• Igra: Avalon II: Quest for the Grail
 • Proizvođač: Microgaming
 • RTP: 97%
 • Volatilnost: Srednja
 • Broj Platnih Linija: 243
 • Besplatni Spinovi: Da
 • Multiplikatori: Da
 • Bonus Runde: Lake of Legend, Misty Vale, Whispering Woods, Forest Falls, Dusky Moors, Morgans Keep, Hall of Shadows, Isle of Avalon
 • Jackpot: Da

Avalon II: Quest for the Grail je video slot koji je zapravo nastavak originalnog slota Avalon koji je dizajnirao svima već dobro poznati Microgaming! Ukoliko ste ljubitelj Artura i okruglog stola, ovaj slot koji je zasnovan na kultnom kralju i njegovim podvizima biće odlična prilika da se zabavite! Takođe ćete uživati u odličnim pogodnostima koje vam nudi!

Vaša misija u igri je da pronađete i vratite gral pravom vlasniku. A kako ćete to uspeti? Tako što ćete uz pomoć 243 platne linije i 5 bubnjeva postavljenih u tri reda doći do neverovatnih bonusa koji će vas oduvati! 

Avalon II: Quest for the Grail – Spoj arturijanskih legendi, mašte i neočekivanih karakteristika

Slot Avalon II: Quest for the Grail je obogaćen neverovatnom 3D animacijom i sjajnim zvučnim efektima! Znajte da vam nijednog trenutka pažnja neće biti skrenuta sa glavnog cilja – da stignete do svetog grala! 

Pre nego što uronite u svet čarolije sa kraljevima i vitezovima, morate da se upoznate sa slotom:

 • Taster “Bet” kontroliše iznos opklada pre nego što se bubnjevi pokrenu.
 • Taster “AutoPlay” će sam vrteti bubnjeve onoliko puta koliko vi odredite.
 • Taster “Spin” će pokrenuti bubnjeve nakon što odaberete opklade.

Svi likovi koje biste očekivali u arturijanskoj legendi se nalaze na bubnjevima. Dakle, tu je kralj Artur, čarobnjak Merlin, smrtonosni crni vitez i naravno Ginevra, žena kralja Artura. Kako ovakav spoj likova da ne bude upotpunjen džoker simbolom koji je isti kao i logo igre? Naravno da je nemoguće!

Džoker simbol i u ovom slučaju zamenjuje sve ostale simbole, ali ne i simbole Grala i Dame sa jezera. Šta je to karakteristično za simbol Dame sa jezera? To što je u pitanju džoker simbol koji može da se proširi na sve bubnjeve! Ovaj džoker se pojavljuje na trećem bubnju, nakon čega se širi i pokriva ceo treći red! 

Nestrpljivi ste da čujete koliko ima bonus funkcija i kako ih pokrenuti? Avalon II: Quest for the Grail slot bonus funkciju Merlin kao i Gral. Od Merlina sve kreće, pa hajde prvo da vidimo kako pokrenuti bonus funkciju Merlin

Nju možete aktivirati tokom osnovne igre. Kada se pojavi na bubnjevima automatski aktivira multiplikator koji može dostići vrednost 20 puta veću od vašeg uloga! 

avalon II: quest for the grail slot screenshot

Neverovatna raznolikost igara – na gral ste čekali!

U Avalon II: Quest for the Grail slotu, gral predstavlja specijalni simbol. Onog trenutka kada se ovaj specijalni simbol dva ili više puta pojavi na bubnjevima, pokrenuće se funkcija Bonus Free Spins. Ali, kada se pojavi tri ili više puta, pokreće se bonus igra.

Na početku iste će vas oduševiti kratka animirana izvedba. Nakon toga ćete imati prilike da otkrijete drevnu mapu na starom papiru koja je bitna za bonuse. Naime, ova mapa prikazuje različite lokacije poput Lake of Legend, Misty Vale, Whispering Woods, Forest Falls, i Dusky Moors

Kad shvatite da svaka od ovih lokacija pruža bonus igru tada ćete zapravo uvideti superiornost ovog video slota!

Bonus igre – potraga vredna truda

U ovoj potrazi možete igrati do 8 igara, a tokom svake potrage imate na raspolaganju dva putića. 

 • Lake of Legend – Pre nego što krenete u potragu trebaće vam mač, zar ne? A kako da dođete do njega? Jednostavno, bacaćete kockice! Ovde skupljate delove mača Ekskalibura kako biste mogli da ga ponesete sa vama. Upamtite da imate pravo na deset bacanja kockica. Svaki deo mača predstavlja jednu vrednost kockice. Ukoliko ih sve spojite, osvojićete dodatni novac. 
 • Misty Vale – pred vama je prva bonus igra Free Spin. U njoj imate mogućnost da osvojite 15 besplatnih spinova, ali ovo nije jedina prednost. U ovoj bonus igri možete da izaberete još jedan džoker simbol koji će udvostručiti vaše dobitke!
 • Whispering Woods – ova bonus igra vas stavlja na muke! Pred vama će se pojaviti pet predmeta koji sadrže određenu novčanu nagradu, odnosno različite multiplikatore. Na vama je da odaberete jedan.
 • Forest Falls – ova bonus igra je jedna od onih koje vam donose besplatne spinove. U ovom slučaju, dobijate 20 besplatnih spinova.
 • Dusky Moors – što se tiče ove bonus funkcije, ona vas stavlja na težak zadatak. Pre nego što budete spremni za završni deo potrage, moraćete da izaberete kartu. Onog trenutka kada otkrijete dve iste karte koje sadrže dva ista šlema, dobićete nagradu! Vredi biti uporan, kao i uvek!  
 • Morgans Keep je poslednja bonus igra sa besplatnim spinovima i ona uvodi “kotrljajuće” bubnjeve. Oni se aktiviraju sa bilo kojim dobitkom, izuzev onih sa specijalnim simbolima. U ovom slučaju, dobitni simboli nestaju nakon čega preostali simboli popunjavaju praznine. Znate li šta je u ovom slučaju najbolje? To što možete imati više prilika za veće dobitke i što se multiplikator povećava sa svakim dobitkom!
 • Hall of Shadows – ovo je pretposlednja bonus igra. Kako biste dalje napredovali potrebno je da porazite crnog viteza. Dakle, da biste osvojili multiplikatore, moraćete da se borite protiv viteza. Postoji pet rundi borbe i svaka runda ima tri sekvence, a svaka od njih skriva vredne multiplikatore.
 • Isle of Avalon – ukoliko ste stigli do kraja misije, iskusili ste veličanstvenost bonus igara na kojima svi slotovi mogu da pozavide. U ovoj bonus funkciji imate zadatak da zavrtite točkove kako biste dobili vredne multiplikatore.

Potraga za gralom završava se na ostrvu Avalon, tamo gde su se, prema predanju, Arturove rane zacelile.
Sjajna grafika, odlična animacija, bonus funkcije, RTP koji iznosi 97%… Recite nam iskreno, šta biste više od ovoga mogli da poželite? Zato što pre posetite Meridianov onlajn kazino i pokušajte da osvojite sve ove bonus igre!