• Igra: Artemis vs Medusa
  • Proizvođač:Quickspin
  • RTP: 96,17%
  • Broj Platnih Linija: 1024
  • Volatilnost: Visoka
  • Besplatni Spinovi: Da
  • Multiplikatori: Ne
  • Bonus Runde: Ne
  • Jackpot: Ne

Video-slot Artemis vs Medusa donosi vam epsku mitološku avanturu u kojoj ćete se pridružiti Artemidi, boginji lova u ljutoj borbi protiv Meduze! Zahvaljujući kompaniji Quickspin imaćete prilike da stanete na crtu Meduzi, čudovištu koje je bilo strah i trepet prema grčkoj mitologiji. 

Da li će Artemida uspeti da pobegne Meduzinim urokljivim očima i da li će vam pomoći da stignete do cilja? 

Artemis vs Medusa – jedinstvena prilika da proverite svoje umeće

Zahvaljujući video-slotu Artemis vs Medusa dobićete priliku ne samo da testirate svoju sreću, već i da uživate u brojnim pogodnostima koje vam ova igra nudi. Zahvaljujući zanimljivoj temi, simbolima i funkcijama imaćete šansu da uživate u slotu koji sadrži pet bubnjeva postavljenih u četiri reda koje krase 1024 platne linije

Kada su dobitne kombinacije u pitanju, upamtite da se iste računaju sleva udesno. Kada su simboli i njihove vrednosti u pitanju, i ovde imate priliku da se sretnete sa simbolima veće i manje vrednosti. 

Simboli manje vrednosti su u ovom slučaju simboli dragog kamenja, odnosno, šest takvih simbola koji se mogu videti u različitim bojama. Nakon njih na red dolaze pomoćnici boginje Artemiude — Minotaur, Grifon i Harpi. Tu je i neizostavna gorgona Meduza, dok je simbol koji ima najveću vrednost upravo simbol Artemide. 

Nakon što započnete igru uz pomoć obrnute strelice koja se nalazi u donjem desnom uglu vašeg ekrana, pokrenućete jednu od najzanimljivijih potraga za dobicima ali i neke posebne karakteristike u kojima ćete uživati! Ali, lpre nego što pređemo na posebne karakteristike i dodatke u slotu Artemis vs Medusa, spomenućemo neizostavni džoker simbol koji je predstavljen u vidu zlatnog roga. Kao i uvek, džoker simbol ima mogućnost da menja sve simbole osim specijalnog i bonus simbola. 

Specijalni simbol predstavljen je u vidu luka i strele i upravo će vam on omogućiti pristup rundi besplatnih spinova, gde morate da se borite sa Artemidinim najvećim neprijateljem – Meduzom i njenim slugama.

artemis vs medusa slot screenshot

Posebne karakteristike u slotu Artemis vs Medusa 

Ne samo da ćete biti oduševljeni odličnom grafikom koja je nadmašila muziku koja prati okretanje bubnjeva, već ćete se potpuno prepustiti i bonus igrama koje vam video-slot Artemis vs Medusa nudi. 

S obzirom na to da je Quickspin mislio na sve, naravno da nije izostavio i bonus igre. A o kakvim bonus igrama se zapravo radi? 

Bonus Monster Bounty Coins – onog trenutka kada na poslednju kolonu bubnjeva sleti Ardemida sa zlatnim okvirom, dobijaju se Monster Bounty novčići nakon čega se dobija isplata u zavisnosti od vrednosti novčića.  

Ovi novčići su pričvršćeni za simbole i mogu se pojaviti samo u osnovnoj igri. 

Neograničeni besplatni sinovi – Unlimited Battle Free Spins počinju kada se na drugom, trećem i četvrtom pojave pojave 3 spšecijalna  simbola. Nakon toga počinje bitka između Artemide i Meduze. 

Tokom runde besplatnih spiniva, na bubnjevima se prikazuje brojač čudovišta koji se aužurira u zavisnosti od broja čudovišta koja sakupite tokom ove igre. Svaki put kada simbol Artemide sleti, svi simboli čudovišta se dodaju meraču i samim tim Artemidu približavaju pobedi a vas približavaju dobitku. Ukoliko Artemida nadjača poslednje čudovište ili brojač pređe broj 15, runda besplatnih spinova se završava.

Slot Artemis vs Medusa je jedan od najbolje dizajniranih video slotova. Pored sjajnih funkcija ova igra može da se pohvali odličnom grafikom ali i muzikom. Pored toga, RTP koji iznosi 96,17% kao i visoka volatilnost podižu vaš adrenalin a kada na sve to dodate i odlične funkcije poput funkcije Unlimited Battle Free Spins koja vam može omogućiti dosta besplatnih spinova, znate unapred da je zabava sasvim sigurno zagarantovana! 

Dovoljno je samo da budete istrajni i strpljivo sačekate trenutak kada će vam ovaj slot doneti dobitak koji je 5288x veći od vašeg uloga. 

Kako stići do željene pobede?

Jednostavno pitanje i još jednostavniji odgovor – tako što ćete pokrenuti igru pritiskom na taster koji se nalazi u donjem desnom uglu vašeg ekrana računara. Pored toga, imate mogućnost da uz pomoć tastera  +/- nameštate visinu uloga a na sve to imate i opciju Autoplay, ukoliko želite da odmorite dok će vam Turbo taster pomoći u tome da ubrzate igru. 

Kao što i sami vidite, ova jednostavna, a prelepa igra vam nudi sve ono što vam je i potrebno – jednostavnu temu, odlične simbole i karakteristike, dobar RTP i funkcije koje vam idu na ruku. Sasvim dovoljno da poželite da posetite Meridianov onlajn kazino i da pokrenete slot Artemis vs Medusa.