• Igra: Atlantis: The Forgotten Kingdom
 • Proizvođač: Microgaming
 • RTP: 96,19%
 • Broj Platnih Linija: 243
 • Volatilnost: Visoka
 • Besplatni Spinovi: Da
 • Multiplikatori: Da
 • Bonus Runde: Ne
 • Jackpot: Ne

Pre nešto više od mesec dana video slot Atlantis: The Forgotten Kingdom ugledao je svetlost dana! Microgaming, poznati provajder video slotova, i ovog puta omogućio je igračima da uživaju u svim vrhunskim funkcijama i karakteristikama koje jedan video slot može da pruži! 

Atlantis: The Forgotten Kingdom igračima nudi mogućnost osvajanja odličnih nagrada. Sa prilično dugačkom listom posebnih karakteristika, u pitanju je video slot koji pruža zabavu uprkos svim rizicima koji su uključeni. 

Atlantis: The Forgotten Kingdom ima 243 platnih linija i pet bubnjeva postavljenih u tri reda. Sa pristojnim RTP-jem koji iznosi 96,19%, ali i sa visokom volatilnošću, ova slot mašina može da vam donese isplatu koja je 7.200x veća od vašeg uloga u samo jednom spinu, ukoliko vam simboli idu na ruku.

Besplatni spinovi u kombinaciji sa multiplikatorima, specijalnim simbolima, kao i džoker simbolima koji su u ovom slučaju naređani jedni na druge (Stacked Wilds džokeri) omogući će vam igru vrednu pomena kao i potencijalno osvajanje odličnih nagrada.

Atlantis: The Forgotten Kingdom – simboli i njihove karakteristike 

U video slotu Atlantis: The Forgotten Kingdom imate prilike da se sretnete sa četiri sirene. Kao simboli u ovom slotu, one su i više nego izdašne i ujedno simboli koji najviše plaćaju! Najvrednija od njih je kraljica, naravno. Nakon nje ide sirena lepotica, zatim sirena savetnik i na kraju sirena ratnik. Manje plaćeni simboli su kartaški simboli A, K, Q i J

Šta je interesantno u slučaju slota Atlantis: The Forgotten Kingdom? To što se visoko plaćeni simboli pretvaraju u džoker simbole. Jasno vam je da u ovom slučaju na raspolaganju imate čak četiri džoker simbola koji će vam otvoriti mnogo mogućnosti!

atlantis: the forgotten kingdom slot screenshot Microgaming

Naime, primetićete da džoker simboli imaju mogućnost da na bubnjeve slete naređani jedni na druge pokrivajući do tri pozicije. Pored toga, imate prilike da na levoj strani vidite bonus bubanj na kojem se vrte sve sirene. Kako biste aktivirali multiplikator koji će uvećati vaš ulog do 4x, na istom ovom bubnju mora da sleti jedna od četiri sirene.

Specijalan simbol je u ovom slotu plavi biser. Kako biste uvećali vaš ulog, ali i pokrenuli funkciju besplatnih spinova, potrebno je da sleti tri do pet puta! 

Ovaj slot i te kako može da nagradi igrače i donese im veliki dobitaj. Pogledajte samo ovo:

 • Ukoliko sleti džoker simbol predstavljen u vidu sirene ratnika, dobijate 20 besplatnih spinova i vaš ulog se uvećava do 3.600x.
 • Ukoliko sleti džoker simbol predstavljen u vidu sirene savetnika, dobijate 15 besplatnih spinova, dok se vaš ulog uvećava do 4.800x.
 • Ukoliko sleti džoker simbol predstavljen u vidu sirene lepotice, dobijate 10 besplatnih spinova, a vaš ulog se uvećava do 6.000x. 
 • Ukoliko sleti džoker simbol predstavljen u vidu sirene kraljice, dobijate 5 besplatnih spinova i isplatu koja je 7.200x veća od vašeg uloga!
 • Mystery Free Spins vam daje nasumičan broj besplatnih spinova, kao i nasumični džoker simbol.  

Pored toga, sletanje još tri specijalna simbola tokom runde besplatnih spinova omogućava vam dodatnih 5 besplatnih spinova.

Atlantis: The Forgotten Kingdom – ovom podvodnom kraljevstvu nećete odoleti

Kao što ste već otkrili, sirene vam nude više od pukog okretanja bubnjeva! U zavisnosti od vaše sreće, kao i od besplatnih spinova, imaćete prilike da uživate u finim dobicima.

S obzirom na to da je volatilnost ove igre visoka, okretanje bubnjeva će biti i više nego zanimljivo i napeto! Ova igra prelepog izgleda prepuna je animiranih simbola i dodatnih funkcija koje su zaista vredne vašeg vremena.

Kombinacija besplatnih spinova i multiplikatora može vas odvesti do značajnih dobitaka dok će vas odlična grafika i prijatna muzika opustiti tokom igre. Zato se potrudite da što pre iskoristite sve prednosti slota Atlantis: The Forgotten Kingdom.  

Ukoliko želite da se upoznate sa sirenama i njihovim kraljevstvom, ali i da pogledate opsežnu listu Microgaming igara, posetite Meridianov onlajn kazino i uverite se zašto u našoj ponudi imamo samo najbolje!