• Igra: Clash of Pirates 
  • Proizvođač: Evoplay
  • RTP: 95,1%
  • Broj Platnih Linija: 30
  • Volatilnost: Niska 
  • Besplatni Spinovi: Da
  • Multiplikatori: Ne
  • Bonus Runde: Ne
  • Jackpot: Ne

Da li ste spremni da preuzmete ulogu kapetana broda i da hrabro izađete na crtu zloglasnim piratima? Slot Clash of Pirates vodi vas kroz uzbudljivu avanturu tokom koje ćete imati prilike da osvojite i više nego odlične bonuse, besplatne spinove, ali i potencijalne dobitke koji čekaju samo na vas!

Izgleda da je misteriozno morsko čudovište već uništilo brod, ali hrabri lovci na glave i dalje se nadaju da će pobediti zver i vratiti blago. Da li ste spremni da zajedno sa njima dođete do njega? Za početak, upoznajte se sa karakteristikama slota i funkcijama koje ga izdvajaju od ostalih!

Clash of Pirates – simboli koji vas vode kroz igru

Clash of Pirates je vrhunski slot koji ima pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 30 platnih linija. Da biste uspeli u svojoj nameri da ostvarite dobitak, moraćete da dobijete tri ili više istih simbolaj. Jedino hrabra azijska lepotica sa mačem u ruci odstupa od ovog pravila – ona će vas obradovati dobitkom sa samo dva simbola koja se nađu u kombinaciji koja je dobitna! 

Upamtite da je moguće ostvariti dobitak samo na jednoj platnoj liniji. Ukoliko ipak imate više dobitnih kombinacija, kao i uvek, biće vam isplaćena kombinacija najveće vrednosti.

Hajde da saznamo koji simboli umaju veću, a koji manju vrednost!

Simboli male vrednosti su kao i obično kartaški simboli koji su lepo stilizovani kao stari novčići i koji su podeljeni u dve grupe. Naime, simboli A i K donose 5x veću isplatu od vašeg uloga, dok će vam simboli Q, J, 10 i 9 doneti isplatu koja je 3,8x veća od vašeg uloga. 

Devojka sa šeširom doneće vam 15x veću isplatu od vašeg uloga, kao i dva bradata gusara. Hrabra azijska lepotica igra glavnu ulogu u čitavom zapletu i predstavlja najplaćeniji simbol u slotu Clash of Pirates. Pet ovakvih simbola doneće vam isplatu 28x veću od vašeg uloga! Jasno je da ćete se upravo njoj najviše radovati! 

Slot Clash of Pirates ne pruža igračima džoker simbol, ali zato nudi specijalni simbol i Abyss simbol

clash of pirates slot screenshot

Pokrenite besplatne spinove

Specijalni simbol je u ovom slotu predstavljen okruglim znakom (mehanizmom) na kojem piše scatter. Pored toga što vam isti donosi aktivaciju besplatnih spinova, on će vam doneti i isplatu koja je 30x veća od vašeg uloga ukoliko njegovih pet simbola sleti na bubnjeve. 

Kada su besplatni spinovi u pitanju, tri specijalna simbola će aktivirati ovu funkciju pri čemu ćete dobiti 10 besplatnih spinova. Skrećemo vam pažnju na to da specijalni simbol nema mogućnost pojavljivanja tokom runde besplatnih spinova.

Spomenuli smo vam i Abyss simbol. Koja je njegova uloga? Umesto pojavljivanja specijalnog simbola tokom bonus igre, pojavljivaće se on, ali sletaće na bubnjeve i tokom osnovne igre i to vrlo često. Šta je njegova uloga? Da se pretvori u bilo koji simbol koji se pojavi na bubnjevima i tom prilikom doprinese dobitnoj kombinaciji. Ovaj simbol jedino ne može da zameni specijalni simbol. 

Dizajn od kojeg zastaje dah

Evoplay je poznat po pravljenu slotova sa impresivnim visokokvalitetnim dizajnom, a slot Clash of Pirates je zaista njegova posebna kreacija. Ovaj video slot se može pohvaliti odličnom pričom u kojoj se obratila pažnja na svaki detalj. Imaćete prilike da vidite brod upleten u pipke hobotnice, konopac koji visi sa jarbola, kišu, treperenje svetla… Sve navedeno dočaraće atmosferu sa broda koji se nalazi na otvorenom moru.

Pored dizajna, ne smemo zaboraviti da spomenemo i muziku koja prati igru i koja dočarava ambijent pravog kazina. Oduševiće vas zvuk i grafika, ali i niska volatilnost, kao i RTP koji iznosi 95,1%. 

Sve u svemu, biće ovo jedno zabavno iskustvo koje ne smete da propustite! Zato što pre posetite Meridianov onlajn kazino i suočite se sa piratima koji se mogu pretvoriti u vaše najbolje saveznike!