudi. Tu su RTP koji iznosi 96,01%, volatilnost koja se kreće od srednje ka visokoj i multiplikatori koji vam mogu doneti potencijalno visoke dobitke. 

Kako biste vaše igranje dodatno učinili zanimljivim, sipajte sebi omiljeno piće, udobno se smestite i posetite Meridianov onlajn kazino. Tamo vas čeka video slot Curse of Anubis, ali i mnoštvo drugih video slotova u kojma možete uživati! 

Želimo vam puno sreće i kvalitetnih spinova!