• Igra: Cabin Crashers
  • Proizvođač: Quickspin
  • RTP: 96,18%
  • Broj Platnih Linija: 20
  • Volatilnost: Visoka
  • Besplatni Spinovi: Da
  • Multiplikatori: Da
  • Bonus Runde: Ne
  • Jackpot: Ne

Dobra stara kantri muzika i suočavanje sa zombijima – pa gde ćete savršenije od ovog! Upravo vam slot Cabin Crashers nudi jednu od popularnijih i zanimljivijih igara. Ona ne samo da je zanimljiva zbog teme, već je i primamljiva kada su funkcije slota, kao i njegove karakteristike u pitanju! 

Quickspin je rešio da radnju slota smesti u staru vikendicu koja je predviđena za odmaranje i meditaciju, ali verujemo da nećete misliti o odmaranju! A znate li zašto? Zato što će vam jedini cilj biti da stignete do potencijalne nagrade koja se ne može zanemariti. U tome će vam pomoći multiplikatori, besplatni spinovi, ali i bonus koji će vam definitivno ubrzati rad srca. Hajde da saznamo šta nas sve čeka u slotu Cabin Crashers!

Cabin Crashers – pogodnosti koje ne smete zanemariti

Iako je u pitanju zombi apokalipsa, slot Cabin Crashers se ne razlikuje od slotova sa drugim temama. U pitanju je standardni video slot koji ima pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 20 platnih linija. Kad smo već kod njih, u ovom slotu ćete se susresti sa standardnom vrstom platnih linija – fiksnom platnom linijom. 

S obzirom na to da je dizajn slota odličan, nemojte se iznenaditi kada vidite sjajno predstavljene simbole, kao i njihove vrednosti. Dakle, šta nam simboli donose i do kakvih iznosa možemo doći uz njihovu pomoć? I ovog puta se prvo osvrćemo na simbole niže vrednosti. U pitanju su kartaški simboli – A, 10, J, Q, K. Među njima, najvredniji su simboli A i K. 

Nakon njih po pitanju vrednosti dolazi boca sa napitkom, sekira i petarde, a onda na scenu stupaju medved, krokodil i uočljiva crvena maska. Ta maska je ujedno i najvredniji simbol koji će vam doneti isplatu 40x veću od vašeg uloga. Upamtite, najviše ćete uživati u njenom sletanju na bubnjeve jer će vas baš ona nagraditi neverovatnim funkcijama koje rade u vašu korist. 

Da li ste nestrpljivi da saznate šta je sa zombijima i koja je njihova uloga? Objasnićemo vam u ovom tekstu! U slotu Cabin Crashers džoker simbol predstavljen je u vidu zelenkastog zombija. Kao i obično, upravo on menja sve simbole osim specijalnog i bonus simbola.

Srešćete se i sa funkcijom “multiplier wilds” koja je aktivna tokom osnovne igre, ali i tokom Zombie Siege Free Spins igre. U tom slučaju multiplikatori se pojavljuju na drugom, trećem i četvrtom bubnju i iznos vašeg dobitka tokom osnovne igre može biti uvećan za 2x, 3x,4x, 5x, dok će u Zombie Siege Free Spins igri biti nasumično odabran.  

cabin crashers slot screenshot from quickspin

Cabin Crashers – veliki broj besplatnih spinova

Glavna atrakcija, funkcija besplatnih spinova, pokreće se na uobičajen način sletanjem 3 bonus simbola (nadgrobni spomenik). U slučaju slota Cabin Crashers, potrebno je da bonus simbol sleti na prvi, treći i peti bubanj tokom jednog spina kako bi igra bila pokrenuta. 

U tom slučaju, imaćete prilike da izaberete jedan od četiri ponuđena spomenika koji nude različiti broj besplatnih spinova i multiplikatora. Tako možete menjati volatilnost igre. 

Za visoku volatilnost, ali i potencijalno visoku nagradu, birajte manji broj besplatnih spinova sa većim brojem multiplikatora. S druge strane, ukoliko želite da idete na sigurno, birajte veći broj besplatnih spinova sa manjim brojem multiplikatora. 

OpcijaBesplatni spinoviMultiplikatoriDobitak
Spomenik 1122x, 3x5.111x veći od vašeg uloga
Spomenik 293x, 4x6.843x veći od vašeg uloga
Spomenik 364x, 5x9.822x veći od vašeg uloga
Spomenik 4Od 6 do 20Od 2x do 5x22.144x veći od vašeg uloga

Kao što i sami možete zaključiti, u pitanju je zanimljiv slot čiji RTP iznosi 96,18% i koji ima visoku volatilnost. Čak i pored visoke volatilnosti, ova igra donosi igračima novo i zabavno iskustvo igranja onlajn slotova. Cabin Crashers poseduje vrlo jednostavne, ali potencijalno unosne funkcije, koje vam drže pažnju do poslednjeg trenutka igranja! 

Budite slobodni, posetite Meridianov onlajn kazino i sami se uverite u sve što je do sada rečeno! Sigurni smo da ćete se zabaviti!