• Igra: Celtic Goddess
 • Proizvođač: Microgaming
 • RTP: 96.02% 
 • Broj Platnih Linija: 30
 • Volatilnost: Srednja
 • Besplatni Spinovi: Da
 • Multiplikatori: Da
 • Bonus Runde: Goddess
 • Jackpot: Ne

Irska je prelepa zemlja puna misterije i čuda, stoga nas ne iznenađuje što je često glavna tema u industriji onlajn igara. Upravo nas slot Celtic Goddess odvodi u ovu prelepu zemlju uz pomoć čarobnice poznatije kao keltska boginja! 

Kada su slotovi irske tematike u pitanju, verujemo da ste već navikli da budu izdašni. Tako je i u ovom slučaju! Mit i legenda, preneti na ekrane računara i mobilnih telefona donose vam bezbroj funkcija koje rade u korist igrača. 

U video slotu Celtic Goddess čeka vas pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 30 platnih linija koje vas mogu dovesti do velikih pobeda. A šta je sa simbolima? 

Jasno vam je da postoje simboli veće i manje vrednosti. U video slotu Celtic Goddess srešćete se sa simbolima srca, dijamanata, palica i pikova. Zbog njihove niže vrednosti pojavljivaće se češće na bubnjevima. 

Pored njih, srešćete se sa simbolima strele, mača, noža, ćupa punog zlatnika i simbolima muškarca i žene. U pitanju su simboli veće vrednosti. U ovoj kombinaciji, najplaćeniji je simbol muškarca koji vam donosi 17x više od početnog uloga ukoliko se na platnoj liniji nađe pet puta. 

Celtic Goddess – čarobnica koja nudi neverovatne mogućnosti

Prva karakteristika koju treba istaći u ovoj igri je obavezni džoker simbol koji je predstavljen prelepom keltskom boginjom. Kao i kod većine džoker simbola, njegov glavni zadatak je da zameni sve ostale simbole, osim specijalnog, kako bi pomogao u formiranju dobitnih kombinacija na bubnjevima. 

U slotu Celtic Goddess, džoker simbol se pojavljuje samo na drugom i četvrtom bubnju tokom glavne igre – dobici se tom prilikom udvostručuju, a ukoliko se desi da se pojave dva džoker simbola, dobitak se uvećava 4x. 

Boginja svakog trenutka može da oslobodi svoje najjače moći, zato budite strpljivi jer se bonus igra može pokrenuti u svakom trenutku! 

Prilikom svakog spina možete da aktivirate bonus igru “Goddess” koja se pokreće nasumično! Šta je još karakteristično za ovu bonus igru? To što se simboli niže vrednosti pretvaraju u simbole veće vrednosti, prilikom čega se isplata računa sa karakterisikama simbola veće vrednosti!

Zašto je to pogodno za vas? Zato što ćete, ukoliko budete imali sreće, uživati u većim isplatama!

celtic goddess slot screenshot

Prigrlite besplatne spinove

Obožavate da vrtite bubnjeve i radujete se bonus igrama? U tom slučaju, slot Celtic Goddess će vas još više oduševiti, jer pored bonus igre “Goddess” ovaj video slot vam nudi i bonus besplatne spinove koji se aktiviraju uz pomoć specijalnog simbola!

Specijalni simbol predstavljen je u vidu keltskog znaka uklesanog u kamenu. Na njemu piše bonus. Da bi se besplatni spinovi aktivirali, potrebno je da tri ili više specijalnih simbola sleti istovremeno. 

Broj besplatnih spinova zavisi od broja specijalnih simbola koji su sleteli:

 • Tri specijalna simbola daju vam 8 besplatnih spinova
 • Četiri specijalna simbola vas nagrađuju sa 12 besplatnih spinova
 • Pet besplatnih simbola nagradiće vas sa 16 besplatnih spinova

Još jedna stvar koja slot Celtic Goddess izdvaja od ostalih je ta što se posle svakog besplatnog spina boginja, odnosno bonus igra, “Goddess” aktivira, što vam dodatno pruža veće šanse za dobitkom. U ovu funkciju umešao se i džoker simbol koji sada dolazi sa multiplikatorima 2x i 4x, što će vam značajno povećati isplate! 

Celtic Goddess – spoj čarobnih karakteristika

Video slot Celtic Goddess u kombinaciji sa maglom i visokim kamenjem sjajno je prikazao bujnu, zelenu Irsku. Kelstki dizajn na koji se provajder igara Microgaming oslonio bio je pun pogodat za sve ljubitelje ovog indoevropskog naroda. 

Očaravajuća muzika praćena flautom i harfom, RTP koji iznosi 96,02%, srednja volatilnost, bonus igra i besplatni spinovi u kombinaciji sa multiplikatorima koje ova igra nudi neće vas ostaviti ravnodušnim! 

Ukoliko želite da svoje umeće isprobate na ovoj igri, posetite Meridianov onlajn kazino i uverite se u tvrdnje onih koji su svoju sreću već okušali na slotu Celtic Goddess!