• Igra: Claws vs Paws 
  • Proizvođač: Playson
  • RTP: 96,86%
  • Broj Platnih Linija: 20
  • Besplatni Spinovi: Da
  • Multiplikatori: Da
  • Bonus Runde: Ne
  • Jackpot: Ne

Psi ili mačke, pitanje je sad? U kom taboru se vi nalazite? Koja od ove dve životinje vam je draža? Bilo da više volite pse ili mačke, u slučaju slota Claws vs Paws, volećete ih isto! Kako je to moguće? Zato što vam i pas i mačka nude fine dobitke i bonus funkcije

Ovu zabavnu avanturu omogućio nam je proizvođač Playson koji se pobrinuo da nam jednom mestu sakupi sve funkcije i karakteristike koje igrači vole – tri različite runde besplatnih spinova, posebne poslastice i specijalne i džoker simbole koji će vas oduševiti!

Pas kao policajac i mačka kao razbojnik povešće vas u pustolovinu vrednu vašeg vremena! 

Uživajte u kvalitetnom sadržaju slota Claws vs Paws

Ovo je priča o krađi u kojoj se mačka žestoko nameračila i rešila da orobi banku! Na putu ka novčićima isprečiće joj se pas. S druge strane, pas policajac se neće isprečiti vama na putu da osvojite dobitke, već će vam pomoći u tome! 

Slot Claws vs Paws sadrži pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 20 platnih linija koje su fiksne. Pored ovih osnovnih stvari sadrži i simbole veće i manje vrednosti. Simboli veće vrednosti su ključevi, pseća kost, oznaka slota Claws vs Paws i nezaobilazna policijska kapa

U ovom slučaju, najvredniji simbol među njima je oznaka slota Claws vs Paws. Ukoliko vam na bubnjeve slete dva ovakva simbola, stižete do dobitka. Ako vas sreća pogleda te pet simbola oznake Claws vs Paws sleti na bubnjeve, vaš početni ulog biće uvećan 500x

Ne zaboravimo i simbole niže vrednosti. U pitanju su kartaški simboli 10, J, A, Q, K.

Pored njih ovaj slot ima i specijalni i džoker simbol. U slotu Claws vs Paws, džoker simbol je predstavljen dijamantom koji može da vam uveća početni ulog od 2x do 600x. Pored toga, džoker simbol će zameniti bilo koji drugi osnovni simbol i pomoći vam da napravite dobitnu kombinaciju. 

Kada je u pitanju specijalni simbol, iznenadićete se podatkom da slot Claws vs Paws ima čak četiri specijalna simbola – jedan osnovni i tri specijalna! Osnovni specijalni simbol predstavljen je trezorom i ovaj simbol će sletati samo na prvi, drugi i treći bubanj tokom osnovne igre. 

Kada su u pitanju ostala tri specijalna simbola na kojima stoji mačka sa novcem u ruci, mačka sa biserima i mačka sa zlatnim polugama, upamtite da će se oni pojavljivati samo na petom bubnju i moći će da pokrenu tri specijalne bonus igre u koje su uključeni besplatni spinovi koje svi obožavamo!

claws vs paws playson slot screenshot

Pokrenite različite uzbudljive funkcije i profitirajte

Rekli smo vam još na početku da vas očekuje igra koja će nadmašiti sva vaša dosadašnja iskustva! S obzirom na to da volite da vrtite bubnjeve, verujemo da obožavate i dodatne funkcije koje vam olakšavaju put do dobitka. 

Koje je to funkcije Playson osmislio i sproveo u delo? 

  • Sliding Wild Free Spins – Mačka sa novcem u rukama u kombinaciji sa dva regularna specijalna simbola pokrenuće funkciju Sliding Wild Free Spins! Istog trenutka aktiviraće se besplatni spinovi sa džokerom u obliku akten-tašne s novcem. Tokom ove funkcije džokeri će se nasumično dodavati i povlačiće se za jedno mesto nadole sve dok ne stignu do poslednjeg bubnja. 
  • Progressive Multiplier Free Spins – Mačka sa biserima u ruci u kombinaciji sa dva trezora aktiviraće besplatne spinove sa multiplikatorima. Tom prilikom se multiplikatori od 1 do 5 pridružuju svakoj dobitnoj kombinaciji. Imaćete prilike i da vidite uređaj koji služi za dešifrovanje. Njegova uloga je da povećava multiplikator koji ste dobili za 1. Ali isto tako se može pojaviti i simbol alarma koji će smanjiti vrednost multiplikatora za 1. Tokom ove funkcije možete osvojiti najviše 30 besplatnih spinova. 
  • Sticky Wild Free Spins – Mačka sa zlatnim polugama u kombinaciji sa dva osnovna specijalna simbola omogućava vam 10 besplatnih spinova. Prilikom svakog obrtaja na bubnjeve će sletati nasumičan broj “lepljivih” džokera (Sticky Wilds) koji će biti tu dok se ne pojavi pas! 

Ko će vam biti naklonjeniji, pas ili mačka?

Nemojte se iznenaditi kada tokom okretanja bubnjeva u jednom trenutku na ekranu ugledate mačku s tabletom u ruci. Šta ona radi? Kao što i pretpostavljate, pokušava da vam pomogne da osvojite veće nagrade. Ova maca menja osnovne simbole džoker simbolom i tom prilikom uvećava vrednosti dobitnih kombinacija.  

Ukoliko imate sreće te na bubnjeve slete dva specijalna simbola, mačka će vam dodati i treći simbol koji će pokrenuti voljenu Free Spins funkciju! Pored toga, nagradiće vas i sa dva, tri ili četiri respina. 

Radujte se jer vam neće samo mačka priskočiti u pomoć. Pas će se pojaviti sa vaše desne strane i nagradiće vas sa tri respina. Na sve ove savršene funkcije imaćete prilike i da osvajate novčiće (tokene) koji će pokrenuti točak sreće. Njegova uloga je da igračima dodeli multiplikatore! 

Sa RTP-jem od 96,86%, sjajnim pogodnostima i impresivnom grafikom samo u Meridianovom onlajn kazinu čeka vas uzbudljiva igra puna sjajnih funkcija! Zavrtite bubnjeve i uverite se i sami!