• Igra: Aztec Glory
  • Proizvođač: EGT
  • Broj Platnih Linija: 10
  • Volatilnost: Srednja
  • Besplatni Spinovi: Da
  • Multiplikatori: Da
  • Bonus Runde: Ne
  • Jackpot: Da

Slot Aztec Glory, koji je iznedrio poznati provajder igara EGT, donosi nam uzbudljivu avanturu upakovan u putovanje u davnu prošlost Asteka! Ukoliko ste ljubitelj ove drevne civilizacije, uživaćete u svakom spinu, ali u u ostalim mogućnostima koje vam ovaj video-slot nudi. 

Iako vam možda Aztec Glory na prvi pogled neće delovati moderno, znajte da se iza ove staromodne fasade krije mnogo uzbudljivih i odličnih opcija koje uključuju progresivni džekpot, deset besplatnih spinova sa posebnim proširujućim simbolom i nezamenjivu funkciju kockanja!  

Sve to, u kombinaciji sa srednjom volatilnošću, doneće vam nemerljivo uzbuđenje i nezaboravnu zabavu kakvu samo Asteci znaju da prirede.

Aztec Glory – tema i simboli 

Asteci su bili jedna od najuspešnijih mezoameričkih civilizacija, koja se od 14. do 16. veka razvijala na području današnjeg Meksika. Poznati kao stameni ratnici i napredni poljoprivrednici, u slotu Aztec Glory prikazani su prilično verno. 

Kada uđete u igru, na ekranu iza bubnjeva videćete kamenu rezbariju koja se nalazila u unutrašnosti hrama. Sami bubnjevi su svetlobraon boje i sadrže niz različitih simbola uključujući kartaške simbole, poglavicu, princezu, papagaja, pumu i hram. 

Pretpostavljate već da su simboli slota Aztec Glory podeljeni u dve grupe. Krenućemo prvo od simbola manje vrednosti. U pitanju su kartaški simboli 10, A, Q, J i K.  Iako su u pitanju simboli manje vrednosti, ne zaboravite da vam mogu doneti značajne dobitke jer se često pojavljuju na bubnjevima. 

S tim u vidu, takođe treba da se osvrnemo i na simbole veće vrednosti. U pitanju su simboli poglavice, papagaja, princeze, pume i hrama. Najplaćeniji među njima je simbol poglavice. 

Naravno, specijalni i džoker simboli su neizostavni deo svakog slota. Tako je i u ovom slučaju.  

Džoker simbol predstavljen je u obliku piramide i ima dodatnu ulogu – ujedno je i specijalni simbol. 

Kada simbol piramide ima ulogu džoker simbola, menja sve simbole i pomaže vam da stignete do boljih isplata. PKada ima ulogu specijalnog simbola, vodi vas do besplatnih spinova.

Aztec Glory – sve mogućnosti besplatnih spinova

Kako biste aktivirali funkciju besplatnih spinova, potrebno je da na bubnjeve sleti minimum tri specijalna simbola. Istig trenutka ćete biti nagrađeni sa deset besplatnih obrtaja.  

Tokom besplatnih spinova se javlja specijalni proširujući simbol koji će vam nudi mogućnost boljih isplata tokom ove funkcije. 

Još jedna karakteristika koja će vas obradovati je obožavana opcija Gamble, odnosno kockanje. I sami znate da dosta video-slotva ima opciju kockanja koja pomaže da se poveća celokupna vrednost igre.

Tokom ove opcije, videćete red karata koje su okrenute licem nadole. Ono što je potrebno je pda pogodite da li je karta koja je pred vama crvene ili crne boje. Ukoliko pogodite, imaćete još jednu šansu da pogađate. Ukoliko pak pogrešite, gubite osvojeni novac i vraćate se u osnovnu igru. Ova opcija vam pruža mogućnost da udvostručite svoj dobitak.

Progresivni džekpot čeka na vas

Ono što raduje mnoge igrače je činjenica da im slot Aztec Glory nudi mogućnost da osvoje jedan od četiri ponuđena džekpota. Vrednost ovih džekpotova se nalazi na vrhu bubnjeva. 

Jedan od ponuđena četiri džekpota se može osvojiti tokom igre Jackpot Cards, koja se aktivira nasumično. Pred vama će se naći 12 karata, a vi ćete morati da izvučete tri odgovarajuće karte kako biste osvojili neki od progresivnih džekpotova. 

Video-%slot Aztec Glory je vrlo lako igrati. Možete uživati u njemu i putem računara, ali i putem mobilnih telefona. Komandna tabla se nalazi na dnu ekrana i zaista je laka za rukovanje. Od ostalih se razlikuje jedino po tome što nema stadardno Spin dugme. 

I u ovom slotu možete uključiti Autoplay, možete bolje upoznati igru na stranici sa informacijama, a možete i isključiti muziku ukoliko vam odvraća pažnju. 

RTP ove igre nije poznat, ali ne dozvolite da vas to spreči da uživate u svim njegovim mogućnostima. Kao što smo na početku naveli, grafika nije moderna, ali je i te kako odlična za naše oči. S drudge strane, ukoliko zanemarimo pomalo zastareli izgled, dolazimo do zaključka da je ovaj video slot zaista vredan vaše pažnje. 

Uživaćete u besplatnim spinovima, zanimljivoj temi, odličnoj muzici kao i u celokupnoj igri. Progresivni džekpotovi, proširujući simbol, opcija Gamble… Sve što vam je potrebno možete pronaći u slotu Aztec Glory. 

Vama samo preostaje da posetite Meridianov onlajn kazino i da uživate u igri! 

Želimo vam puno sreće i uspešnih spinova.