• Igra: Chicago Gangsters
  • Proizvođač: Playson
  • RTP: 95,35%
  • Broj Platnih Linija: 20
  • Volatilnost: Niska
  • Besplatni Spinovi: Da
  • Multiplikatori: Ne
  • Bonus Runde: Da
  • Jackpot: Mini, major, grand

Gangsteri i okoreli kriminalci vladali si čikaškim podzemljem tokom 1930-ih godina prošlog veka. Doba prohibicije bilo je jedno od zanimljivijih i luđih vremena i upravo je to Playson, poznati proizvođač video igara, iskoristio za temu slota Chicago Gangsters.

Slabo osvetljena ulica tipična za ovo doba sa parkiranim automobilima i tri lika koja verovatno prave “sačekušu” gangsterima odlična su pozadina za slot ove tematike. 

Tokom igre imaćete prilike da čujete note laganog džeza koje će vam preneti atmosferu zadimljenih klubova u kojima se moć pokazivala putem novca. Na sve to dodati su najpoznatiji likovi tog vremena. Prosto je nemoguće da odolite ovom slotu sa savršenom grafikom, karakteristikama i bonusima! Još kada na sve navedeno dodate i tri fiksna džekpota… Ceo svet je vaš! 

No, hajde da se ne vrtimo oko istorijskih činjenica tog vremena već da krenemo u opisivanje svega onoga što vas čeka u slotu Chicago Gangsters.

Chicago Gangsters – nadmudrite podzemni svet Čikaga

Da li ste spremni da savladate gangstere i da im uzmete sve ono što su nečasno prisvojili? A kako ćete to učiniti? Naravno, uz pomoć slota Chicago Gangsters koji ima pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 20 platnih linija

Pored bonus funkcija, respinova, džoker i specijalnog simbola, kao i mogućnosti da osvojite dobitak koji je 1.000x veći od vašeg početnog uloga, lako ćete postići ono što ste naumili!

Simboli niže vrednosti su u slotu Chicago Gangsters predstavljeni u vidu karata K, A i J. Sa druge strane, simboli veće vrednosti predstavljeni su u vidu luksuznog automobila, tompusa i čuvenih likova Boni i Klajd! 

Simbol koji je takođe rado viđen i koji vam donosi mogućnost velikih dobitaka je džoker simbol. Prepoznaćete ga odmah jer na njemu piše Wild Chicago. Kao i uvek, džoker simbol menja sve simbole osim specijalnog simbola.

chicago gangsters slot screenshot

Ono što je takođe karakteristično za njega je i činjenica da ukoliko se pet džoker simbola pojavi na platnoj liniji, dobićete isplatu koja je 10x veća od vašeg uloga. Dakle, radujte mu se i ne zanemarujte ga nikako! Vinuće vas u visine!

Još jedna karakteristika koju ćete spaziti u slotu Chicago Gangsters je i tajanstveni bonus simbol koji će se pojavljivati samo u toku osnovne igre. Uz njegovu pomoć ćete takođe moći da formirate dobitne kombinacije. 

Specijalni simbol u slotu Gangster Chicago na sebi ima logo bonus. Upravo on pokreće bonus rundu tako što šest i više ovih simbola sleti na bubnjeve. Tada se pokreću tri respina!

Bonus simboli vam donose iznose koji su 24x veći od vašeg uloga i pokreću simbol koji aktivira mini džekpot! Tada ćete na vašem računu videti iznos koji je 30x veći od vašeg uloga. Glavni bonus vam donosi dobitak koji je 150x veći od vašeg uloga.

Grand džekpot se krije iza ćoška

Osmelili ste se da zavrtite bubnjeve na slotu Chicago Gangsters u nameri da savladate gangstere koji dominiraju podzemljem. Pritisnuli ste taster i pokrenuli bubnjeve, a u glavi vam odzvanja samo jedna misao – grand džekpot!

Sasvim legitimno, zavrteli ste bubnjeve jer za sebe želite samo najbolje! 

Kako ćete pokrenuti grand džekpot? Tako što će vas sreća pogledati, pa ćete uspeti da ispunite 15 pozicija upravo bonus simbolima! Kada to uspete na vašem računu će se pojaviti iznos koji je 1.000x veći od vašeg uloga. 

Pored toga, sa ovom cifrom će vam se računati i svaki dobitak koji je već napravljen tako da potencijalno možete dobiti cifru koja je 1.353x veća od vašeg uloga.  

Mračni klubovi, alkoholna pića, kockanje i muzika bili su deo života koji je bio zabranjen. Ovaj hedonizam nije nestao uprkos svim zabranama. I dalje privlači mnoge, a u prilog tome govori i veliki broj video slotova čija je glavna okosnica mafijaški život obavijen velom tajni. Najbolji primer toga je upravo slot Chicago Gangsters koji ima RTP 95,35%! 

Da li ste raspoloženi da pogledate u oči mafijašima i da iz susreta izađete kao pobednik? Ukoliko je vaš odgovor da, posetite Meridianov onlajn kazino i uživajte u vanvremenskoj tematici ovog slota!