• Igra: Book of Lady
  • Proizvođač: Endorphina
  • RTP: 96,03%
  • Broj Platnih Linija: 10
  • Volatilnost: Srednja
  • Besplatni Spinovi: Da
  • Multiplikatori: Ne
  • Bonus Runde: Da
  • Jackpot: Ne

Endorphina je inspirisana Međunarodnim danom žena odlučila da napravi vrhunski video-slot Book of Lady. Igrajući ovaj slot imaćete prilike da se susretnete sa fantastičnim, otmenim simbolima, fenomenalnim funkcijama, izdašnim karakteristikama, ali i kućnim ljubimcem koji ovom slotu daje poseban pečat.  

S obrzirom na to da je Endorphina i u ovom slučaju veliku pažnju posvetila upravo ženama, sasvim je logično da se slot usredsređuje pretežno na stvari koje žene obožavaju. 

Bubnjevi se “oslanjaju” na uličicu koja vodi u strukturu nalik hali. Hladan, ali elegantan zvučni zapis prati svaku fazu vaše igre, čineći je dodatno nepredvidivim. Ovde imate priliku da pokrenete besplatne igre koje sadrže posebne proširujuće simbole a pored toga moći ćete da uživate i u besplatnim spinovima. 

Opcija udvostručavanja dobitka do čak 10x tokom igre kockanja će vas tek oduševiti! Pravo je vreme da vas upoznamo sa ostalim zanimljivim činjenicama koje slot Book of Lady izdvajaju od ostalih. 

Book of Lady – pokrenite bubnjeve

Endorphina se pobrinula da Book of Lady bude dostupan svima, kako na mobilnim tako i na desktop platformama. Dakle, možete ga igrati sa bilo kog mesta sve dok imate stabilnu internet konekciju. 

Book of Lady sadrži pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 10 platnih linija koje su promenjive. Nakon što položite opkladu, pritisnite Spin i bubnjevi će se pokrenuti. Ukoliko vas sreća pogleda, dobitne kombinacije će ih preplaviti. A čak iako vas pobeda ne zadesi odmah, imate mogućnost da olakšate sebi igru pomoću opcije Autoplay. 

Ukoliko pak želite da ubrzate okretanje bubnjeva, izaberite Turbo funkciju. A ako želite da budete upućeni u sve pojedinosti slota, pogledajte informacije koje će vam se otvoriti pritiskom na taster “i”.

book of lady slot screenshot

Otkrijte sve mogućnosti simbola

Kao što se i očekivalo, kolekcija simbola u ovom slotu tematski je posvećena ženskom polu. Uključuje devet redovnih i dva dodatna simboladžoker simbol i specijalni simbol. Ukoliko stremite dobitku, a stremite, potrebno je da na vaše bubnjeve slete najmanje tri podudarajuća simbola, Dobitne kombinacije se računaju sleva udesno. Specijalni simbol je zaista specijalan jer vam donosi isplate kad god sleti na bubnjeve. 

Karakteristično za većinu onlajn slotova – simboli niže vrednosti uključuju kartaške simbole 10, J, K, Q i A. Sledeća grupa simbola su cipele, ženska torba, maca kao i prelepa dama. Najplaćeniji simbol među njima je, podrazumeva se, dama.

Na red dolazi simbol crvene knjige koji ima više uloga. Naime, ovaj simbol ima ulogu i džoker ali i specijalnog simbola

Kada crvena knjiga preuzme ulogu džoker simbola, ima mogućnost da menja sve ostale simbole. Kada preuzme ulogu specijalnog simbola, igrači dobijaju bonus rundu. Sve u svemu, otvaraju vam sva vrata kako biste stigli do dobitka.

Aktivirajte besplatne spinove

Funkcija koju najviše i najčešće iščekujete je definitivno funkcija besplatnih spinova. Ovu funkciju aktivira pojavljivanje najmanje tri specijalna simbola na jednoj platnoj liniji. 

Kada se aktivira ova dugoočekivana funkcija, dobijate 10 besplatnih spinova a uz njih vam stižu i proširujući simboli. Uz njihovu pomoć imate prilike da osvojite fine dobitke. Nasumični simbol će imati ulogu proširujućeg simbola koji će se u određenom trenutku proširiti i zauzeti sve položaje na kolonama. 

Funkcija besplatnih spinova može se ponovo pokrenuti i možete dobiti najviše devet proširenih simbola. 

Slot Book of Lady vam pored besplatnih spinova nudi i funkciju Gamble, odnosno kockanja. Sve što je potrebno da biste bili uspešni u ovoj igri je da, od ponuđenih četiri, izaberete najjaču kartu i tako pobedite dilerovu kartu. Ukoliko budete uspešni u tome, na ovaj način ćete udvostručiti svoj dobitak. Ukoliko vas diler nadjača, ostajete bez iznosa i vraćate se u osnovnu igru. 

Igru kockanja možete pokrenuti nakon bilo koje dobitne kombinacije tokom osnovne igre. Dovoljno je samo da pritisnete crvenu ikonu i zabava može da počne. 

Video-slot Book of Lady vodi vas u sasvim neočekivanu igru koja će vam vrlo brzo ući pod kožu. Nakon samo nekoliko spinova shvatićete da imate posla sa igrom koja je opremljena darežljivim simbolima i još darežljivijim karakteristikama. RTP ove igre iznosi 96,03% dok je volatilnost srednja, i ovo je, slobodno možemo reći, idealna kombinacija. Još idealnija kombinacija je maksimalni dobitak, koji će biti veći čak 500x od vašeg uloga. 

Sve u svemu, pred vama je zabavna slot igra koja će vam dugo držati pažnju. Zato posetite Meridianov onlajn kazino i prepustite se zavodljivoj, misterioznoj dami. 

Želimo vam puno sreće i mnogo uspešnih spinova!