• Igra: Crystal Crush
 • Proizvođač: Playson
 • RTP: 96%
 • Broj Platnih Linija: 61
 • Volatilnost: Visoka
 • Besplatni Spinovi: Ne
 • Multiplikatori: Da 
 • Bonus Runde: Da
 • Jackpot: Ne

Crystal Crush je jedna od onih igara zbog kojih se zapitate: “Da li je ovo zaista slot?“ Igra ima jedinstveni heksagonalni format koji više liči na mobilne igre kao što je Candy Crush Saga nego na video-slot igru. Upravo je zato toliko igrana! Simpatična tema sa odličnom grafikom i sladunjavom muzikom koja prati okretanje bubnjeva će vam u svakom trenutku odgovarati, pogotovo kada stignete do dodatnih funkcija. 

Playson se pobrinuo da svojim igračima ponudi priliku da pokrenu dodatne džoker simbole kao i impresivne multiplikatore, koji donose mogućnost da osvojite novčanu nagradu koja je čak 1.000x veća od vašeg uloga. 

Svi “alati” koji su vam potrebni za igranje video-slota Crystal Crush nalaze se na dnu bubnjeva. Možete koristiti funkciju automatske reprodukcije koja vam omogućava do 999 okret. Pored toga, možete i podesiti svoj ulog u donjem desnom uglu. U suštini, sve što vam je potrebno lako je dostupno. 

Crystal Crush – funkcije i simboli

Crystal Crush ima veoma neobičnu postavku platnih linija i broja bubnjeva. Onog trenutka kada pokrenete igru videćete da ovde nemate klasične bubnjeve i platne linije. Umesto toga, susrešćete se sa 61 različitom pozicijom simbola koji su postavljeni unutar šestostranog oblika. 

Kada stignete do pobede, simboli koji su uključeni u pobedu nestaju, a umesto njih novi simboli zauzimaju njihova mesta. 

Postoji šest multiplikatora/džoker metara sa obe strane bubnjeva. Kako budete ostvarivali dobitke sa svakom bojom simbola, iznos na metrima će se povećavati, i tom prilikom ćete dobiti dodatne džokere. Pored toga, biće povećani i multiplikatori. 

Zahvaljujući ovim funkcijama, možete stići do isplate koja je 1.000x veća od vašeg uloga. 

Kada su simboli ovog slota u pitanju, upamtite da je narandžasti simbol najplaćeniji i isti vam može doneti isplatu koja je 6,4x veća od vašeg uloga. Nakon njega po isplatnoj vrednosti idu crveni simbol, zatim zeleni, tirkizni, plavi simbol i na kraju ljubičasti.

Obratite pažnju i na kristalizovane simbole. Oni vam neće doneti isplatu i nisu deo dobitnih kombinacija, ali svakako popunjavaju pozicije i postaju simboli koji se plaćaju ako su pored standardne dobitne kombinacije. 

Tu je i džoker simbol koji je kojeg ćete prepoznati po upečatljivoj žutoj boji i po slovu W koje se nalazi na njemu. Kao i uvek, on ima mogućnost da zameni sve ostale simbole, osim, u ovom slučaju, kristalizovanih simbola.

crystal crash slot screenshot by playson

Velikodušna Crystal Crush funkcija

Tokom bilo kog spina bez dobitka, možete pokrenuti funkciju Crystal Crush. Odmah ćete biti prebačeni na drugi bonus nivo.

Da bismo vam uprostili čitav ovaj postupak, objasnićemo bolje. Naime, svaki od običnih simbola ima svoju funkciju koja doprinosi napredovanju igrača. Nakon što se funkcija simbola ispuni, igrač dobija bonuse, odnosno novi nivo bonusa. Postoji šest nivoa bonus. Iako vam sve ovo deluje komplikovani, zapravo je lako. Hajde da vidimo šta je to Crystal Crush pripremio za vas.

 • Nivo 1: Svi dobici sa istim simbolom dodeliće dva multiplikatora 
 • Nivo 2: Tri slučajna simbola koja su iste boje postaće džokeri
 • Nivo 3: Simboli u istoj boji dodeliće tri multiplikatora
 • Nivo 4: Šest nasumičnih simbola koji su iste boje postaće džokeri
 • Nivo 5: Četiri multiplikatora se dodeljuju simbolima koji su aktivni do kraja runde 
 • Nivo 6: Standardni i kristalni simboli koji su iste boje na ovom nivou pretvaraju se u džoker simbole

Bonus se “vraća u normalu” prilikom spina tokom kojeg nije formirana dobitna kombinacija. Pored toga, imate mogućnost da nasumično aktivirate funkciju Crystal Crush nakon bilo kog spina koji je završen bez dobitka. U tom slučaju, bićete nagrađeni sa dva bonus nivoa.

Savršena zabava

Crystal Crush je savršen video-slot koji na zabavan i jedinstven način zadržava vašu pažnju čak i kada ste u pokretu, što ga čini savršenim za igranje na pametnim telefonima. S obzirom na to da su najbolji Playson slotovi poznati poi svojim odličnim funkcijama, nemojte se čuditi što je i slot Crystal Crush jedan među njima. 

Jedinstveni format, izdašne bonus karakteristike, širok spektar bonusa i savršene dobitne kombinacije su samo deo onoga što vas čeka u ovom video-slotu. 

RTP koji iznosi 96% kao i visoka volatilnost, ukoliko budete imali sreće, doneće vam impresivne pobede. A zahvaljujući mukltiplikatorima, možete stići do fantastičnih nagrada. 

Ukoliko ste ljubitelj klasičnih aparata sa voćkicama, Crystal Crush vam može delovati čudno. Ipak, onog trenutka kada zavrtite bubnjeve na njemu, shvatićete koliko je igra zapravo lagani i “smirujuća”, jer vi zapravo vrtite slot i uživate u raspršivanju simbola. Verujemo da mu nećete odoleti! 

Ukoliko ne verujete nama na reč, predlažemo vam da posetite Meridianov onlajn kazino i da isprobate igru nakon koje su mnogi ostali oduševljeni.