• Igra: Book of Duat
  • Proizvođač: Quickspin
  • RTP: 96,27%
  • Broj Platnih Linija: 10
  • Volatilnost: Visoka
  • Besplatni Spinovi: Da
  • Multiplikatori: Da
  • Bonus Runde: Da
  • Jackpot: Ne

Staroegipatska mitologija, avantura, potraga, istraživanje – slot Book of Duat je na jednom mestu pripremio sve ono u čemu uživate! Book of Duat je novi video slot kompanije Quickspin, koji je svetlost dana ugledao krajem 2021. godine. U istoimenom slotu imaćete prilike da uz pomoć devojke Ane pokušate da stignete do dobitaka. 

Nakon slota Dinosaur Rage, ova avanturistkinja rešila je da nastavi svoje putovanje te se ovog puta uputila u Egipat kako bi pronašla skriveno blago! Uz pomoć simbola, multiplikatora i funkcije Pick & Click moći ćete da osvojite cifru 32.760x veću od vašeg uloga! S obzirom na to da je Duat podzemni svet u kome živi većina moćnih bogova, od istog očekujte puno rizika, ali i puno magije!

Book of Duat – glavne karakteristike slota

U okviru ove avanture među egipatskim bogovima imaćete prilike da se sretnete sa gomilom sjajnih karakteristika koje će vam pomoći u osvajanju velikih dobitaka. Besplatni spinovi, džoker simboli, funkcija Pick & Click, proširujući džoker, multiplikatori i mogućnost kupovine bonusa odvešće vas na putovanje kojeg ćete se dugo sećati!

Dizajn igre je zasnovan na egipatskoj temi u kojoj zajedno sa Anom tragate za vrednim blagom. Možda će moćni egipatski bogovi pokušati da vas spreče da stignete do blaga, ali, zahvaljujući funkcijama i karakteristikama slota, lako ćete moći da ih nadigrate! Dovoljno je samo da verujete da je danas sreća uz vas! 

Book of Duat sadrži pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 10 fiksnih platnih linija. Dobitne kombinacije računaju se sleva udesno. Dobitnu kombinaciju kreirate tako što će na bubnjeve sleteti tri li više istih simbola. 

I ovde vas očekuju simboli veće i manje vrednosti. Simboli niže vrednosti predstavljeni su kartaškim simbolima K, A, J, Q i 10. Ukoliko na bubnjeve sleti pet ovih simbola, dobićete isplatu za 10 do 15 puta veću od vašeg početnog uloga. 

Simboli veće vrednosti predstavljeni su u obliku krokodila Sobeka, Anubisa i Ane, koja je u ovom slučaju najplaćeniji simbol. Ovi simboli vam nude isplatu koja je od vašeg početnog uloga veća za 75x do 500x

Zlatna knjiga na kojoj se nalazi buba skarabej je i džoker i specijalni simbol

Ukoliko na bubnjeve slete najmanje tri džoker simbola, pokrenuće se funkcija besplatnih spinova. Upamtite da broj besplatnih spinova zavisi od broja džoker simbola koji slete na bubnjeve. 

Još jedna karakteristika koja će vas oduševiti je “proširujući” džoker simbol (Expanding Wilds) koji se pojavljuje samo tokom besplatnih spinova.

book of duat slot

Uživajte u dodatnim funkcijama

Slot Book of Duat prilagođen je igračima koji vole tradicionalne elemente igre, ali i onima koji uživaju u eksperimentisanju. Naime, čak i da se nijedna dodatna funkcija ne aktivira, i dalje ćete uživati u osnovnoj igri koja takođe nudi mnogo mogućnosti. Međutim, kada se specijalni i džoker simbol aktiviraju i kada se ostale karakteristike pojave u igri, igra prelazi na jedan potpuno novi nivo! 

Već smo naveli šta vam džoker simbol omogućava. A šta je sa specijalnim simbolom? Nakon sletanja specijalnog simbola, jedan od osnovnih simbola će biti izabran kao prošireni simbol. Tada će se ispred vas pojaviti 20 pločica iza kojih se kriju razni dodaci (multiplikatori ili mogućnost proširenja još nekoliko simbola). Na vama je da izaberete pločicu i otkrijete šta se krije iza nje! Ovo je Pick & Click funkcija

A šta je sa Bonus Buy opcijom? Moramo naglasiti da ova opcija nije dostupna svuda. Ukoliko imate ovu opciju, platićete 150x, 500x ili 1600x od osnovne opklade da biste dobili tri, četiri ili pet specijalnih simbola. Korišćenjem ove funkcije RTP će se povećati na 96,50%, 96,71% ili 96,91%, u zavisnosti od toga koliko ste specijalnih simbola kupili.

Book of Duat – slot vredan vaše pažnje

Odlična tema u kombinaciji sa karakteristikama slota Book of Duat ponudila je ljubiteljima slotova nezaboravnu igru punu adrenalina. Iako imate utisak da se tokom osnovne igre ništa spektakularno ne dešava, uz pomoć džoker simbola ipak možete uživati u visokim potencijalnim dobicima. Na stranu to što ćete s nestrpljenjem čekati da se aktiviraju dodatne funkcije, poput besplatnih spinova. Pored njih, bonus igra Pick & Click podjednako je vredna čekanja! 

Uprkos svojoj nasumičnosti, Pick & Click stvara divan osećaj u kojem izgarate jer se nadate velikoj pobedi koja se može desiti svakog trenutka! Dodatni besplatni spinovi, multiplikatori i prošireni simboli biće vaš jedini cilj! Zato se ustremite i budite uporni do kraja!

Quickspin je veoma velikodušan kada je u pitanju potencijalni maksimalni dobitak u ovom slotu. Pored toga, visoka volatilnost i osnovni RTP od 96,27% ove igre obezbeđuju vam slot koji je nesumnjivo vredan vaše pažnje! 

Ako biste želeli da okušate sreću u Book of Duat slotu, posetite Meridianov onlajn kazino i zavrtite bubnjeve danas! 

Želimo vam puno sreće!