• Igra: Big Bad Wolf
 • Proizvođač: Quickspin
 • RTP: 97,34%
 • Broj Platnih Linija: 25
 • Volatilnost: Visoka
 • Besplatni Spinovi: Da
 • Multiplikatori: Da
 • Bonus Runde: Ne
 • Jackpot: Običan

Nekada davno Quickspin je odlučio da čuvenu priču o tri praseta iskoristi kao temu za video slot Big Bad Wolf. Jasno je da sa izborom tematike nije pogrešio! Zahvaljujući prvenstveno temi, a zatim i grafici kao i prigodnoj muzici, slot Big Bad Wolf doživeo je neverovatnu popularnost koja ni nakon sedam godina nije iščezla.

Big Bad Wolf – ko se plaši vuka još?

Jedna od najpopularnijih basni vodi poreklo još iz 18. veka, a postala je prepoznatljiva zahvaljujući crtanom filmu. Međutim, u ovom slučaju, govorimo o vrhunskom video slotu koji koristi ovu čuvenu tematiku. Sam slot sadrži pet bubnjeva u tri reda i 25 platnih linija.

Dobro poznata radnja je i dalje okosnica priče. Zato se nemojte čuditi kada na ekranu ugledate kućicu od slame i preslatko prase koje je “čuva” dok vi pokušavate da osvojite dobitnu kombinaciju. U simbole na bubnjevima uključeni su kartaški simboli koji nose najmanju vrednost, plišana igračka u vidu praseta, košnica sa medom, mesec koji se pojavljuje samo tokom besplatnih spinova, vuk i preslatka tri praseta.

Bubnjevi se spuštaju nadole, a kada uspete da dođete do dobitne kombinacije, simboli sa ekrana nestaju nakon čega na njihovo mesto dolaze novi. Ovo je sve u cilju da se formira sledeća dobitna kombinacija. Svaki dobitak dodaje se postojećem, tako da u ovom slučaju imate mogućnost da ih prikupljate i uživate u njihovom konačnom zbiru! 

Besplatni spinovi, progresivna funkcija i džoker simboli – spremni za oduševljenje?

Kada su video slotovi u pitanju, šta je to što vas uvek oduševi? Naravno, pretpostavljamo da su to džoker i specijalni simboli koji ni u slotu Big Bad Wolf nisu izostali. Naime, za početak krenimo od standardnog džoker simbola koji je u ovom slučaju košnica sa medom. Poznato vam je da on menja sve simbole osim specijalnih simbola, multiplikatora kao i specijalnih simbola sa progresivnom funkcijom koje imamo u slotu Big Bad Wolf. U pitanju je simbol meseca koji se ne pojavljuje često!

Zanimljivo je da se sva tri praseta u jednom trenutku pretvore u džoker simbole. Kada se to dešava? U ovim slučajevima:

 • Nakon dva uzastopna dobitna niza, jedno prase se pretvara u džoker simbol.
 • Nakon niza od četiri dobitaka, drugo prase postaje džoker simbol.
 • Nakon niza od šest dobitaka i treće prase biva pretvoreno u džoker simbol.

Vrhunac u ovoj igri tek sledi! Nakon što osvojite pet dobitnih simbola u nizu, vaš ulog biće uvećan za 1.000! Ovakva prilika se ne propušta!

Što se specijalnih simbola tiče, u slotu Big Bad Wolf specijalni simbol predstavljen je u obliku vuka. Ukoliko dobijete tri ili više specijalnih simbola, iliti simbola vuka, moći ćete da uživate u deset besplatnih spinova. Ukoliko poželite još besplatnih spinova, imate mogućnost da ih dodatno aktivirate tokom funkcije Blowing down the House

big bad wolf slot screenshot

Big Bad Wolf – kad ja dunem i vatru sunem

Vrtite bubnjeve, ali nikako da se pojavi dugoočekivani simbol meseca? No, u jednom trenutku eto njega na platnoj liniji! Možete da se radujete! Konačno ćete imati prilike da pokrenete funkciju Blowing down the House, ali i da pomognete vuku da sruši kućicu! Upamtite da se simboli meseca pojavljuju samo na petom bubnju.

S obzirom na to da nećete imati prilike da često viđate simbol meseca, potrudite se da sakupite što više simbola kada konačno slete na bubnjeve. Znate li zašto? Zato što ćete uz pomoć ovog simbola pomoći vuku da sruši kućicu, a osvojićete i besplatne spinove i multiplikatore. Pogledajte ove pogodnosti:

 • Tri simbola meseca ruše kućicu od drveta i daju vam dva besplatna spina.
 • Šest simbola meseca oduvaće kućicu od cigle, onda će vam dodeliti dva besplatna spina, ali i multiplikator 2x koji će pospešiti naredne dobitke!

Video slot Big Bad Wolf stekao je kultni status zbog visoke stope RTP-ja koji iznosi 97,34%. Pored toga, njegova visoka volatilnost, besplatni spinovi i dvostruki multiplikator čine lov na dobitke i više nego uzbudljivim! 

Funkcija besplatnih spinova je takođe vrlo izdašna, posebno kada je aktivna funkcija Blowing down the House. Upamtite, video slot Big Bad Wolf nudi sve što “zavisnici” od akcije žele u igri. Ukoliko ste i vi jedan od njih, posetite Meridianov onlajn kazino i uživajte u basni o tri praseta!