• Igra: Bounty Hunters
  • Proizvođač: Expanse Studios
  • RTP: 96,31%
  • Broj Platnih Linija: 40
  • Besplatni Spinovi: Da
  • Multiplikatori: Ne
  • Bonus Runde: Gamble funkcija
  • Jackpot: Ne

Najbolji Expanse Studios slotovi prepoznatljivi su u celom svetu! Jedan od njih je i Bounty Hunters, slot koji uz vašu pomoć spremno ide u pohod na dobitke!

Da biste krenuli u još jednu avanturu Divljeg Zapada punu neočekivanih iznenađenja, morate znati šta vas na tom putu čeka, pa nije na odmet da saznamo sjajne karakteristike ovog slota

Bounty Hunters je video slot čija se tema zasniva na pričama o Divljem zapadu. Dizajnirao ga je poznati provajder igara, Expanse Studios. Bounty Hunters sadrži pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 40 fiksnih platnih linija. Verovatno znate da njihov broj nećete moći da menjate i prilagođavate svojoj igri. Bez obzira na to, ovakva vrsta platnih linija pružiće vam mnogo mogućnosti da stignete do pobede!   

Što se tiče dostupnih bonus funkcija, igrači mogu očekivati osnovne džoker simbole, “lepljive” džokere (Sticky Wilds), specijalne simbole, kao i besplatne spinove. Pored toga, imaćete prilike i da isprobate funkciju Gamble!

Bounty Hunters – tema i simboli

Verujemo da ste obožavalac dobrih video slotova, te znate da postoji mnogo različitih izdanja na temu kauboja dostupnih na tržištu. Većina njih ima sličnu grafiku. Slot Bounty Hunters se ipak razlikuje.

Provajder Expanse Studios je imao drugačiji pristup u ovom slučaju i odlučio se za pozadinu u stilu stripa. Radnja je smeštena u prestižnom salonu u kom dvojica revolveraša sedi za šankom i ispija svoje omiljeno piće. 

I ovde imamo simbole veće i niže vrednosti. Najvredniji simbol je u slotu Bounty Hunters muškarac koji nosi pištolje na leđima i šešir na glavi. On će vam dati priliku da stignete do neverovatnih dobitaka.

bounty hunters slot screenshot by expanse studios

Nakon njega idu simbol muškarca sa maskom preko usta i devojka koja drži revolver u ruci. Ova dva simbola imaju istu vrednost. I za kraj, bitni su kartaški simboli koji predstavljaju simbole najniže vrednosti. U pitanju su K, Q, J, A. 

Simboli srednje vrednosti su simbol kočije i poster na kojem piše “Wanted”. 

Interesantno je i to što slot Bounty Hunters dolazi sa dva džoker simbolaobičnim i “lepljivim”. Kao i uvek, obični džoker simbol menja sve simbole osim specijalnog. A šta je sa “lepljivim” džokerom? On se pojavljuje samo tokom besplatnih spinova i poput običnog, menja sve simbole osim specijalnog. 

Lobanja sa šeširom je u ovom slučaju specijalni simbol. Ukoliko se specijalni simbol pojavi na prvom, trećem i petom bubnju, pokrenuće se bonus funkcija koja vam daje šest besplatnih spinova!

Ne propustite Gamble funkciju

Pored svih pogodnosti, u slotu Bounty Hunters vam je ponuđena i funkcija Gamble. Uz njenu pomoć moći ćete da udvostručite svoje dobitke u nekoliko koraka. A ako vas sreća pogleda te nekoliko puta za redom pogodite boju karte, vaš ulog će se više puta uvećati. Ovako možete stići do odlične cifre! 

Ukoliko pak ne pogodite boju karte, vraćate se u osnovnu igru i nastavljate dalje. 

Kao što to uvek i radimo, na samom kraju se osvrćemo na iznost RTP-ja. U slotu Bounty Hunters, RTP iznosi 96,31%. Iako nema multiplikatora, budite uvereni da su sve ostale funkcije u ovom slotu nadomestile njihov izostanak.

Ukoliko ste ljubitelj video slotova sa temom Divljeg zapada, Bounty Hunters bi zaista mogao da bude savršen izbor za vas jer nudi solidne kvote i isplate, odličnu kombinaciju bonus funkcija i vrhunsku grafiku i muziku u kojoj ćete uživati! 

Expanse Studios je mislio na svaki detalj. Zato ćete i imati osećaj da se nalazite u samom središtu radnje, okuženi lovcima na glave koji hrabro koračaju ka svom plenu! Šta vam je više potrebno pored svega navedenog?

Ova avantura je vredna vašeg vremena, zato nemojte razmišljati previše već se upustite u nju tako što ćete posetiti Meridianov onlajn kazino. Ovde vas čeka baš ovaj video slot!