• Igra: Battle for the Thrones
  • Proizvođač: Expanse Studios
  • RTP: 95.00%
  • Broj Platnih Linija: 1.024
  • Volatilnost: 
  • Besplatni Spinovi: Da
  • Multiplikatori: Da
  • Bonus Runde: Sword of the Emperor 
  • Jackpot: Ne

Najnovije izdanje Expanse studija nadmašilo je sva očekivanja svojih vernih igrača! U ovom slučaju, poznati programer video igara stvorio je slot inspirisan dobro poznatom televizijskom serijom Game of Thrones. Battle for the Thrones, zajedno sa svim karakteristikama i funkcijama jednog kvalitetnog video slota, vodi vas u borbu klanova koji su krenuli da osvoje presto! 

S obzirom na to da slot Battle for the Throne ima 1.024 platnih linija i pet bubnjeva postavljenih u četiri reda, očekujte neverovatne mogućnosti za dobitkom. Doživljaj i uzbuđenje dok se vrte bubnjevi i čeka najbolja moguća kombinacija simbola upotpunjeni su odličnom grafikom i muzikom koja doprinosi atmosferi. 

Da li ste raspoloženi i spremni da pobedite neprijatelje i stignete do tog dugoočekivanog dobitka? Može li kraljevstvo da postane vaše? Naravno da može! Evo i kako! 

Battle for the Throne – u simbolima se krije draž igre!

S obzirom na to da ste rešili da zavrtite bubnjeve na slotu Battle for the Throne, verujemo da ste nestrpljivi da saznate sve detalje o simbolima kao i njihovim vrednostima!

Hajde da vidimo koji simboli su u ovoj igri najizdašniji!

Dva simbola koja će vam omogućiti isplate veće vrednosti su simbol viteza sa mačem koji vam daje 1000x veću isplatu od vašeg početnog uloga, ukoliko pet ovih simbola slete na bubnjeve. Pored njega, onaj koji ima još veću vrednost je simbol zlatne fotelje koji će vas obradovati i do 1500x većim dobitkom u odnosu na vaš početni ulog! Imate pregršt mogućnosti, morate priznate! 

Šta je još slot Battle for the Throne pripremio za vas? 

Na bubnjevima možete videti i kartaške simbole koji nude manju isplatu, ali ih nemojte zanemarivati! Pored kartaških simbola, imaćete prilike da se sretnete i sa knjigom pored koje se nalaze čarobni napitak i sveća. Nakon nje imate i simbol orla, simbol muškarca koji drži knjigu kao i simbol devojke koja ima čarobne moći! 

Ne zanemarujte ni simbol ratnika, kao ni simbol ratnice koji vam takođe donose fine dobitke! Sve u svemu, slot Battle for the Throne je odlična igra koja pruža sjajne mogućnost! 

S obzirom na to da slot Battle of the Thrones crpi inspiraciju iz serije Games of Thrones, svi navedeni likovi podsetiće vas na čarobnjake i ratnike iz istoimene serije! Pored njih, nezaobilazni simbol u slotu ovakve tematike je i zmaj koji bljuje vatru. 

U pitanju je džoker simbol koji se pojavljuje se na drugom, trećem i četvrtom bubnju i, kao i uvek, menja sve simbole! 

Battle for the Throne slot screenshot

Sword of the Emperor – vredna bonus runda

U bonus rundi Sword of the Emperor imaćete prilike da se susretnete sa kamenjem. U pitanju je igra biranja, prilikom koje ćete moći da dođete do multiplikatora koji utiču na pobednički spin. Kada izaberete kamen, otkriće se kristal kraljevstva koji se dodaje na mapu (Battle Map). 

Ukoliko uspete da sakupite svih pet kristala, pokrenućete funkciju besplatnih spinova mape koja nudi multiplikator 5x! Slot Battle of the Thrones nudi dobitke pri svakom besplatnom spinu. Zahvaljujući ovoj funkciji prilikom svakog spina imaćete prilike da vidite dva ratnika koja se sukobljavaju, kao i njihovo oružje. 

Battle of the Thrones – gamble opcija poboljšava vaše šanse

Nemojte zanemariti opciju Gamble. Nju možete pokrenuti u osnovnoj igri, a vaš jedini zadatak prilikom pokretanja ove funkcije je da pogodite koje boje će biti izvučena karta. Možete je koristiti pet puta zaredom, u svakom trenutku, osim kada vam je uključena opcija Autoplay. Ukoliko pogodite boju karte, vaš dobitak će se duplirati. Ukoliko pogrešite, izgubićete prethodni dobitak. 

Battle for the Thrones je sebi postavila cilj – da postane vodeći video slot koji je iznedrio Expanse Studios! Savršen spoj magije i srednjovekovne atmosfere, RTP koji iznosi 95.00%, multiplikatori, 1.024 načina za pobedu, uzbudljivi bonusi i besplatni spinovi su sve što jedan igrač može da poželi! 

Ukoliko ste i vi rešili da krenete u pohod na tron, posetite Meridianov onlajn kazino i zavrtite bubnjeve u ovoj i više nego uzbuljivoj igri!