• Igra: Cash Noire
 • Proizvođač: NetEnt
 • RTP: 96,06%
 • Broj Platnih Linija: 1024
 • Volatilnost: Niska
 • Besplatni Spinovi: Da
 • Multiplikatori: Da
 • Bonus Runde: Ne
 • Jackpot: Ne

Uključite svoje detektivske veštine i krenite u rešavanje misterioznog zločina koji se desio upravo na bubnjevima još jednog savršenog slota poznatog po imenu Cash Noire! Proizvođač slota, NetEnt, rešio je da svojim fanovima ponudi igru čija je tema rešavanje misterije ubistva. Svakidašnja ili ne, ova tema svakako okupira pažnju igrača koji uživa u dobrim i unosnim spinovima. 

Da li ste spremni za video-slot koji će vas povesti u mračne ulice grada San Kajetano, u kojem ćete pronaći tragove zločina? Da li ste raspoloženi da uživate u besplatnim sinovima, multiplikatorima i misterioznim simbolima koji će vam pomoći u formiranju dobitnih kombinacija? Naravno da jeste!

Cash Noire – vreme je da uhvatite loše momke

Video-slot Cash Noire sadrži pet bubnjeva postavljenih u četiri reda i 1024 fiksne platne linije. U pitanju je slot koji ima nisku volatilnost, što znači sporiji tempo, redovnija isplatu, ali u manjim iznosima. 

Najveća vrednost nagrade donosi vam 5.000x veći iznos u odnosu na vaš ulog, uprkos nižim vrednostima simbola. Da biste uopšte stigli do dobitka, potrebno je da na bubnjeve slete minimum tri identična simbola. Dobitna kombinacija se računa sleva udesno. Još jedan bitan podatak je da RTP slota Cash Noire iznosi odličnih 96,06%. 

S obzirom na to da je slot Cash Noire inspirisan serijom misterija o ubistvima, nije iznenađujuće što je pozadina slota smeštena u mračnoj, zadimljenoj detektivskoj kancelariji. 

Uz njihovu pomoć rešite slučaj ubistva Zelenih asova

I u slotu Cash Noire postoje simboli veće i manje vrednosti. Simboli poput lupe, šibice, pištolja, kartre i čaše za viski su simboli koji imaju manju vrednost. 

Simboli sa većom vrednošću su detektiv Flint, femme fatale koja mu pomaže, okoreli kriminalac i žena sa cigaretom koja pomaže kriminalcu u raznim zlodelima. U pitanju su, dakle, četiri glavna simbola od kojih je najplaćeniji žena sa cigaretom.

Pored njih, postoje i misteriozni simboli kao i simboli multiplikatora koji vam pomažu na putu do pobede. 

cash noire slot screenshot

Bonus funkcije koje ne smete propustiti

Uživate u bonus funkcijama? Odlično, jer će vas u tom slučaju slot Cash Noire oduševiti. Ova igra vam nudi čak tri bonus funkcije. 

 • Lavina simbola (Avalanche funkcija) –  Kada se pojave dobitne kombinacije, lavina simbola nastavlja da pada sa bubnjeva i tom prilikom zamenjuje nestale sa novim simbolima koji vam omogućavaju nove šanse za nove dobitke.
 • Crime Zone funkcija – ova funkcija označena je crvenim tačkicama, odnosno, crvenim obrascem žarišta i počinje pojavom tri tačke na bubnjevima. Svaki pobednički simbol koji padne u zonu zločina otkriće još jedan trag na listi tragova u igri, dok će 3 traga povećati zonu zločina (Crime zone) na četiri simbola, a sedam tragova će je povećati na pet simbola. Jasno vam je da svaki dobitni simbol u Crime Zone funkciji zapravo uključuje stavku sa liste tragova. 
 • Misteriozni simboli – Njihov zadatak je da pokrenu funkciju besplatnih spinova. Nakon što pokrenete igru, imaćete priliku da vidite simbol u obliku trezora koji se pojavljuje i u osnovnoj igri ali i tokom besplatnih spinova. Onog trenutka kada se ovaj simbol pojavi van zone zločina, otkiće se nasumični simbol. Međutim, ukoliko sleti u šablon zone zločina, dupliraće se na svaki deo pomenutog šablona. Upravo vam to može omogućiti više dobitaka. 

Funkcija besplatnih spinova će pokrenuti City Chase mapu uz pomoć koje ćete pratiti napredak multiplikatora, ali i dodatnih besplatnih spinova. 

Svaki put kada pobednički simboli padnu u zonu zločina, prelazite na drugu lokaciju na mapi grada. Onog trenutka kada osvojite sedam lokacija, multiplikator se povećava za jedan. Kada stignete do 13 lokacija, dobićete dva besplatna spina, a ukoliko uspete da stignete do konačne lokacije, multiplikator će se povećati 10x. Dodatno ćete osvojiti još tri besplatna spina. 

Hoće li misterija biti rešena? 

Sa Avalanche funkcijom, kao i ostalim interaktivnim dodacima poput zone zločina, lista tragova i potere, naravno da ćete uspeti da rešite i više nego zabavnu misteriju koju vam je pripremio NetEnt. Ovi izvanredni dodaci, grafika, celokupna atmosfera prikazana u slotu, kao i muzika koja prati igru, ponudiće vam mnogo više od pukog okretanja bubnjeva. 

Ponudiće vam uživanje u surovom i mračnom svetu prepunom intriga, ali i mogućnost da stignete do pobede i dobitka. 
Zato ne propuštajte šansu, već posetite Meridianov onlajn kazino i okušajte sreću!