• Igra: Book Of Eskimo
  • Proizvođač: Expanse
  • RTP: 96.11% 
  • Broj Platnih Linija: 10
  • Besplatni Spinovi: Da
  • Multiplikatori: Ne
  • Bonus Runde: Ne
  • Jackpot: Ne

Prostrani region Antarktika oduvek je bio inspiracija mnogih proizvođača slotova. Šta je ovog puta Expanse Studios pripremio za vas? Ledenu avanturu zvanu Book Of Eskimo koja će vas povesti na ledeno i nezaboravno putovanje Aljaskom! 

Video slot Book Book of Eskimo će vas usred leta pokrenuti u istraživanje zaleđenih predela koji će vas makar nakratko rashladiti ali i naterati da istrajete igrajući ga! 

Planina, sneg, drveće, pahulje i izdašni simboli pripremiće vam nepredvidivo okretanje bubnjeva, koje će nasumično slagati simbole da vam obezbedi i više nego dobru isplatu! Da li ste spremni da se udobno smestite i pokrenete jedan od novijih i igranijih video slotova? Ledena avantura čeka samo na vas, zato ne časite časa! 

Čim pokrenete vaš novi omiljeni slot, sačekaće vas pet bubnjeva smeštenih u tri reda i 10 platnih linija! S obzirom na to da je broj platnih linija manji, znajte da su iste fiksne, te nećete moći da menjate njihov broj. Ipak, to i nije tako loše, jer ćete se tako usredsrediti na to da od 10 platnih linija izvučete najbolje! 

Book of Eskimo – ledena avantura i vreli dobici

U slotu Book of Eskimo imamo prilike da se sretnemo sa brojnim funkcijama, uključujući i Autoplay koja sama vrti bubnjeve. A sada pređimo na simbole i njihove vrednosti! 

Već i sami znate da postoje simboli veće i manje vrednosti u svakom slotu, pa tako i u ovom. Hajde da prvo obratimo pažnju na simbole veće vrednosti — na njima je crna eskimka koja vam donosi 200x veću isplatu od vašeg uloga ukoliko pet ovih simbola sleti na bubnjeve. Pored nje oduševiće vas i polarni medved koji donosi 100x veću isplatu od vašeg uloga ukoliko skupite pet njegovih simbola na bubnjevima. 

Pored polarnog medveda imamo i aljaskog malamuta, a nakon njega i sanke koje su nam mnogima u detinjstvu bile glavna zanimacija tokom zimskih meseci, a verujemo da će i vama sada biti! 

Simboli niže vrednosti su kartaški simboli K, Q i A, koji isplaćuje malo veće vrednosti od prethodna dva simbola.

Stigao je red i na specijalni i džoker simbol! Ne znamo koje godišnje doba vam više prija ali smo ubeđeni da će vas u ovom slučaju iglu, kućica napravljena od ledenih i snežnih ploča, obradovati kada sleti na bubnjeve.

book of eskimo slot screenshot

Specijalni i džoker simboli – unosna karakteristika koju ne smete propustiti

Naime, iglu je u slotu Book of Eskimo džoker simbol koji može da zameni sve simbole osim specijalnog! Ukoliko budete imali sreće i na bubnjeve vam slete dva ili više džoker simbola, aktiviraćete funkciju Chained in Ice

Ova funkcija pokrenuće respinove. Tada se svi džoker simboli proširuju i pokrivaju bubnjeve, a prilikom svakom spina, džoker simbol se pomera za jedan položaj nadole, dok ne napusti bubanj. Respinovi će trajati sve dok ne nestanu svi džoker simboli sa ekrana. 

Radujte se respinovima jer će vas i te kako nagraditi!

Došao je red i na specijalni simbol koji je u slotu Book of Eskimo knjiga prekrivena snegom. Šta vam ona donosi? Naravno, besplatne spinove koje obožavaju svi ljubitelji dobrih video slotova!

Ukoliko vam na bubnjeve sleti tri ili više specijalnih simbola pokrenućete funkciju besplatnih spinova. Jasno vam je da broj besplatnih spinova određuje broj specijalnih simbola. Dakle, ukoliko imate tri specijalna simbola, dobićete 7 besplatnih spinova. Bitno je napomenuti i da pre samog početka runde dva nasumično izabrana simbola postaju “posebni” simboli koji se ponašaju kao džoker simbol. 

Odlična vest je i što se funkcija Chained in Ice može pokrenuti tokom besplatnih spinova i tada slot Book of Eskimo dostiže svoj maksimalni potencijal! 

Ne smemo da zaboravimo i opciju Gamble u kojoj pogađate boju karte i imate mogućnost da udvostručite svoj dobitak ili da izgubite sve! Stoga, pametno birajte boju i nadajte se da ste pogodili istu! 

Book of Eskimo – jednostavna, hladna ali nezaboravna igra

Expanse Studios se i ovog puta potrudio i samo za vas napravio odličan video slot koji može da se pohvali RTP-jem koji iznosi 96,11%, dve funkcije koje idu u korist igrača, odlične karakteristike koje drže pažnju i još bolje isplate kojima se svi radujemo! 

Pravo je vreme da tokom vrelih dana posetite Meridianov onlajn kazino i rashladite se uz slot Book of Eskimo!