• Igra: Buffalo Blitz
 • Proizvođač: Playtech
 • RTP: 95,96%
 • Broj Platnih Linija: 4,096
 • Volatilnost: Visoka
 • Besplatni Spinovi: Da
 • Multiplikatori: Da
 • Bonus Runde: Ne
 • Jackpot: Ne

Vreme je da navučete lovačke čizme i krenete u osvajanje slota Buffalo Blitz! Tokom putovanja kroz Severnu Ameriku imaćete prilike da iskusite sve prednosti multiplikatora i besplatnih spinova koji se mogu pokrenuti tokom besplatnih igara! Pored ovoga, šansa da osvojite značajne dobitke će vas isto tako oduševiti! 

Buffalo Blitz sadrži šest bubnjeva u četiri reda i neverovatnih 4.096 platnih linija uz pomoć kojih možete ostvariti dobitak! Dobici se i u ovom slotu računaju sleva udesno, dok se isplate niskih simbola pokreću dobijanjem minimum tri simbola na platnoj liniji. Kada su u pitanju simboli visoke vrednosti, potrebno je da slete minimum dva u nizu kako bi se pokrenula isplata. Ukoliko se desi da na jednoj platnoj liniji imate više dobitaka, isplatiće vam se onaj koji ima najveću vrednost. 

Buffalo Blitz – vrednost simbola i isplate

Simboli vredni vaše pažnje u slotu Buffalo Blitz su razne životinje. To su upravo simboli visoke vrednosti. Krenućemo od onog koji je najisplativiji – u pitanju je simbol bizona. Ukoliko šest ovakvih simbola sleti na bubnjeve, imaćete prilike da osvojite 300x veću isplatu od vašeg uloga. Pored bizona, imaćete prilike da se sretnete i sa losom, medvedom, rakunom i pumom koji su takođe simboli visoke vrednosti.

Kartaški simboli  9, 10, J, Q, K i A  su simboli niže vrednosti od kojih K i A najviše isplaćuju. Međutim, nemojte da zanemarujete i ostale… Sakupljajte dobitke, značiće vam sigurno!

Umalo da zaboravimo jedan od bitnijih podataka! Kada je u pitanju simbol zlatnog bizona, znajte da on ima mogućnost da se nakon sletanja proširi na bubnjeve, te vam i na ovaj način može doneti mnogo veće dobitke!

Bez kojih simbola većina igrača ne može da zamisli idealan video slot? Kao što već znate, bez džoker simbola! I u ovom slotu ćete naleteti na njih! 

Hajde da saznamo koji simbol je džoker! 

U slotu Buffalo Blitz džoker simbol je predstavljen u vidu dijamanta. Kao i uvek, džoker simbol menja sve ostale simbole osim specijalnog! Imaćete prilike da vidite da džoker sleće na drugom, trećem, četvrtom, petom i šestom bubnju i da se pokreće samo u toku besplatnih spinova.

Zanimljivo je i da vam donosi multiplikatore kada je deo dobitne kombinacije. Tada dobitak ima mogućnost da se poveća za 2x, 3x i 5x!

buffalo blitz slot screenshot

Specijalni simbol otvara nove mogućnosti

Kako ćete znati da je na bubnjeve sleteo specijalni simbol? Tako što ćete videti natpis Free games! A kako se aktivira funkcija besplatnih spinova? Kada slete tri ili više simbola ova funkcija se konačno pokreće! A šta vam ona donosi? 

 • Kada na bubnjeve slete tri specijalna simbola, dobijate 8 besplatnih spinova
 • Kada na bubnjeve slete četiri specijalna simbola, dobijate 15 besplatnih spinova
 • Kada na bubnjeve slete pet specijalnih simbola, dobijate 25 besplatnih spinova
 • I konačno, kada se pojave šest specijalnih simbola, dobijate neverovatnih 100 besplatnih spinova

Zamislite situaciju u kojoj dobijate 100 besplatnih spinova koji su pomnoženi sa multiplikatorom 5x kojeg je pokrenuo džoker simbol? Tada vaše mogućnosti postaju nesagledive! Spoj ovih karakteristika i funkcija je definitivno jedna od najboljih stvari koju je slot Buffalo Blitz ponudio!

Buffalo Blitz – klasičan slot prepun akcije

Slot Buffalo Blitz je više od pukog automata za igru. Buffalo Blitz je od svog lansiranja 2016. godine postao favorit među igračima slotova. Toliko da je Playtech objavio i njegov nastavak!

Grafika, dizajn i muzika upotpunjuju ovaj video slot. Kombinacija besplatnih spinova i multiplikatora je i više nego odlična i primamljiva. Takođe, 4.096 načina za pobedu garantuju potpuno uživanje u slotu! Uz pomoć tastera Autoplay birate da li želite 10, 25, 50 ili 99 spinova, dok vam aktivacija opcije Turbo Mode omogućava da ubrzate igru! 

RTP koji iznosi  95,96% sa kombinacijom visoke volatilnosti doneće vam neizmerno mnogo zabave, napetih, ali i nezaboravnih trenutaka!

Još uvek niste zavrteli bubnjeve na ovom slotu? Ne čekajte više, već posetite Meridianov onlajn kazino i upoznajte se sa životinjama koje će vam omogućiti fine dobitke!

Nadamo se da ćete uživati!