• Igra: Crown of Valor
 • Proizvođač: Quickspin
 • RTP: 96,16%
 • Broj Platnih Linija: Cluster-pay win 
 • Volatilnost: Visoka
 • Besplatni Spinovi: Da
 • Multiplikatori: Da
 • Bonus Runde: Ne
 • Jackpot: Ne

Mračno doba, vitezovi, tajanstveni i zastrašujući zamak i vi. Da li ste spremni da zauzmete svoj tron u kraljevstvu slota Crown of Valor? Tako ćete sebi omogućiti uživanje u jednom od boljih video slotova koje je iznedrio Quickspin!

Zauzmite svoje mesto na bojnom polju i svedočite spektakularnom pogledu na drvene opsadne kule, zamak i ogromnu mrežu kamenih blokova koji poseduju različite simbole. Plamene strele lete u pozadini dok dramatična melodija pojačava utisak da ste usred srednjovekovnog rata. 

Ne, nije srednjovekovni rat u pitanju. U pitanju je “borba” za što boljim i većim dobitkom, a slot Crown of Valor vam upravo to i obezbeđuje!

Kao i u većini video slotova, i ovde postoje dve glavne grupe simbola! Osnovni i simboli veće vrednosti u slotu Crown of Valor su lav, orao i tigar. Videli ste i krunu na bubnjevima? Kako bez nje, kada je ona najvredniji simbol koji najviše isplaćuje! Onog trenutka kada na bubnjeve sleti 12 i više simbola krune, bićete nagrađeni iznosom koji je 250x veći od vašeg uloga! 

Nećemo izostaviti i simbole niže vrednosti. U pitanju su kartaški simboli Q i J, kao i K i A, koji nude vredne isplate!

Crown of Valor – dobro došli u mračno doba

Slot Crown of Valor sadrži pet bubnjeva koji su postavljeni u pet reda i koristi mehanizam Cluster-pay. Šta to tačno znači? Ovde nema klasičnih platnih linija. Dobitne kombinacije se u ovom slučaju kreiraju sletanjem odgovarajućih simbola u ovu grupaciju (cluster). 

Dok god se odgovarajući simboli dodiruju (a potrebno je minimum pet istih), igrači će dobiti isplatu. Ono što je bitno da upamtite je da se navedeni simboli dodiruju horizontalno i vodoravno. Što više simbola u grupaciji, veća vas isplata čeka!

Dok jurišate na zamak, obratite pažnju na bonus funkcije! 

U slotu Crown of Valor džoker simbol predstavljen je u obliku slova W (burning wild) i menja sve simbole osim specijalnog simbola. Sa simbolom džokera povezani su i multiplikatori.

Svako sletanje džoker simbola tokom dobitne kombinacije povećavaće merač koji se nalazi sa vaše desne strane. Ukoliko vas sreća posluži pa imate 18 pobedničkih sletanja, merač će se ispuniti i tako ćete aktivirati Wild Fire funkciju. Upamtite da četiri Burning Wild simbola nasumično sleću na bubnjeve. Ovo možete iskoristiti samo u osnovnoj igri.

Specijalni simbol u slotu Crown of Valor pokrenuće funkciju besplatnih spinova tokom bonus igre i to samo ukoliko slete 3 ili više ovih simbola.

 • 3 bonus specijalnih simbola omogući će vam 10 besplatnih spinova 
 • 4 bonus specijalnih simbola omogući će vam 14 besplatnih spinova
 • 5 bonus specijalnih simbola omogući će vam 18 besplatnih spinova

Tokom ove funkcije, jedan bonus specijalni simbol će dodati još jedan besplatan spin. Još bitnije u svemu ovome je što će svaki biti u kombinaciji sa multiplikatorom, te će samim tim biti povećan 1x! Za razliku od osnovne igre, u ovom slučaju vas čeka samo povećavanje, ne i resetovanje multiplikatora. 

Ne smemo zaboraviti da spomenemo funkciju Tumble Reels. Kada se u slotu Crown of Valor formira dobitna grupacija simbola, isti ti simboli se ukljanjaju kako bi novi zauzeli njihovo mesto. A šta nam to obezbeđuje? Novu šansu za dobitak!

crown of valor slot screenshot

Crown of Valor – spektakularna igra koja vam nudi mnogo! 

Dizajn video slota Crown of Valor urađen je besprekorno! Zapanjujuće 3D animacije pružiće vam potpuni doživljaj dok pokušavate da stignete do dobitka koji će vam goditi! 

Dramatična muzika, praćena vizuelnim efektima doprineće intenzitetu emocija, dok će vam tasteri za nameštanje uloga olakšati početak igre. Tu je i Autoplay, opcija koju možete aktivirati i zaustaviti u bilo kom trenutku!

Visoka volatilnost, RTP koji iznosi 96,16%, multiplikatori, odlične funkcije i specijalni i džoker simboli obezbediće vam igru punu zabave. Mogućnost da osvojite iznos koji je 15,619x veći od vašeg uloga vam neće dati da se pomerite od ekrana računara!

Posetite Meridianov onlajn kazino i pripremite se za intenzivno igračko iskustvo!  Ko zna, možda baš vi ponesete kraljevsku krunu!